Колаген

• 38 865
  • 110
  •   1
Отговори
# 105
Ежедневно пия колаген вече близо 15 години сигурно. Всякакви съм пробвала. И течни, и рибни, и въпросният на Неосел.
Тези, към които винаги се връщам, са два.
Единият е Purelogicol-

всяка година правя минимум 3- месечен курс с него;

вторият е този на Great Lakes. За съжаление, все по- трудно го намирам.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 12:07 от TuЛи

# 106
Бих пробвала първия на Purelogicol гледам се предлага и в нашите аптеки. Поръчах Неосел но зарди това че нямах пари в картата не го взех от Iherb. Дойде с товарителница и плик на Еконт но с куриер на фирамата. Хич не харесвам такива неща, най-вече като става въпрос за прием през устата.

# 107
Аз си купих https://www.swedishnutra.bg/techen-kolagen-za-stavi-joint-suppor … 00-mg-500-ml.html, но при мен има проблем с възпален ишиасен нерв...Вземам го с надеждата са се оправя  че вече 6 мес съм в един цирк - то не бе алергия към кортикостероид , то не бе болки в стомаха от Мидокалм ...и накрая като че ли най добре ми влияе боуен масаж, ама доста солено ми излиза

# 108
А за колагените на Аквасорс имате ли отзиви?
Много съм доволна от техния Колаген плюс - тип 1 и 3, с хиалуронова киселина. Още първия месец като го пих имах уау ефект върху кожата, даже белега ми от секциото се заглади доста. Сега гледам да си го пия поне 3-4 месеца в годината. Ноктите ми винаги са били добре, та не съм забелязала там нещо особено, но косата ми става по-хубава. На 46 години съм и нямам някакви сериозни бръчки, приемам го от около 10 години, не съм си слагала филъри или ботокс Simple Smile
Другият им колаген е тип 2 - във Флексибилити, той е по-скоро за ставите, също има хиалуронова киселина. Майка ми много го харесва и си го пие редовно - на 65 г. е.

# 109
на Аквасорс съм пила Лесно начало- не бях кой знае колко очарована.Това с водораслите от езерото Кламат  ми е нереално ......Според мен има доста реклама, защото всеки иска да ти продаде - отстъпките за дилърите са повече от привлекателни, а продуктите са наистина скъпи . Но още веднъж не съм  ползвала колагена.
ПП вече не ме боли нерва - ама от шведския колаген ли е или от Милгама Н - не мога да кажа

# 110
Здравейте,
Някой има ли мнение за колаген на Раrusan?

Общи условия

Активация на акаунт