❤Октомврийчета тема 3🍇

• 51 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Честито бебче! Много здраве и щастие и само положително емоции! Как е той? Как сте като цяло?

# 646
Честито да Ви е живо, здраво и много да радва мама и тати! 💙💙😇

# 647
Честит да бъде! Прекрасни новини!

# 648
Честито! Да бъде здрав, силен и щастлив Димитър! Бързо възстановяване stanislava 1981!

Аз отдавна излязох от фейсбук групите. Така че май наистина това е първото бебче в темата.

# 649
Честита радост! Здраве и късмет да има малкият юнак и бързо възстановяване на мама! Една по една да напълним темата с благи вести!

# 650
Станислава,  честита рожба! Да е здрав и непослушен Димитър! Hug На теб бързо възстановяване!
Кога ти беше терминът?

Момичета, може ли линк към ФБ групата?

Аз съм постоянно уморена, не ми стига въздух, вчера се уморих малко повече и вечерта имах доста контракции, това безсилие и невъзможност да свърша каквото и да било доста ме напряга...

# 651
Честито бебче! Да бъде живо и здраво, бързо възстановяване на мама! Ако имаш желание сподели по-подробно как мина раждането.

Момичета колко често ви викат на тонове и прегледи? Аз съм 36+5 и тия дни през ден-два съм на тонове, тоновете са хубави, но на един от прегледите кръвното ми беше малко завишено, та мисля затова ме викат по-често. Вкъщи кръвното ми е винаги нормално към ниско дори, меря всеки ден по няколко пъти.
Иначе като ходя на тонове ми казват, че бебето е високо, нямам никакви контракции и ако всичко друго  е ок, може би ще износя до термин.

# 652
На мен от няколко дни много ми се гади и съм мега уморена. Но гаденето не знаех, че се очаква в 9 мес...

# 653
Аз ходя по веднъж седмично. Вероятно те викат често заради завишеното кръвно.

Честито бебче! Да бъде живо и здраво, бързо възстановяване на мама! Ако имаш желание сподели по-подробно как мина раждането.

Момичета колко често ви викат на тонове и прегледи? Аз съм 36+5 и тия дни през ден-два съм на тонове, тоновете са хубави, но на един от прегледите кръвното ми беше малко завишено, та мисля затова ме викат по-често. Вкъщи кръвното ми е винаги нормално към ниско дори, меря всеки ден по няколко пъти.
Иначе като ходя на тонове ми казват, че бебето е високо, нямам никакви контракции и ако всичко друго  е ок, може би ще износя до термин.

# 654
  • Варна
Мен ме викат рядко на тонове - последно бях този понеделник, после чак на 19-ти. Сега съм 36+3гс, но очакваме бебето всеки момент, тъй като вече имам 2.5см разкритие. Въпреки това не ме викат по-често. 🤷 Може и да не дочакам следващите тонове.

Аз се отказах от фейсбук групите още с предишното бебе преди около година и половина. Grin Не е за мен.. прекалено много локуми се разтягат, повтаря се едно и също, и прекалено много многознайковци и майки-героини, а като се родиха бебета съвсем стана токсично. Състезания и кой е по-по-най. Тук е по-добре. Blush

# 655
https://www.facebook.com/groups/268918325305325/?ref=share

Ето линк към една от групите.

# 656
Благодаря ви от сърце,момичета ❤️ Бебчо е в кувьоз ,добре е ,но е много малък и затова ще бъде няколко дни така .Аз вече ставам,бързо ме раздвижиха,леко мина .Последните няколко дни не ми беше никак добре,тоновете на бебо също се влошиха ,водите рязко започнаха да намалят,следяха ме всеки ден и вчера на обяд решиха,че ме приемат и го вадим. Терминът ми беше за 12 октомври. Сега чакам с нетърпение да си отидем вкъщи,дано е по-скоро и ще качваме грамчета 🤗

Аз съм в една група във ФБ ,където няма още бебчета ,може да има и друга ☺️

# 657
Благодаря ви от сърце,момичета ❤️ Бебчо е в кувьоз ,добре е ,но е много малък и затова ще бъде няколко дни така .Аз вече ставам,бързо ме раздвижиха,леко мина .Последните няколко дни не ми беше никак добре,тоновете на бебо също се влошиха ,водите рязко започнаха да намалят,следяха ме всеки ден и вчера на обяд решиха,че ме приемат и го вадим. Терминът ми беше за 12 октомври. Сега чакам с нетърпение да си отидем вкъщи,дано е по-скоро и ще качваме грамчета 🤗

Аз съм в една група във ФБ ,където няма още бебчета ,може да има и друга ☺️

Честито, да ти е жив и здрав бебо и бързо да се прибирате вкъщи! ♥️
Иначе в другата група във фб вече има две бебчета. ☺️

# 658
Честити и здрави да са бебчета!
Аз се чувствам добре, нооо мн ми зачестиха контракциите, снощи особено като си легнах вчера Grinning но не съм тръгнала да раждам  като гледам Grinning Доста ми е притеснено, защото предния път родих планирано и предизвикано, а и не помня да съм имала толкова контракции, но май все още са от хаотичните. Също АГ ме предупреди, че като второ можело мн бързо да тръгне FlushedSweat Smile + това съм с конизация което допълнително може да забърза нещата Expressionless

# 659
Важното е, че е добре бебчо. Грам по грам всеки ден и скоро ще се гушкате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт