❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Аз ще ходя утре за пръв път. 31+3 гс.
На мен ми се стори рано, доколкото знам в 9ти месец се започва с тоновете.

# 301
  • Бургас
На мен ми казаха от 35.

# 302
Ако всичко е наред и няма някакви показания, с тонове се започва от 32г. на 2 седмици, а след 36г.с всяка седмица. Моя лекар ме гледа и с доплер, което също е важно, защото показва в по-дългосрочен план какъв е кръвотока към бебето, а не само в моментното състояние по време на меренето на тонове. Simple Smile

# 303
Аз съм 32г.с. Днес бях на консултация. Докторът не ми каза нищо за тонове.
Обаче ходя и на частно, където докторката ми каза, че препоръчва мерене на тонове от 32г.с. и то на седмица по веднъж. Обаче бебето върви с една седмица назад, така че след 33г.с. можем да започнем с тоновете.

# 304
Здравейте , някоя има ли проблеми със съня ? Аз вечер заспивам след 3-4 часа въртене в леглото . Това става редовно всяка вечер . През деня съм изморена ,но пак не успявам да спя ,когато затворя очи . Не знам какво вече да пробвам и дали е нормално въобще . В 31-ва седмица съм

# 305
  • Бургас
И аз заспивам трудно, мислех, че е от жегата, защото вечер не мога на климатик. Ставам често до тоалетна,  будя към 5.30 и не мога да заспя пак. В края на 30 съм.

# 306
И аз мислих че е от жегата . Пусках климатика в другата стая , но пак не успявам . Намирам си поза ,която да ми е удобна и не съм притеснена (поне така мисля ) за нищо , което да ме тревожи . Казаха ми да пробвам топло мляко с мед преди лягане или пък чай от мента . Уви - същото Sad

# 307
  • Бургас
А кръвното нормално ли е? Преди ми бяха казали, че може се дължи на завишено такова. Аз го следя, засега няма проблем уж...Иначе единствената поза, която ми понася е по гръб. От всяка странична, бебето започва да шава в знак на протест, докато не се обърна. А и какви киселини вечер ме тормозят...

# 308
Нормално ми е и кръвното и пулса . Леко завишени ,но в норма като попринцип съм с ниско кръвно . И при мен бебчо протестира , но кръста ме боли ако съм само по гръб 😅
Ако някоя знае нещо друго за безсънието което да пробваме , бих била много благодарна 🙏🏼

# 309
Аз знам Joy , но за съжаление не е приложимо сега(чаша розе и спя като пън). Иначе и аз доста често будувам. Възможно причина е прием на б12 следобяд, той доста енергизира и трудно се спи.

# 310
Здравейте, аз откакто влязох в 30г.с. започнах да записвам по-късно и да ставам по няколко пъти до wc 🤣 Сутрин будя дъщеря си в 7:30 за ясла и то няма за кога да спя след това и евентуално на обяд дремвам някой път.
Искам да ви попитам как сте с обръщането на ляво и на дясно ... При мен е голяма болка, ако съм легнала по гръб и тръгна да се обръщам - боли 😣, когато от ляво на дясно лягам пак боли ... Дали е нормално 🤣

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 07:23 от IvanelaG

# 311
Как ако сте легнала по корем ?
Аз използвам възглавница за бременни и се родих отново с нея . Тя реално само поддържа корема , но е напълно достатъчно . Нямам проблем от ляво надясно или обратното . Може бебче да ви притиска ако е застанало в някоя от “йога” позите както аз им казвам и затова да придърпва или боли

# 312
Как ако сте легнала по корем ?
Аз използвам възглавница за бременни и се родих отново с нея . Тя реално само поддържа корема , но е напълно достатъчно . Нямам проблем от ляво надясно или обратното . Може бебче да ви притиска ако е застанало в някоя от “йога” позите както аз им казвам и затова да придърпва или боли

Здравей,объркала съм се, доста ще ми е трудно сега да легна по корем ... Граничи с невъзможното 🤣
Иначе да и аз използвам възглавница, но обикновена  и със сигурност е доста по-добре 😊

# 313
Аз заспивам много лесно и спя доста дълбоко по-принцип, но вече се събуждам по 2 пъти на вечер да ходя до тоалетната. Мисля, че си е нормално предвид периода на бременността. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 09:44 от ani4koto96

# 314
Аз събудя ли се повече не мога да заспя Sad Обикновено се събуждам към 3-4 или защото ми се ходи до тоалетна или защото другото ми детенце на 1,4 г. реве за нещо. След това няма съм повече. Отделно че се събуждам вир вода мокра. Главата и гърдите. Тази нощ даже климатик пуснах на по-ниска температура и пак се събуждах мокра през час.

Общи условия

Активация на акаунт