Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 732
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Рейв, много ми е приятно, че пишеш. 🥳 Откакто съм във форума, виждам, че създаваш темите, но в Искам бебе досега не те бях виждала да пишеш и не знаех какви се случва при теб. 💛 Стискам палци скоро да има още едно братче/сестриче!

# 166
Да се похваля и тук! Днес се роди моята Дарина, 52 см, 3860 кг след индукция в 40+5 г.с. По-късно ще напиша повече за раждането си в МД София, ако на някой ще му е интересно.

# 167
Да е жива и здрава Дарина, да расте много щастлива, усмихната и обичана! Heart

Момичета, имам един въпрос - писах и в една от групите за бременни, но тук ми е много приятно и ви имам доверие.

На няколко места в интернет (и по магазините) чувам, че Коконата (https://magicone.bg/cocoonababy-bebeshko-anatomichno-gnezdo-happy-fox) не е добре да се използва от повече от едно бебче, защото тя е "поела" формата му до някаква степен, много се чудя дали е маркетингов трик просто или може да се вземе от приятели. Бихте ли споделили мнение?

Иначе - погледнах на едни приятели и наистина има леко очертание по бебчето, но.. предполагам като спре да се ползва за 2-3 месеца, ще се махне..

Има доста време, разбира се, но съм в дилема - дали да взема от приятел или да купя нова. Решила съм, че със сигурност ще го ползвам, защото на няколко приятели им върши доста добра работа и казват, че си заслужава парите.

# 168
  • София/Севлиево
Честита Дарина.Бъдете здрави и благословени ❤️
Рейв,пожелавам ти скоро да започнете опити за номер 2 и бързо да се получи.
Дейзи за това чудо може да питаш в темата Подготовка за малкия човек-сигурно ще има някоя мама,която да е запозната.Аз не съм купувала такова.Мислех гнездо,но се отказах.В началото малкия си спеше в леглото,към днешна дата е при мен.Не се кърмим,но покрай зъбоникненето понякога плаче и като е при мен бързо се успокоява.Проблем е,че само да го оставя в леглото му и почва да плаче,но мисля че пак ще свикне след време...

# 169
Честита Дарина Heart Да расте много здрава и засмяна Grinning
Дейзи, аз не съм ползвала гнездо и според мен няма смисъл. По-добре бебето да си спи в леглото и ако не го научиш на друго ще си спи там Wink
Аз имам въпрос към вече родилите: може ли да ми препоръчате фотограф за кръщене за град София?
Относно Златолист : ние сме ходили отдавна, но преди процедурата изпратих молитва на страницата във фейса, като те разпечатват всички изпратени молитви и ги оставят на камъка в църквата. Не знам дали ви звучи реално, но мисля че помогна. Някой беше споделил в другата тема, че е писал на страничката когато не може да отиде до там и аз го направих. Споделям за да опитате и дано бъдат чути молитвите на всички Heart

# 170
За фотограф препоръчвам с две ръце Лилия Николова, страхотна е ❤https://www.facebook.com/lilia.grueva.photography

Честита Дарина Heart Да расте много здрава и засмяна Grinning
Дейзи, аз не съм ползвала гнездо и според мен няма смисъл. По-добре бебето да си спи в леглото и ако не го научиш на друго ще си спи там Wink
Аз имам въпрос към вече родилите: може ли да ми препоръчате фотограф за кръщене за град София?
Относно Златолист : ние сме ходили отдавна, но преди процедурата изпратих молитва на страницата във фейса, като те разпечатват всички изпратени молитви и ги оставят на камъка в църквата. Не знам дали ви звучи реално, но мисля че помогна. Някой беше споделил в другата тема, че е писал на страничката когато не може да отиде до там и аз го направих. Споделям за да опитате и дано бъдат чути молитвите на всички Heart

# 171
Аз пък съм мега доволна от нашето гнездо (беше cotton hug) И не е попречило не сина ми да си спи в леглото.
Честита Дарина! Да расте здрава и с късмет 🍀
Rave не знам дали е памет, но на мен не ми липсва бременността и скоро не се очертава бебеправене при нас, а понякога и аз имам такова усещане и си мисля само колко е еднакво чувството като с истинските ритничета.

# 172
Bubblezz, честита да е Дарина! Да расте здрава и щастлива! 🍀

На мен какво ли не ми мина през главата през тази бременност, сега пък съм с Ковид от днес. Все още не се чувствам чак толкова зле и температурата е ниска, но най-много се притеснявам да няма някакви последствия за бебчето 🙁

# 173
Честита Дарина, Bubblezz.
Да в жива и здрава и много да ви радва!

Аз също хванах някакъв много неприятен вирус. Уж ковид теста беше отрицателен, но пак имах подобни симптоми и имам същите притеснения да не навреди нещо на бебето.

# 174
Честита Дарина!! Да сте здрави и щастливи! Името е страхотно!

Дейзи, ние взехме едно друго подобно на кокуната, ма двойно по-евтино. Juno. Ако се интересуваш и не го откриеш ще ти пратя линк, че сега съм от телефона. Много е удобно действително, малкия си спеше през деня в него при нас в хола, през нощта в кошарката. Но се ползва много малко, а ние още по-малко го ползвахме, че беше с рефлукс Тони. Та ако имаше от къде да взема от приятели сигурно щях.
С такова матраче може и в кошарчето да спи, та не е задължително да спи другаде.

Момичета оправяйте се бързо, всичко ще е наред.
Изглежда има много ковид, малко от който с официални тестове и карантина.

Чакам новини от АА и Сън.

# 175
Bubblezz, честита радост! Да расте здрава и щастлива! Много да ви радва! ❤️
Дарлинг, Ava бързо оздравяване!
Редактирам се с хубаво допълнение 😍 АА, честит да е Йоан! Да расте здрав и щастлив! Бързо възстановяване! 🍀

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 21:37 от Kactus

# 176
  • Замък сред облаците
Привет, момичета!
Днес в 17:08 се роди Йоан също с индукция и доста позитивно протекло естествено раждане.
Ще разказвам утре сигурно, че сега вече усещам умората от преживяването.

# 177
Честито на новите попълнения 😁❤️💙 Чакаме ви да съживите другата тема, че ние май я поизоставихме малко Wink

# 178
АА, честит Йоан! Пожелавам да е винаги много здрав и щастлив! Heart

# 179
АА, честит да е Йоан. Пожелавам му много късмет в живота.
Послушно детенце, изчака карантината 😄
Бързо възстановяване на теб и се надявам Йоан да ти оставя време да се включваш в групата с добрите си съвети от богати познания.

Общи условия

Активация на акаунт