Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 977
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Замък сред облаците
Че от херпес какво да се притесни? Аз имам херпес тип 1, който е оралния вид и по време на бременността ми изби 7! пъти до към 5 месец. Няма никакво отношение към бременността.

Гениталният херпес (тип 2 тоест) също не е опасен за бременната или бебето, проблем е ако е активен при раждането само, че може да прави бели, но да избива през бременността не е проблем също.

# 511
Аз нямам и не съм имала никога херпеси и бих го свързала с вирусна инфекция, бих се притеснила и бих се консултирала с лекар, който вероятно е щял да ми обясни това, което казваш, ако е вярно. Но от афта да помисля пък че е вирус…. Иначе така като чета според Сигридов например би следвало лечение с валтрекс и изопринозин 😁

# 512
  • Замък сред облаците
Сакън с новата мода 😅

# 513
Като патеща от херпеси от както се помня мога дисертация да напиша Joy Има различни видове тип 1, който каквото да ми казва - винаги знам, кога е излязъл от стрес и паднал имунитет, кога от температура, кога от замърсяване (покрай хремата понякога си претривам горната устна и лесно се замърсява) и кога, ако съм тръгнала да се разболявам, но не съм Simple Smile Знам, че звучи странно, но буквално вид мога да ги различа.
За щастие не съм имала големи драми по време на бременността, дано и после да нямам, че да не ходя с маска около зверчето Simple Smile

При мен бавно славно останаха 2с до термин Simple Smile Не вярвам да задържа до финал, но всяка вечер преговаряме с плода да задържи няколко дни след НГ Grinning Спирам магнезия на 3ти и вече ще чакаме Simple Smile Важното е, че отвориха пряката улица към болницата, защото иначе ММ леко се беше напрегнал, че ще трябва да обиколи 3мин повече Joy

# 514
Inferiya, успех при раждането. Hug

# 515
Инферия, леко раждане и скоро да си гушкаш сладко бебенце!

Скоро не съм се разписала тук. Моето момченце вчера стана на 6м. Изобщо не знам кога минава това време. От три дена го захранвам и засега не е очарован. Картофът хич не го хареса, днес тиквата с една идея беше по-добре. Дано имаме успех.

Весело посрещане на новата година от нас!

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 13:41 от Miss_Independent5

# 516
Момичета, тъй като не мога да се реша коя козметика да взема - между Адерма, Мустела и wooden spoon, пиша тук и реших, че просто ще послушам мненията - тоест колкото повече сте ползвали една от тях и сте доволни, нея взимам. Не знам защо са тези дилеми, знам, че зависи от кожа, мога да я сменя после и тн, но нямам идея коя да взема и се чудя.... Благодаря предварително!

# 517
Аз използвам DOVE бебе

# 518
  • Замък сред облаците
Bioderma Atoderm и Адерма екзомега Simple Smile

Точно отивам да купя за подарък на баща ми душгела Атодерм че от години е със суха кожа и ползва бебешки сапун Simple Smile

# 519
За баня ползвам Aderma, а другата козметика е на Wooden spoon. Много съм доволна и от двете. Baby butter-а е просто страхотен и кожата на бебка остава много мекичка 😊

# 520
ние позламе Bioderma колд крем и всичко друго е Бочко Simple Smile

# 521
Bioderma и Мустела, но според мен вземи малки количества и виж дали ще ти хареса и как ще се чувства бебчето. А Дерма според мен е за по-проблемна кожа. Ползвали сме я като съвсем новородено при подсичане иначе няма нужда. Но от това, което бях взела преди да родя не всичко ми хареса, а бях накупила различни марки. Просто трябва да пробваш и зависи каква е кожата на твоето бебче. Затова вземи малки разфасовки и пробвай

# 522
Аз препоръчвам Удън Спуун. Спасяваше ни в страшни ситуации, а кожата на Филип е мега чувствителна.

# 523
Ние ползвахме Юриаж и беше добре, но те имаха малко проблеми с млякото и преминахме на А-дерма по съвет на дерматоложката.
Иначе за бузките сега през студените дни ползвам на Wooden Spoon.

# 524
Wooden spoon ползвам и съм много доволна.
Ако държиш на състава има приложения проверяваш и решаваш какво да вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт