Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 719
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Miss честито момченце 💙 Нека расте здрав и с късмет 🍀 За др. Ковачев, който работи в МЦ Сигридов ли става въпрос? Направо не мога да повярвам, че си родила нормално ако е при него. Мислех, че само секцио прави

# 136
Да, за него става въпрос. Никога не ме е натискал за секцио. До колкото знам води и двата вида раждане. Аз съм изключително доволна от него.

# 137
Аз бях чула, че прави планово секцио, защото работи на общо три места и при нормално раждане не винаги може да е на линия. Не че натиска за секцио. Но щом при теб се е получило както искаш, супер! Това е важното. И аз съм го посещавала няколко пъти, готин лекар е

# 138
Да, и аз бях чела нещо такова, но в последствие разбрах, че не е точно така. Иначе е вярно, че работи на три места. Направо не знам как издържа.

# 139
Здравейте момичета, бях загубила темата и много се радвам, че пак ви намирам. Прочетох назад, честити бебенца да са ви живи и здрави много да ви радват тези дълго чакани пухчета. Аз нямам почти никакво време от госпожица Виктория проходи стабилно и не се спира. При мен имаше проблеми след секциото сума ти време бактерии ,гъбички, накрая и брутален цистит. Цитонамазка 3а група и миналия месец горихме раничка с лазер при доктор Вецев.  Надявам се сега на контролния преглед вече всичко да е наред. Много се радвам че пак ви намерих, на родилите честито ,а на чакащите леко раждане😇🥰

# 140
fillme, честита да е Лъчезара! Да е много здрава и да ви прави най-щастливите и горди родители! Heart Голям екшън е било раждането, но се радвам, че всичко е наред и двете сте живи и здрави! Това с крачето вярвам, че ще е нещо козметично и лесно ще се оправи с нужните упражнения!

Miss_Independent5, честит Мартин! Да е много здрав и цял живот да ви дава поводи за радост и гордост, както в деня на раждането му! Много се зарадвах да прочета колко си доволна от отношението в болницата, винаги се радвам да чувам подобни неща, а не да си мислим, че само в чужбина има добро отношение в здравните заведения! Heart

Daisy1, аз не съм правила дневник на бременността. Възхищавам се на хора, които успяват да водят такива дневници, аз едва успявам да попълня тези на децата.

meri.d.3, поздравления за хубавите резултати от БХС, пожелавам ти и занапред да чуваш само хубави новини от прегледите! Heart

Mateya Zoе, леко и безпроблемно раждане и на теб! Да си гушкаш живо и здраво вързопче! Heart

АА, бързо възстановяване и на двама ви! Стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин и да имаш леко и безпроблемно раждане! Heart

@n@bell, и мен винаги ме е било страх как ще раждам и как ще издържа, но то като дойде момента, просто нямаш време да мислиш, нещата се случват и знаеш, че каквото и да е, трябва да стиснеш зъби и да го понесеш.

m-angel, миналото лято и аз изпълних мечтата си да стигна до с. Златолист. Страхотно се почувствах там и не ми се тръгваше! Не бях подготвена с нещо бебешко, което да оставя там, а много исках да оставя нещо и през целия път до там се чудех какво да оставя. Тогава се сетих, че на една нова година на мъжа ми му се падна късметче "Близначета" и го помолих да го оставим, та така. Simple Smile Вярвам, че е много свято място и чува молитвите ни, особено за рожби. От сърце ти пожелавам следващата година да се върнеш там с втора рожбичка! Heart

Момичета, ние сме добре. Ходихме до Белгия, в два отделни дни бяха операциите на двете очи. Минаха успешно, докторът каза, че са направили това, което е трябвало да се направи, но гаранция не може да ни даде, каза че след няколко седмици ще може да се каже какъв е резълтатът. Каза ни, че едното око е по-зле и там шансовете са малки, другото е малко по-добре и първо оперира него. На втората операция каза, че е погледнал пак първото и е изглеждало по-добре, отколкото преди операцията, но това пак не може нищо да ни гарантира. След операциите ни пускаха в реанимация при нея. Първият път отидох и аз, казаха ни, че е добре и всичко е наред и показателите ѝ са добри, подаваха ѝ там малко кислород и казаха, че ей сега го спират, ще я наблюдават малко и я пращат към стаята, заедно с нас. Спряха ѝ кислорода и като тръгна да ѝ пада сатурацията... щях да умра там. Тотално загубих контрол над себе си, само плачех и стисках мъжа ми. Казаха ни, че било нормално да се случва заради упойката, но всичко било наред. Е, хубаво ама аз още няколко часа ревах и не можех изобщо да се успокоя, бях тотално неспособна да се грижа за нея, благодарна съм на мъжа ми, че беше там и той я пое и ми показа, че детето е добре и трябва да се успокоя. В един момент, когато вече и аз се уверих, че се е закрепила, се успокоих и съм заспала заедно с нея, а мъжа ми стоя и ни гледа и двете. Simple Smile На втората операция не слязох в реанимацията и отиде само мъжа ми. Тогава не е имало такъв екшън и беше доста по-стабилна, а ние бяхме двойно по-притеснени, че все пак е втора упойка и може да се влоши още повече. Слава Богу молитвите ни бяха чути и детето е добре. Живи и здрави на следващия ден ни изписаха и поехме дългия път към къщи. 3 дни пътувахме до там и още 3 наобратно. Никито се държа геройски по пътя, макар че беше много тежък дори и за нас. Тя и в болницата и по пътя беше доста нервна, но като се прибрахме и се успокои. Прибрахме се на 02.07, на следващия ден имах рожден ден, може би един от най-дълго чаканите ми рождени дни, защото станах на 30 и много много си мечтаех за това. Simple Smile Най-големият ми подарък беше, че вчера отидохме и прибрахме Кикито от болницата, която повече от седмица беше готова за изписване, но ни чакаше да се върнем от Белгия. Ами много ми е хубаво да съм си с двете бебета вкъщи, сега и двете спят блажено до мен. Heart Снощи се разплакаха в един глас, а мъжът ми вика "Ей, от кога чакам да чуя точно това вкъщи". Simple Smile Утре заминаваме пак до София, ще спим там една вечер, защото в четвъртък и двете имат час за очен преглед. Кикито си е добре и я следят рутинно, а за Никито ни предупредиха, че максимум 10 дни след операциите трябва да има преглед и тук при лекар, който да я следи, та чакам сега да видим какво ще кажат.

# 141
  • Замък сред облаците
Сънче, много се радвам, че сте с двете госпожици вече! Все така да ви изпълват дома с шум!
Благодаря ти и за пожеланията!

Ние сме добре (надявам се 😅), остана ми едно леко накашляне и отхрачване сутрин, утре ми е последен ден карантина и ако не тръгне раждането утре в четвъртък съм си при моята АГ вече Simple Smile

# 142
Сънче, от сърце пожелавам операциите да са успешни и всички тревоги да останат зад гърба ви. Много хубав подарък си получила за рождения си ден. Гушкайте се вкъщи и се радвайте, че сте вече заедно. Heart

# 143
Сън, радвам се,че сте добре. Много много здрави да са мацките от тук на сетне. Стискам палци за хубави новини на прегледа в четвъртък.

АА стискам палци да мине и утре и леко раждане и пухкаво бебче. 🍀

И аз да споделя за Златолист, миналата година и ние бяхме там на 31.08 и съответно познайте какво си пожелах и на люлката и на водата в кладенеца,че и в тетрадката го написах.
Беше уникално преживяване, още настръхвам като се сетя и година по късно на 31.08 ми е термина, живот и здраве разбира се.
Оставих и бяло бебешко боди а като видях купчината бебешки неща изтръпнах,колко мъка има ...

