На море в Поморие 2022 г.

• 43 559
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Biserka_a Има свободни, до към 10 часа винаги ще намерите.  А и тази година е една идея по спокойно в сравнение с миналата.

Благодаря, Ginch!
Ние бяхме  в Поморие в средата на юли, но ходехме на плажа на Софарма .
Сега ще бъдем в апартамент, който е близо до Гранд хотела и резонно планираме да плажуваме там.

# 496
Зрдравейте! Следващата седмица заминаваме за Поморие. Избрахме си частен апартамент чрез букинг. Докато търсех интересни места, които можем да посетим в района, попаднах на Етнографски комплекс Златната бъчва в с. Бата. На 23 км. от Поморие е. Някой дали го е посещавал? Трябва ли да се прави предварителна резервация, някакви ориентировачни цени?

Програма е хубава(клоун за децата, жонгльори,фолклорни танци и накрая нестинарски танц)  но наистина е на фиксирано меню. Основно е насочено към групи, чужденци от Сл. Бряг.
Другия вариант е Планинска къща в с. Бата. Предлага същото като Златната бъчва , но поне преди 2 години като бяхме, имаше опция да си поръчваш от меню. Идваха доста бавно поръчките, защото имаше много чужденци на предварително меню. Ако сте така поръчайте всички в началото.
Програмата е от 7 до 11 мисля, и после намалят музиката, като почти всички се изнасят огранизирано с автобусите.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 09:49 от IvanGeorgiev

# 497
  • Русе
IvanGeorgiev, благодаря и на теб!

# 498
  • София
В момента на плажа пред Гранда все още има свободни шезлонги и чадъри ( не на първите 3 линии). Има места и на свободната зона. Зелен флаг, топла и чиста вода.

# 499
Вчера ходихме до острова Света Анастасия.
Пиша специално, защото бях прочела само добри отзиви.
За съжаление мястото беше разочароващо.
Мръсно, неподдържано и грозно.
Единствено морето, чайките и скалите ме успокоиха.
Църквата не се поддържа. Сърцето ме заболя, когато видях потъналите в прах/дълбок слой/ витрини в коридора, зад които имаше стари книги и малки икони.
Стана ми толкова болно и тъжно, че исках веднага да си тръгна.
Островът беше осеян с боклуци и фекалии - имаше симпатично куче, но изглежда никой не чисти.
Музеят също е мръсен, неподдържан и жалък.
Единствено фарът може да ви зарадва и пътуването с корабчето беше приятно.
Иначе за мен ще остане тъжен спомен, изпълнен с погнуса.
А толкова малко трябва, за да се получат нещата.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 09:28 от De_si_slava

# 500
Здравейте, да попитам къде може безплатно да се паркира в началото на стария град. Доскоро безплатните паркинги вече са платени. Гледам някакви безумни цени от 2 лв за час и 20 лв за 24 часа. Събота и неделя ще ходим с автомобил до плажа пред Гранд хотела та питанката ми е за този район, дали може да се остави колата и някъде в началото на стария град, примерно към полицията и... пеш към плажа Simple Smile

# 501
  • София
Здравейте, да попитам къде може безплатно да се паркира в началото на стария град. Доскоро безплатните паркинги вече са платени. Гледам някакви безумни цени от 2 лв за час и 20 лв за 24 часа. Събота и неделя ще ходим с автомобил до плажа пред Гранд хотела та питанката ми е за този район, дали може да се остави колата и някъде в началото на стария град, примерно към полицията и... пеш към плажа Simple Smile
Има безплатен паркинг до Евангелската църква,която се пада малко преди полицията и срещу нея.Иначе мога да кажа,че виждам и по улиците свободни места,които не са платен абонамент,но трябва и кръгче да направите,за да си хванете място.Градът малко се поопразни спрямо миналата седмица.

# 502
Еmli, благодаря!

# 503
  • София
В Новия град някъде да продават книги - худож. литература за плажа - антиквар? От тези, които слагат много книги в кашони?

# 504
# 505
В Новия град някъде да продават книги - худож. литература за плажа - антиквар? От тези, които слагат много книги в кашони?

В Стария град видях на едно място да продават книги в кашони, ако не Ви е далече ще се опитам да обясня къде е мястото.

# 506
  • Русе
Вчера вечерта видях в новия град един мъж да продава книги в кашонче. Малко над бистро "Трафик", пред закусвалните. Не знам дали и днес е там.

# 507
  • София
Вчера вечерта видях в новия град един мъж да продава книги в кашонче. Малко над бистро "Трафик", пред закусвалните. Не знам дали и днес е там.
Къде се намира бистро Трафик? Ние сма във Феста до гарата. Тук има бистро Лагуна?

# 508
До читалището, по посока на манастира.

# 509
  • София
До читалището, по посока на манастира.
Благодаря, ще мина по-късно, дано е там! Днес обиколи всичко и никъде не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт