Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 984
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Замък сред облаците
По-дълъг период на пазене, по-дълъг период на възстановяване, по-голяма кръвозагуба средно, по-дълъг период между 2 бременности….

Бременни да не четат за рисковете излишно.
Скрит текст:
Отделно рисковете - обективно това е отворена операция и носи всички рискове на такава, може да са ниски но ги има: заразяване с бактерии, неволно срязване на черва, сраствания, , непълно възстановяване на маточната стена, аденомиоза…

# 481
  • София/Севлиево
Да,моя приятелка има три раждания-2 естествено, второто супер леко и последното секцио по спешност.И в болницата видях момичета,които родиха супер бързо и лесно,и други ,на които им се наложи секцио по спешност и после изглеждаха и казваха,че се чувстват добре.При мен го имаше огромния страх от още едно детенце с увреждания,т.к.част от проблемите на баткото идват точно от раждането,и затова нямаше сила на света,която да ме убеди да родя естествено.Доктир Вецев каза,че може да опитаме,но аз не исках да рискувам.А и възстановяването след това при секциото ми се случи много по-бързо...
А сестра ми роди два пъти секцио през период от 20 месеца,така се стекоха нещата.

# 482
Има много рискове и при естествено раждане. И за майката и за бебето. За тях почти никой никога не ти казва. Просто да кажем се случват по-рядко. Каквото и да е раждането, старите хора са го казали
Скрит текст:
родилката е с единия крак в гроба

# 483
  • Замък сред облаците
Алисън, съвсем си права. И аз така си разсъждавах.
Принципно има тема за разкази от ражданията и се убедих, че има всякакви случаи в едната и другата посока.
И всеки с едно е ок, от друго се опасява и си има валидни страхове. ❤

Да сменим в по-позитивна посока Simple Smile
И да кажа на тези дето са се запътили естествено са раждат, че сексът след възстановяване си е все така готин, независимо че в началото може да се наложи да се ползват гелчета (хормони, баце 😄) или да има лек дискомфорт. Светлина в края на тунела (🤣) има!

# 484
То и при нас след секциото бяха странни първите 1-2 пъти, така че явно не зависи толкова от начина на раждане 😁 После всичко си идва на мястото

# 485
АА, ММ ще се радва на какъвто и да е вече миличкия Joy Положението е "Секса е като пицата - дори гадната пица пак е пица." Joy
На сух режим сме още покрай инвитрото, после ниска плацента, после пък разни болежки... Като се добави и липсата докато ми бяха спрели цикъла преди това Grinning То хич не е за смях, де, ама какво да прави човек... Grinning

# 486
То и при нас след секциото бяха странни първите 1-2 пъти, така че явно не зависи толкова от начина на раждане 😁 После всичко си идва на мястото

+1. И аз съм секцио, но първите път все едно наистина бяха първи....

# 487
  • Замък сред облаците
Инферия, ние подновихме 1г след като забременях, тъй че споко. Ще устиска мъжа ти. Дотогава - вълчата поза! 🤣🤣🤣

# 488
Bubbless Даа, нали? Много странно 😂 Inferiya то в такива случай и ти си си за жалене, не само ТМ 😂 Много кофти, но важна е крайната цел ☺

# 489
  • Замък сред облаците
От пролактина било, доколкото знам. Дори и да не кърмиш, да се смъкне, да се наместят след това естроген и прогестерон и да се регулира овлажняването оттам.

# 490
От пролактина било, доколкото знам. Дори и да не кърмиш, да се смъкне, да се наместят след това естроген и прогестерон и да се регулира овлажняването оттам.

И аз така знам. Понеже към 3тия месец, вече уж се регулирал при кърмачките, се оправяло положението. При мен така си се случи, поне желанието се върна, иначе още ползваме гелче 😁 Вече ми се иска да го отбивам, ама като подам шишето с мляко, като че ли демон се вселява в него. Без да е опитал какво има!! А иначе пие вода в несвяст от същото такова шише... 🤯

# 491
  • Замък сред облаците
От 2 месеца не кърмя/цедя, гелът си е част от играта още, но емоцията бушува, а накрая това е важното 😜😜

Хей, бременелки, успешно раждане! И да не се минете тънко да раждате на Коледа/НГ, че децата да са с един подарък 😂

# 492
На първия опит за секс след раждането (секцио) супер болезнено ми беше и прекратихме - трябваше ми просто един курс вагинален пробитик и се оправи средата, още кърмех.
Аз пък, ако можеше щях да пробвам вагинално раждане, но не можеше.

# 493
9м и ние сме на сух режим, аз спя в детската с малкия и докато се оправим да го приспя и Мм захъркал. Не съм ходила и на контролен при АГ още.
Иначе моя анестезиолог на секциото ми сложи май по-малко упойка и си мърдах пръстите на краката и бая ме боля.

# 494
И при мен беше така. Не знам дали ми сложи по-малко упойка или се получи защото мръднах при слаганеро. Усещах всичко и ме боля, а като ме местиха от операционната маса на леглото вече си мърдах единия крак. Но въпреки това,  всичко мина много леко. На следващия ден бях на крак долу пред болницата

Общи условия

Активация на акаунт