❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 388
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета. Вчера бях на преглед бебето се развива добре утре влизам в 31 седмица вече е килограм и 800. Само че при Измерването на шийката на матката ми я измериха 2,49 при което единият доктор при когото се следя ми каза че е огромна предпоставка да родя по-рано а другият доктор ми каза че е нормално. Никой от двамата не ми казва да не пътувам да лежа и така нататък. По принцип живея в Белгия и мислех тази седмица с лекарско разрешение да се прибера защото имах намерение да раждам там. Семейството на съпруга ми и съпруга ми не могат да останат ще се приберат. Но след Измерването на тази шийка Докторът ми каза не знам дали да не си останеш тук да не родиш в самолета. Попитах го ако наистина мисля че има такава опасност въобще да не тръгвам въпреки че ще остана сама, той започна да се шегува с мен и каза че щом ми е първо раждане минимум 12 часа в самолета нямало да родя ама на летището може. Накрая го попитах наистина да ми даде съвет Ако смята че има такава опасност да зная какво да направя. Каза че това е процес който той не може да контролира и решението си го взимам аз Толкова съм объркана че не знам какво да правя. Ако трябва да остана тук ще ми бъде трудно сама но ако има опасност бебето да се роди по път не искам да рискувам И не знам какво да направя

# 316
  • Варна
Stanimira, по принцип не е ясно дали ще те пуснат въобще в самолета. Трябва да провериш какъв е правилника, мисля че от един момент нататък не пускат бременни.

# 317
Момичета имате ли задух и как се справяте с него? Аз на моменти съм като риба на сухо.. много е неприятно. Опитвам се да си поема въздух, но просто не става. Преди ми се случваше предимно вечер, след вечеря, но откакто влязох в 31 седмица и сутрин е така. Знам, че в нормално и все пак ако има как да се облекчи 🙄

# 318
Stanimira, по принцип не е ясно дали ще те пуснат въобще в самолета. Трябва да провериш какъв е правилника, мисля че от един момент нататък не пускат бременни.

Хубаво е да се проверят правилата на конкретната компания, но доколкото знам при безпроблемна бременност се пътува спокойно до 36 седмица. След това вече трябва разрешение от лекар.

Здравейте момичета. Вчера бях на преглед бебето се развива добре утре влизам в 31 седмица вече е килограм и 800. Само че при Измерването на шийката на матката ми я измериха 2,49 при което единият доктор при когото се следя ми каза че е огромна предпоставка да родя по-рано а другият доктор ми каза че е нормално. Никой от двамата не ми казва да не пътувам да лежа и така нататък. По принцип живея в Белгия и мислех тази седмица с лекарско разрешение да се прибера защото имах намерение да раждам там. Семейството на съпруга ми и съпруга ми не могат да останат ще се приберат. Но след Измерването на тази шийка Докторът ми каза не знам дали да не си останеш тук да не родиш в самолета. Попитах го ако наистина мисля че има такава опасност въобще да не тръгвам въпреки че ще остана сама, той започна да се шегува с мен и каза че щом ми е първо раждане минимум 12 часа в самолета нямало да родя ама на летището може. Накрая го попитах наистина да ми даде съвет Ако смята че има такава опасност да зная какво да направя. Каза че това е процес който той не може да контролира и решението си го взимам аз Толкова съм объркана че не знам какво да правя. Ако трябва да остана тук ще ми бъде трудно сама но ако има опасност бебето да се роди по път не искам да рискувам И не знам какво да направя

Аз бих се консултирала с още някого. За момента имате едно да и едно не по отношение на пътуването, вземете и още едно мнение.

# 319
Момичета, за тези от вас, които знаете, че бебето е с главата надолу, как усещате ритниците? Моето беше седалищно, но някак имам чувството, че се завъртя. Преди усещах предимно долу, а сега ги усещам отдясно към ребрата, е разбира се може пак да си е с дупето надолу просто крачетата да са по-нагоре. Другата седмица съм на преглед и ще разбера но дотогава се чудя, също така се чудя дали да продължавам с упражненията да не вземе пак  да се врътне.

