Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 956
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви, момичета!
Малко се успокоих като прочетох, че има такива случаи. Благодаря ви, че се включихте!

# 646
Моя братовчедка беше с такъв случай. Бебето се роди с малко по-ниско тегло (2 кг и нещо) но тя не е пила кръворазреждащи, не знам дали ако беше пила щеше да бъде с по-нормално тегло. Иначе си беше напълно здраво, родено естествено бебе от лека бременност. Мисля, че щом се следиш всичко ще бъде наред. Може ли да споделиш името на доцентката от Майчин дом, която ти в правила прегледа ?

# 647
Жасминче и Даниел беше така, имаше само 2, ама про него знаеш имаше и други драми, та спокойно всичко ще е наред 💙 Не помня дали съм ти честитила, ама те следя изкъсо и чакам новото попълнение Wink

# 648
  • София
Жасминче, честито проекто-розовко 🌺🌺🌺 стискам палци всичко да е наред и леко бременеене 🍀

# 649
Здравейте.
Първо искам да се извиня ако тук не е мястото на въпроса, който ще задам. Моля ако някой може да ме насочи към коя тема е подходящо нека сподели.
Въпросът ми е. С това въпрос за моя приятелка. Тя е на 37г.   не е забременявала да сега . От няколко месеца месец.цикъл й играе-идва, един месец, после не им идва. Отиде на АГ , направи си изследвания, едни хормонални и едни свързани с яйцеклетка. Доктора й каза че хормоните й са добри, но яйцеклетката я нямало изобщо, унищожена била, каквото и да означава. Той не й дал ясен отговор каква е причината. На каква се дължи. Това означава ли че е влязла в критическа? Ще има ли възможност да си има бебче? Преди е спазвала диета, дали това е повлияло? Да отиде ли на второ мнение. Моля ви дайте съвет какво да прави.
Предварително благодаря.

# 650
Жасминче и аз да кажа, че не е толкоз рядко това с двата съда, просто ще трябва повече да се следят нещата. Purple Heart

azisiq, съвсем не е тази темата, пък и въпросите май са като за доктор, не като за форум.

# 651
На мен ми бяха казали също, че има 2 съда вместо три. ММ се шегуваше, да не се роди нещо като от тъмните раси, защото се срещало по- евро при тях. Ходих и на други мнения, та док се е объркал нещо. Всичко си беше наред, но ми обясниха, че няма проблем 2-та съда. Просто наистина трябва да се следи и ще се роди с по-малко тегло, както обясниха и другите. Напоследък по-често се сливало. Бъди спокойна 😀

# 652
Много благодаря отново на всички! Gift Heart Голяма подкрепа сте тук! Диди, Purple Heart

Как сте останалите бременни?

Днес са ми излезнали резултатите от БХС. Предполагам са добри.
Скрит текст:

П.с. Алисън, при доц. Живка Карагьозова ходя. И с предишната бременност почти всеки месец бях при нея.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 15:06 от Jupiter sea

# 653
Юпитерче , честито вероятно розовко 🎀
Аз също подкрепям останалите момичета . Има много подобни случаи с напълно доносени бебчета . Щом нещата са под контрол и наблюдение , няма място за притеснение 🤗

# 654
Jupiter, хайде и аз да се включа. Една приятелка беше по същия начин като теб и бебето се роди в 38гс и беше 2800гр. Всичко си й е наред и сега е една много палава и най-вече здрава малка сладуранка.

# 655
Жасминче и аз да кажа, че не е толкоз рядко това с двата съда, просто ще трябва повече да се следят нещата. Purple Heart

azisiq, съвсем не е тази темата, пък и въпросите май са като за доктор, не като за форум.

Благодаря ви, аз затова се извиних ако тук не е мястото за моя въпрос.
Приятен ден.

# 656
Здравейте мили момичета! Най-после дойде дългоочакваният момент да се запиша в тази прекрасна темичка! Одри благодаря много за поканата!
❤️
Термин 3.08.2023 с близнаци, момченце и момиченце 🥰!

# 657
  • Замък сред облаците
Добре дошла, Билийвче! Дълго чакано присъствие бих казала Wink

# 658
Ехаа, Believe*! Много се радвам да те видя тук и то с двойно щастие. Дай боже всичко да мине като по вода и да си ги целунеш живи и здрави около термин.

# 659
Честито, момичета! Желая ви лека бременност и да си гушкате бебоците на термин! ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт