❤Октомврийчета тема 3🍇

• 51 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Късмет, Болейн! Стискам палци да издържите докрай!
Ние взехме едно комплектче от Н&М- нещо като яке с качулка и панталонки, долу ще е с боди с дълъг ръкав, чорапки и завит с одеалце. Имам подарено едно меко и беличко, за изписване е идеално, а и ние живеем близо до болницата. Реално няма да е навън. Само малко в колата.

# 616
И аз се чудя от две седмици на това изписване какво се облича 😀 и то по това време - не знаеш топло ли ще е студено ли ще е . Мисля и аз с едно ромперче, отдолу боди с къс ръкав или потник и одеалце и това ще му е Simple Smile имам толкова много дрешки от приятелки, че не ми се купува нищо, но всички са 56 ти размер и все си мисля, че всичко ще му е голямо и татко му ще тича за 50 ти по моловете 🫤 вие кой размер купувате за бебенцата

# 617
Предният път 56 му висеше, роди се 50 см. Затова сега съм купила и няколко малки дрешки 50 р-р за всеки случай.

# 618
Болейн, дано овладеят контракциите!
Каката се роди 3150, 50см и размер 50 й беше по мярка, тогава носех за изписването 50 и 56.

# 619
Взех за изписването ромпърче с дълъг ръкав, а ако случайно е по-студено времето, ще му сложа боди- потник да има. За повиване избрах едно порт бебе.
 Ние сме приети в болница за контракции и прокървяване и дано успеем до края на септември поне.

Стискам палци 🤞 бързо да мине престоят в болницата и бебчето да кротува още малко в корема на мама .
Аз утре пак съм на тонове и доплер при АГ,после при доктора,който ще ме оперира.Вече съм в девети месец от днес ,но водите са ми намалели и плацентата започнала да старее.Ще ходя 3 пъти седмично на тонове и ако предценят ,че бебето спре да расте го вадим по-рано 😔Контракции имам постоянно ,напоследък са болезнени.
За изписването тези дни ще купим дрешки,мисля боди и отгоре ромпърче с дълъг ръкав ,шапка,чорапки и пелена.

# 620
Аз също се колебаех какъв размер трябва да взема за изписването, ама като си помисля, че то ще е едно вързопче в пеленка и нищо няма да се вижда... Дори да е по-голяма дрешката, няма да е драма.
Иначе, днес АГ го измери, в 33+6 г.с, 2500 грама, около 40 см, казва, че върви едричко, със седмица напред. Плацента втора степен, води в норма, главично предлежание от самото начало на бременността. Утре съм за първи път на тонове.

# 621
И моето мериха 2600 вчера в 34+5,  голямо било отговаряло на 36г.с. На мен също ми бяха казали, че плацентата е презряла за срока, ама явно добре си се храни. И предния път все ме плашеха голямо голямо накрая... 3400 Joy мн голямо няма що. Плуваше в дрешките, действително нищо не се виждаше. Този път в един ромпър и одеалце и ще преценя дали панделка или шапчица, че да има акцент Joy

# 622
Момичета, мен ме приеха направо за раждане в 34-та седмица, бебо е около 2800. Изтекли води и болки. Чакаме разкритие, а до тогава ще бием 2-ра доза инжекция за развиване на дробчетата. Умирам от притеснение дали ще се роди добре и с тези килограми .Weary

# 623
Успех Болейн❤ Ще имаш прекрасно и здраво бебече,щом сега е преценило да излиза - всичко ще се нареди. Пиши как сте когато имаш силички и мисли оптимистично❤❤😂
Момичета, мен ме приеха направо за раждане в 34-та седмица, бебо е около 2800. Изтекли води и болки. Чакаме разкритие, а до тогава ще бием 2-ра доза инжекция за развиване на дробчетата. Умирам от притеснение дали ще се роди добре и с тези килограми .Weary

# 624

Дано всичко мине леко и скоро си нагушкате малкото ангелче! 😇😇👶🏻

# 625
  • Варна
Успех, Болейн, стискам палци!
2800 са супер кг, някой бебета в 40та седмица се раждат толкова, така че не се тревожи. Blush
Аз ходих преди няколко дни на спешен преглед (в 35 гс) и док видя, че съм с разкритие и чакаме всеки момент. Иначе измери бебето 2500 и каза, че няма смисъл да лежа и да се опитвам да задържам - каза, че на този етап може да излиза вече.
Така че аз няма да си дочакам октомврийския термин със сигурност. :/

# 626
Успокоихте и мен! Аз съм в 36+2 и все още се тревожа да не тръгне по рано. Мериха я миналата седмица беше 2600, така че се надявам ако тръгне всичко да е наред. От притеснение дори един мъдрец се активира и боли... Гледам да съм спокойна ама не ми се получава съвсем. Чета книги, разсейвам се с любима неща, правя десерти, но мисълта ми все там. Дано всички скоро гушкаме здрави и силни бебоци!

# 627
Успех! Дано скоро да се включите с най-добрите новини. За първи път раждам и нищо не разбирам, но от майка си знам, че аз съм родена 2500-2600, но близо до термин. Мисълта ми е, че теглото според мен не е притеснително. Медицината е доста напреднала, силно вярвам, че всичко ще е наред и ще се погрижат както трябва за вас и бебето!

# 628
Болейн, успех Simple Smile вярвам, че всичко ще бъде наред Simple Smile

# 629
Късмет, Болейн! Добре е като размер бебчето, всичко ще е наред! Ще те чакаме с хубави новини!

И на теб палци, Jinx_! Безпроблемно да мине всичко и при теб, когато настъпи моментът!

Общи условия

Активация на акаунт