❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 470
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Аз лично съм го ползвала, и според мен това е най-доброто за кандидата, но като го ползвах не бях бременна, въпреки всичко щом ти го е изписала, би трябвало да знае дали става или не става..Пише, че не е хубаво да се ползва първите 3 месеца от бременноста, ти би трябвало да си към края... 
Момичета днес след преглед и вземане на микробиология Аг ми изписа гиназол. Слага се еднократно като писалка е. Казах и, че имам сърбеж от няколко дни и според нея е кандида. Резултатът от микробиологията ще бъде готов чак в сряда, а днес го взех и се чудя сега дали да го слагам или не. Дали няма някакъв риск за бебето? Някоя ползвала ли го е? И има ли мнение за него? Благодаря!

# 586
Аз имах раздразнение от едни ежедневни превръзки, чиста МБ и ми мина за няколко дни. Бях убедена,че е от тях, защото и преди ми се е случвало и усещането не е както при кандида. Аз лично не бих слагала нищо без резултат от МБ, особено само за сърбеж/дискомфорт без специфичното течение при кандида.

# 587
Аз съм слагала, бях в 5 месец някъде. Няма никакъв проблем дори и превантивно - както се казва, на мен също след това ми излезна МБ ( беше кандида мисля ) мазах се и външно с клотримазол, защото не се издържаше ( пак преди да излезне резултата) така че , няма проблем с гиназола и бебчето 👌🏻
Момичета днес след преглед и вземане на микробиология Аг ми изписа гиназол. Слага се еднократно като писалка е. Казах и, че имам сърбеж от няколко дни и според нея е кандида. Резултатът от микробиологията ще бъде готов чак в сряда, а днес го взех и се чудя сега дали да го слагам или не. Дали няма някакъв риск за бебето? Някоя ползвала ли го е? И има ли мнение за него? Благодаря!

# 588
И аз го ползвах и ми реши проблема. Имах сигурно месец или 2 сърбеж, също мислех , че е от ежедневните превръзки, заради чисти микробиологии, но не спирахме да пускаме секрет и излезе най-накрая кандида. След това ми го изписаха и се преродих.

# 589
Здравейте мами, тези от вас които пият Натаспин, по колко таблетки приемате дневно? И тези от вас които имат по чести контракции каква ви е дозата магнезий. Аз има дни в които корема ми се стяга през няколко минути, вчера на пример ходих на тонове и за 5 мин 3 контракции, и за вчера взех 3х2 магнерот, днес е по спокойно положението. Общо взето АГ ми казва да преценявам сама, като има дни в които е по чувствителна и напрегната матката да пия повече. Та ми е интересно има ли други мами с по чести контракции?

# 590
Здравейте мами, тези от вас които пият Натаспин, по колко таблетки приемате дневно? И тези от вас които имат по чести контракции каква ви е дозата магнезий. Аз има дни в които корема ми се стяга през няколко минути, вчера на пример ходих на тонове и за 5 мин 3 контракции, и за вчера взех 3х2 магнерот, днес е по спокойно положението. Общо взето АГ ми казва да преценявам сама, като има дни в които е по чувствителна и напрегната матката да пия повече. Та ми е интересно има ли други мами с по чести контракции?

Аз пих Магнерот 3х2 от началото на 5ти месец до началото на 9ти месец и съм добре. В сравнение с първата ми бременност, когато пих само по едно хапче на ден и имах нон стоп контракции и стягания и съответно родих доста преди термин.

# 591
За Натаспина немога да кажа не го пия, но магнерот 3х2 и аз от 5 ти м. И просдължавам да си имам дни с по-чести контракции и дни без нито една, незнам на какво се дължи. Изследвала съм си магнезия и ми е на средата в смисъл нямам някакъв дефицит, но въпреки редовния максимален прием си имам и контракции и крампи 😔

# 592
Ползвала съм го вече за втори път . Веднъж в началото на бременността преди 3тия месец и след това в 32 г.с. Поставя се веднъж, но след това 2 -3 дни може да забелязваш "бяло" по бельото си. Лично аз съм доволна и двата пъти ми помогна .

# 593
Как сте момичета? Вече навлизаме в 9 месец. Не остана много Simple Smile

Аз се чувствам много изморена вече. От днес съм в 37г.с и усещам бебето доста ниско долу да се движи. От два часа даже в така активно, че чак ме боли на моменти. Тежи ми доста и ми се иска да излиза вече или поне да е по-спокойно, макар че е рано все още да се появява.
Контракции също не липсват. На моменти болезнени, но не са регулярни поне.

# 594
След 3 дни влизам в 9-ти месец.Приготвих си багажа за болницата и изгладих днес дрешките за бебчо ☺️.Много ми тежи вече ,постоянно съм с контракции ,пия един куп лекарства и почти не мога да спя вечер . Още малко остана,дръжте се 🥰

# 595
Аз съм 32 гс още време има, но контракции си имам и даже се чудя вече дали е нормално или не е има дни нямам нито 1 днес 5-6 и то доста дълги и целия корем ми се схваща .... знам ли незнам вече искам само времето да мине, понеже всяко стягане настръхвам ...

# 596
Аз съм в 33+3 г.с, бебо вече се е смъкнал надолу (той си виси като прилеп с главата надолу почти от самото начало на бременността). Напоследък от време на време усещам остра болка в пикочния мехур, отделно, че уж много ми се пишка, но реално пишкам съвсем малко. Бебо рита доста активно, особено вечер, понякога имам схващания, все едно ме подпира здраво отвътре. Това вероятно са подготвителни контракции, засега не са много чести. Имам насрочено секцио и се надявам бебо да почака дотогава.
Иначе, почти сме готови, остават дребни неща като да измием прозорците и да сложим завеси, мебелите са сглобени, дрешките са изпрани, изгладени и подредени, количката е купена...
Готови сме, но нека бебо не бърза, ще го почакаме Simple Smile

# 597
Аз съм в 31 гс и си имам контракции, всеки ден различно, понякога 1-2, друг ден по 6-7, болезнени. Пиех максимални дози Магнерот, после Биоелектра, сега Диаспорал, имам леко облекчение напоследък, но не го отдавам на магнезия. Всяка седмица съм на ехограф да следим шийката и така.
Хем ми се иска да идва края на октомври, хем ми е мъчно за каката, тревожа се дали ще имам сили да й обръщам достатъчно внимание и на нея, а тя е залепена за мен...

# 598
Имам и аз чат пат контракции, 34-35г.с. иска ми се да си почивам повече, но нямам много възможност и като нищо ще родя по-рано си мисля, макар че не искам. Отдолу ми тежи на някакви сухожилия и ме наболява от време на време. Иначе първото риташе мн по-бурно, това е малко по-кротко и мн странно е някак по-надолу. Първото мн здраво ме риташе в ребрата, а това си държи краката някак си отстрани на корема.

# 599
Извинявам се за закъснението, Д-р Иванова и д-р Павлов.

Няма време, ама и ние се моткаме... Ако не е тайна, кого Ви препоръчаха? Ние имаме близък педиатър във Вита  (доктор Иванова) и мислим да разчитаме на него... Иначе моята лична в 24 поликлиника е педиатър и каза, че ако не си намерим, ще помага.

Здравейте, спряхте  ли се вече на педиатър?
Ние сме се насочили май към 25то ДКЦ Младост. Препоръчаха ни двама педиатри, но не съм ходила да питам дали ще ни вземат, още проучвам. А то време не остана...

Общи условия

Активация на акаунт