Също посетихме и една малка църквичка в Мелник,която отваря един път годишно на празника на града. Върви се с чудотворната икона на Св. Богородица Спилеотиса от центъра до върха на града, където е църквичката.
Ще ви оставя снимка,колко е на високо.

Минахме и през Рупите, къщата на Ванга, Роженски манастир, абе беше много вълнуващо.
Та навсякъде се помолих за рожба и вярвам,че някое от тези наши чудни места и енергията ми е на път да ми я  прати,живи и здрави само. 🤍🤍🤍

Извинете ме за отклонението, дано на някой му е било интересно. 🙂🙂🙂

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 23:20 от yoanna789

# 144
АА, желая леко раждане, най-трудното дано да е минало дотук!
Сънче, не мога да пиша от сълзи. Стискам палци да сте добре всички Heartpulse
Йо, като абитуриент ходих с класа до Рупите и Мелник, но колко далече бях тогава от днешните терзания... Не съм и предполагала за святото място. Може би преди Теснолинейката, за която само си мечтая, трябва да се организирам да се разходя (сама) до Златолист... Лека финална права и на теб, и не бързай!

# 145
АА, желая леко раждане, най-трудното дано да е минало дотук!
Сънче, не мога да пиша от сълзи. Стискам палци да сте добре всички Heartpulse
Йо, като абитуриент ходих с класа до Рупите и Мелник, но колко далече бях тогава от днешните терзания... Не съм и предполагала за святото място. Може би преди Теснолинейката, за която само си мечтая, трябва да се организирам да се разходя (сама) до Златолист... Лека финална права и на теб, и не бързай!

Теснолинейката и на мен ми е мечта, дано я сбъднем.
С изключитена вяра в чудесата споделям това,което съм почуствала и местата,които обиколихме. Пътувах над 600 км в едната посока. Не разбрах коментара да не бързам..
Именно от форума разбрах за Златолист, а човека,които се грижи за къщата и църквата какви истории на чудесата знае само.
Там може и да се пренощува.
Дори на една да вдъхна вяра, за мен е много.
Чудеса се случват 🤍🤍🤍, живот и здраве ще се радвам да се похваля и със здраво бебче скоро.

# 146
Имах предвид да си чакаш термина... Като родена 1500 г и изкарала 2 месеца в кувьоз съм много чувствителна на тази тема от разказите на близките и най-вече на майка ми, разбира се. Успех!

# 147
Имах предвид да си чакаш термина... Като родена 1500 г и изкарала 2 месеца в кувьоз съм много чувствителна на тази тема от разказите на близките и най-вече на майка ми, разбира се. Успех!

Дано, имам и скъсена шийка от месец вече и високо кръвно и се моля да влезем поне в Август.

Успех и на теб, вярвай в чудесата и не се отказвай, вярвам,че ще се случи 🤍🍀🙏🌼

# 148
Разписвам се и аз в темата. Blush
Църквата в Златолист е истински магична! Бях там преди да започнем изобщо опитите за бебе и се помолих (разбира се, писах и в тетрадката). Една от любимите ми църкви е, защото има смесица с езичеството. Помня, че имаше икони, които изобщо не са типично православни.

Не исках тук да влизам с мрънкане, но пак ще си кажа. Днес бях в МД на тонове, за сега ще ме чакат 5-7 дни, но трябва да ходя ежедневно. Терминът ми беше по документи на 02.07, а моята девойка не бърза да излиза.

# 149
Yoanna, когато за първи път отидох в Златолист, всичко беше много по-различно. По-правилно е да кажа автентично. Това място го почувствах много силно и най-много през година ходим.
Към момента не може да се използва "хотелската" част. Покрай КОВИДа са я затворили, а сега не искат да я отварят по техни си причини.
Стискам ти палци, момиче. Много се радвам, че я "докара дотук". Вярвам, че всичко ще е наред и бебето ще изчака търпеливо месец август.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 08:05 от m-angel

Общи условия

Активация на акаунт