❤Октомврийчета тема 3🍇

• 51 243
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Благодаря, Machken. Blush Чакам с нетърпение аз, даже взех да се изнервям.LaughingНа всяка контракция почвам да следя и засичам, а то все фалшива тревога. Много е напрягащо. Предишния път просто ми изтекоха водите и знаех, че се започва със сигурност, а сега едно чудене..

# 631
А колко беше разкритието?

Успех, Болейн, стискам палци!
2800 са супер кг, някой бебета в 40та седмица се раждат толкова, така че не се тревожи. Blush
Аз ходих преди няколко дни на спешен преглед (в 35 гс) и док видя, че съм с разкритие и чакаме всеки момент. Иначе измери бебето 2500 и каза, че няма смисъл да лежа и да се опитвам да задържам - каза, че на този етап може да излиза вече.
Така че аз няма да си дочакам октомврийския термин със сигурност. :/

# 632
  • Варна
Док каза 2 - 2.5см. Каза, че може да родя и утре, а може и след 10 дни. Имам дата за секцио (30-ти септември), но каза, че ако дочакам до тогава ще е чудо. Даже ми каза като родя, да му напомня да си освободи датата. Grinning Като цяло се радвам, че ще излиза по-рано, защото шанса ми този път да успея да родя естествено е по-голям. Но напрежението доста ме стресира.

Моя мъж беше отпуска точно покрай този спешен преглед и пое изцяло грижите за баткото (който е на 1г10м) и аз успях да си почина повече и контракциите намаляха доста.

# 633
Болейн, Jinx, успех!
Като ви чета, май трябва до края на месеца да съм приключила с подготовката, имам някакво усещане, че няма да си дочакам секциото в края на октомври...

# 634
Аз се надявам всички да издържим докрай или поне колкото се може повече.

Jinx_, явно и на теб ти трябва повече почивка. Хубаво е, че мъжът ти помага колкото може. С малко дете не е лесно.

# 635
Успех момичета на всички стискам палци 🤗 Да ви питам на вас вече взели ли са ви вагинален и кръв за сигилис и тн ? В 32+5 съм и никой нищо не ми е взимал ?! Освен парите де 😄

# 636
За сифилис, ХИВ ми взеха последно преди няколко месеца. Вагинален наскоро. За трети път общо взето. 2 пъти по здравна каса от женската консултация.

# 637
Изследванията за СПИН, Васерман, Австралийски антиген, кръвна група Rh-, Токсоплазмоза, Цитомегаловирус и др. ми изследваха края на април, питах проследяващия АГ и той каза, че ще мога да си ги ползвам за раждането. Иначе всеки месец си пускам обикновен пакет за проследяване на бременност. Сега в понеделник съм на преглед предполагам, че е време за взимане на секрет за микробиология в сайта на болницата, в която ще раждам има изискване да се вземе в 9 л.м. И след това в 10 л.м ПКК, тя си ми е включена в месечния пакет, но ако бебчо не се е обърнал и се наложи секцио ще правя и допълнителни изследвания. Simple Smile

# 638
Дано Господ е с теб. Всичко ще мине както трябва днес хубав ден малка богородица пази новородените и родилките когато имаш сили пиши за да ни зарадваш с хубава новина

# 639
Момичета как са нещата при вас ? Има ли напрежение ? 🤪 Някой с гадене ?

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 23:42 от IvonaMill

# 640
Момичета как са нещата при вас ? Има ли напрежение ? 🤪 Някой с гадене ?
Аз от време на време имах.тези дни съм по добре от към гаденето.Но вече ми тежи доста и трудно спя и се уморявам бързо.Общо взето днес влизам в 36 седмица още 1 и да се ражда му разрешавам😆🙈,че ми идва в повече вече.Ох да не се оплаквам че има и много по зле момичета от мен!

# 641
Момичета снощи ,на 09.09 малко след 19часа се роди бебе Димитър 👣💙 ,малко избърза и подрани ,2080кг . Май ние сме първи 🥰

# 642
Момичета снощи ,на 09.09 малко след 19часа се роди бебе Димитър 👣💙 ,малко избърза и подрани ,2080кг . Май ние сме първи 🥰
Браво честито!Дано сте добре и двамата❤

# 643
Честито 💚 здрави бъдете! Бързо възстановяване и наддаване на бебко. 💝
Не сте първи, в групата в фейсбук има вече 2 бебета, едно момче и едно момиче.

# 644
  • Варна
stanislava1981, честит Димитър! Hug Да расте много много здрав и силен! Heart
А кога ти беше термина?

Общи условия

Активация на акаунт