# 320
blue_eyez, аз съм 29 г.с и от няколко седмици вече бебчо е с главата надолу. Ритниците ги усещах около пъпа само, но явно вече набира сили и сигурно и ръцете му са здрави и силни 🤣 , защото усещам и удари по-ниско. Дори се бях притеснила, че се е обърнал седалищно пак, но за щастие не е. Явно му харесва поза звезда и да ме ръчка от всички страни 🤣

# 321
Моето е с главата надолу от 20г.с още, но аз усещам хем ритничета, хем ниско долу движения на ръчичките. Крачетата ги усещам вдясно, вляво и отпред на нивото на пъпа /зависи накъде се е завъртяло, но с опипване знам къде е гръбчето/, както и високо под ребрата. Ръчичките ги усещам много ниско долу. Отделно като се върти и мести целият ми корем става на вълни и усещам всичко навсякъде. Grinning Не знам дали по движенията може да се прецени дали е седалищно или главично. Той е толкова силен с юмруците Grinning че много пъти с мислих, че е обърнал седалищно, но не беше. Grinning

# 322
А някоя има ли проблем с гъбичките ? Знам че често се среща проблема ,но при мен май всеки месец излизат нови и нови независимо колко време и с какво ги третирам . Утре съм на лекар отново , защото този път дори не съм сигурна че са гъби , защото имам нещо като бели мастни пъпчици + течение + сърбеж ..
Вие страдате ли от такива инфекции и на някой случвало ли е е да има такива пъпчици ? На мен за пръв път ми излизат и малко се притесних

# 323
И аз ги усещам така, силни отгоре и по лекички отдолу, дано се е позиционирало правилно вече Simple Smile)

# 324
Възхищавам ви се на способността да различавате крака от ръце. Усещам го навсякъде, нямам идея в каква позиция е и с какво точно ме ръчка. Знам само кога се разтяга, това мисля го усещам доста ясно.

# 325
Момичета Знам че ще прозвучи откачено Но колкото и да не вярвам в такива неща или да не искам да вярвам Имам чувството че напоследък или някой ме урочаса или ми направиха нещо само гадости се случват едно след друго само притеснения. Знам че когато една жена е бременна не може да й се лее куршум или нещо такова но вече не знам как да се справя. Всеки ден все нещо по-гадно се случва Моля ви за съвет как да изчистя това тази лоша енергия която съм натрупала или някой ми е пратил в ситуацията в която се намираме всички знам че повечето работи са забранени Затова ви моля за съдействие

# 326
Момичета Знам че ще прозвучи откачено Но колкото и да не вярвам в такива неща или да не искам да вярвам Имам чувството че напоследък или някой ме урочаса или ми направиха нещо само гадости се случват едно след друго само притеснения. Знам че когато една жена е бременна не може да й се лее куршум или нещо такова но вече не знам как да се справя. Всеки ден все нещо по-гадно се случва Моля ви за съвет как да изчистя това тази лоша енергия която съм натрупала или някой ми е пратил в ситуацията в която се намираме всички знам че повечето работи са забранени Затова ви моля за съдействие

Можеш да отидеш на църква и да си запалиш свещичка за здраве .Поседни там,постой и ще видиш колко леко ще се чувстваш после .

# 327
Stanimira, потърси "здрава почва" под краката си. Опитай се да откриеш някакво спокойствие, вместо да го мислиш само, в случай, че не можеш да въздействаш.

Това е моята философия относно енергиите и поредностите на събитията. Просто стоически да се изтърпят до тяхното преминаване. Тази година и за мен е разнополюсна като събития. Не съм особено религиозна (почти изобщо), но с оглед на събитията ходех да запаля по някоя свещичка в близката църква. Желанията си ги изричах на ум.  Може би това ми донесе известно спокойствие.

# 328
Аз не вярвам в такива серии. На ММ съм му забранила да говори че е в такава серия или някой път казва "днес не върви" така все едно зачерква целия ден. Най-сигурният начин е да се концентрираш върху нещо хубаво, а какво по-хубаво от бебчето Simple Smile
Вие измислихте ли имена? Ние сякаш се спряхме вече, даже започнах да обмислям после да си татуирам живот и здраве двете имена на момичетата Heart Eyes толкова си ги харесвам

# 329
Не съм ревностно религиозна, но има една молитва, Киприянова се води, може да отидете да Ви я изчетат в черква, има голяма сила за изчистване на всичко лошо, може и да си прекадите дома с тамян, да изчисти каквото има натрупано.....но пък и животът е низ от върхове и падове, така че след лошото идва хубаво, колелото се върти.

Общи условия

Активация на акаунт