държите ли на образованието на мъжа до вас и какво образование имат вашите мъже

• 16 320
  • 368
  •   1
Отговори
# 135
той има висше,а аз съм с средно-специално.За нас това няма значение

# 136
  • София
Наше лошо нЕма, така че всеки пак отново ще си защитава своето.
Но определено НЕ съм съгласна, че се комплексирам от средното образование или професията на приятеля си. Даже напротив, щом с тази си професия първо се издържаме /аз все още нямам възможност да работя/ и нищо не ни липсва, второ е успял да получи някакво признание и трето е щастлив. Аз от какво точно да съм комплексирана?

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 01:06 от straighty

# 137
и аз не държа! имала съм приятели с висше образование, но в тях не съм откривала това, което намерих в съпруга си /със средно/

не се срамувам от това, че той "не отговаря на ценза ми"! важното е да се обичаме!

# 138
И аз съм на мнение, че образованието не прави човека. Съпругът ми също е със средно образование, но  това не ни пречи да се обичаме и да имаме теми за разговор, да общуваме и за други неща, а не само за това как е минал деня, какво е правило детето, как е било на работа, а после да си пуснем тв-то, да изгледаме някой глупав филм (доста често срещани отношения в семейство на двама вишисти). Добре възпитан, културен, умен, но не вишист. Дядо ми, Бог да го прости, за некултурните вишисти, за онези от тях, които са с диплома, но им липсват първите 7 години, винаги казваше: "учен, ама прост". Естествено, че образованието дава много, не не е решаващо за отношенията в семейството.

# 139
Държа на образованието, да, обаче повече държа на интелигентността. Ако трябваше да избирам, бих предпочела интелигентен човек със средно образование пред не много умен, но с тапия за висше  Peace.

Добре, че не ми се налага да избирам -- мъжО е хем интелигентен, хем висшист  Grinning

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 02:23 от Juturna

# 140
Съпругът ми също е със средно образование, но  това не ни пречи да се обичаме и да имаме теми за разговор, да общуваме и за други неща, а не само за това как е минал деня, какво е правило детето, как е било на работа, а после да си пуснем тв-то, да изгледаме някой глупав филм (доста често срещани отношения в семейство на двама вишисти)

newsm78

# 141
Съпругът ми е със средно образование, а аз с висше. Не мисля, че образованието в момента в България е показател за нещо. А за мен е много по-важно мъжът до мен да е Човек, да ме обича......... а не да е висшист ( с купена диплома например  Crazy)

# 142
В полза на кои? Защото аз преди 1 година си смених адвоката - минах от един от Софийския на един от Варненския свободен. Мога да потвърдя, че е несравнимо. Този от Варненския е много по-голям професионалист и върши работа. Другият е пълен некадърник. Отдавна съм започнала да внимавам с предразсъдъците, защото животът много пъти ме обори. Затова вече разчитам на собствените си впечатления от даден човек, а не на дипломата му.
Навсякъде има кадърни хора и обратното. Грешката е моя, извинявам се, че обобщих...
Говорейки за свободни университети, първо ми изплуват безумните специалности, които се предлагат. И хората, които се записват в тях, за да имат висше...

# 143
"...Говорейки за свободни университети, първо ми изплуват безумните специалности, които се предлагат. И хората, които се записват в тях, за да имат висше... "

И само и само да се закачат някъде-90% от мъжката част на населението с цел-избягване на омразната казарма.Факт е също така, че мъж, отслужил, на повечето места влиза с нисък бал и 3-ка на изпита.И аз избягвам да обобщавам и за това не споменавам и наблюдения за кои учебни заведения става въпрос според моята си класация. Peace

# 144
Според мен си има значение, независимо какво е положението в БГ. Не давам примери, за да не се повтарям, почти всичко е изброено вече. Поне за мен-има. Мъжо е с висше образование.Аз също.

# 145
...Първият ми мъж беше инженер. Вторият стана режисьор. Сегашният е инженер също. Mr. Green

Kler, kaква е все пак точната бройка на съпружеството ти?  Rolling Eyes Браво, евалла   bouquet

Ми февруари, живот и здраве, ще станат 3-ма. В момента съжителстваме без брак, но годежният пръстен е вече на ръката ми. bowuu

Но това е нищо - имам леля, която се е омъжвала 5 пъти! Mr. Green

И тя ли все вишисти ги търсеше?
А да ти е хрумвало, че проблема е точно, че са вишисти  Mr. Green

Много сноби, много нещо  Twisted Evil

# 146
  • София
...Първият ми мъж беше инженер. Вторият стана режисьор. Сегашният е инженер също. Mr. Green

Kler, kaква е все пак точната бройка на съпружеството ти?  Rolling Eyes Браво, евалла   bouquet

Ми февруари, живот и здраве, ще станат 3-ма. В момента съжителстваме без брак, но годежният пръстен е вече на ръката ми. bowuu

Но това е нищо - имам леля, която се е омъжвала 5 пъти! Mr. Green

И тя ли все вишисти ги търсеше?
А да ти е хрумвало, че проблема е точно, че са вишисти  Mr. Green

Много сноби, много нещо  Twisted Evil

Ами това е идея, ако се женя четвърти път, ще си търся тираджия или боклукчия. Joy

# 147
  • Там където е семейството ми
Въобще не съм държала на това,какво образование има съпругът ми.Така се случи,че той е със висше, а аз със средно. Laughing

# 148
  • Бургас
Ако някой вземе да прочете отговорите, без да вижда въпроса, би си помислил, че темата е :"Мъжът ви свестен човек ли е или е висшист?"

# 149
Няма висше, но и професията му не го изисква. Има рекламна агенция. Интелигентен по рождение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт