❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Simple Smile Присъединяваме се към октомврийските майчета - коригиран термин 28.10 . Ще се наложи раждане секцио , така че средата на октомври чакаме момченце ❤ . Втора бременност ми е, имаме момиченце на 5г. Желая успех и леко бременеене на всички!

# 136
  • Варна

И още един въпрос как броите седмиците навършена 26+ няколко дни за коя я броите, че вече се обърках
Не ги броя, ползвам АП на телефона, където съм си въвела термина и aпа ми казва коя седмица и ден съм. Blush Много е готино, защото показва и колко расте бебенцето с различни предмети (плодове, печива, играчки). В момента е колкото чепка банани. Joy Има и доста друга интересна информация относно развитието в конкретния момент, както и неща за майката и нейното тяло.

Скрит текст:

# 137
  • Бургас
Кое е това приложение? Аз ползвам едно, което само ми изчислява седмицата и да водя бележки в календара. Моето секцио докторът иска да е още 21/22.09. Терминът ми е на 07.10, много рано нещо ми се струва, ще искам поне на 26.09. Нямах такава нагласа, ама нали второ, рисково и тн.... иска да се презастрахова.

# 138
  • Варна
rosi81, моето приложение е Ovia Pregnancy. Много ми е полезно, ползвах го и с предишната бременност. Моя термин е 6.10. Blush По принцип знам, че плановото секцио го правят 2 седмици преди термин, за да има по-малък шанс да тръгне естествено. Защо е рискова твоята бременност? :/

# 139
Здравейте, бъдещи мами!
Какво мислите за това детето да вземе цялото име на баща си? Таткото много иска да се казва с неговото цяло име, но аз все още се двуомя но пък и знам че това ще го направи много щастлив.. моля за мнения и препоръки 😀

# 140
  • Бургас
Заради годините, гестационен диабет, две миоми...

# 141
Здравейте, бъдещи мами!
Какво мислите за това детето да вземе цялото име на баща си? Таткото много иска да се казва с неговото цяло име, но аз все още се двуомя но пък и знам че това ще го направи много щастлив.. моля за мнения и препоръки 😀
Моят мъж също проявява желание детето да се казва на него. За мен това е крайно нарцистично. На мнение съм, че името малко или много изгражда съдбата на един човек и всеки трябва да блести по различен начин. Но все пак, всеки има право на избор. Blush

# 142
  • Бургас
И аз не бих кръстила сина ни на баща му, как ще се разбира на кого по напред викам Joy

# 143
Аз пък искам да кръстя дъщерята на него, ама той пък не иска 😁

# 144

И още един въпрос как броите седмиците навършена 26+ няколко дни за коя я броите, че вече се обърках
Не ги броя, ползвам АП на телефона, където съм си въвела термина и aпа ми казва коя седмица и ден съм. Blush Много е готино, защото показва и колко расте бебенцето с различни предмети (плодове, печива, играчки). В момента е колкото чепка банани. Joy Има и доста друга интересна информация относно развитието в конкретния момент, както и неща за майката и нейното тяло.

Скрит текст:

На мен от там ми идва объркването, според едното приложение е 27, според другото 26, а бебочето върви по-едро и не отговаря на килограми на нито едно от двете приложения.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 20:00 от Ry11

# 145
  • Варна
Заради годините, гестационен диабет, две миоми...

Съжалявам, дано всичко мине наред в крайна сметка и да сте си добре с бебчето Heart

На мен от там ми идва объркването, според едното приложение е 27, според другото 26, а бебочето върви по-едро и не отговаря на килограми на нито едно от двете приложения.
Ясно.. при мен приложението съвпада с това, което ми казва АГ и затова се доверявам.

Относно името.. Имам познати деца, кръстени на баща си. Едното например се казва Георги Георгиев Георгиев. Neutral Face Ами не ми звучи готино. Лично на мен поне.

# 146
Аз пък искам да кръстя дъщерята на него, ама той пък не иска 😁
Не става въпрос за това да е кръстено на него а да вземе абсолютно цялото му име, то ако беше само за кръщаване на него щеше да е лесно 😀

# 147
Какво точно значи цялото му име? Ако е Георги Георгиев или Иван Иванов, ясно, но иначе не се сещам как е възможно.

# 148
Какво точно значи цялото му име? Ако е Георги Георгиев или Иван Иванов, ясно, но иначе не се сещам как е възможно.
Имах в предвид цялото му първо име, не става въпрос за фамилия.

# 149
Имах в предвид цялото му първо име, не става въпрос за фамилия.

Жената има предвид, че детето ще се казва например Николай Георги Иванов, а не Николай Георгиев Иванов.
Същото и за девойки - Кристина Стефан Димитрова, а не Стефанова Димитрова.

Общи условия

Активация на акаунт