АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 13)

• 48 215
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Леле, какво се случва с нашата уж августовска тема. А дори няма 1ви юли Wink аз от 22 часа съм с контракции и сега ми пуснаха система

# 211
Здравейте! Включвам се със следните въпроси и се извинявам за първия Simple Smile Имате ли разширени вени отодлу? На едната срамна устна са подути, сини и от същата страна около бикини зоната сякаш някой ме е бил? Дали е нормално? Миналата седмица бях на преглед, но понеже ме преглежда само с ехограф, забравих да питам. Бебка беше 1760 гр в 31 седмица. Нямам търпение да идва август. Качила съм 10 кг и за моите 160 се чувствам като слон. Следващият ми въпрос е свързан с това дали мислите да подарите нещо на лекаря, който ви следи и ви изражда? Моя близка прави интересни картини артлайн с изсушени цветя и я попитах дали може да направи нещо с бременна жена и ето какво ми изпрати. Направо го поръчах и мисля да му подаря това, вместо да се чудя какво уиски, торта и прочие да купувам, а после да се чуди къде да ги складира Simple Smile Мислите ли, че е подходящо? Надявам се всички да сте добре, не остана много! Поздрави Simple Smile
Здравейте, каква е цената на тези картини?

# 212
Честита радост Joy, много радост да ви носят мъниците и скорошно изписване!
Аз ви чета, но през повечето време нямам интернет, т.к. продължаваме ремонта на селската ни къща. Започнах да се плаша, че времето наближава а аз още не съм подредила, купих всичко мисля.
Бебето е малко дребно и засега често стои напречно или косо, но така или иначе уговорихме секцио за края на юли. Получавам разни подкожни кръвоизливи, че ми увеличиха кръворазреждащите, но вече не остана много време.
Късмет на всички ни.

# 213
Джой, честити бебенца. Да са ти живи и здрави, бързо да наддават и скоро да се гушкате! Бързо възстановяване на тебе. Blush
На останалите късмет!!!

# 214
 Да се оплача- отивам към края на 8ми и ме почнаха хемороидите, въпреки, че си ходя както преди до двете нули - или всеки ден или през ден. Не ми се мисли като раждам /надявам се естествено/ каква градина ще имам после.... Grinning

# 215
Леле, момичета, направо ме притеснихте. На мен ми се струваше много нереално са започне раждане, а то било толкова лесно.. 😅
 Ние вчера пристигнахме на морето, сега се притесних да не ми се наложи да раждам в Бургас..

# 216
Направих една простотия, днес ще ходя да ми взимат секрет , и ме предупредиха вечерта преди това да не слагам вагинално Утрогестан…. Е , аз забравих и сложих. Сетих се през нощта. Дали ще промени резултата нещо ?😩

# 217
Леле, момичета, направо ме притеснихте. На мен ми се струваше много нереално са започне раждане, а то било толкова лесно.. 😅
 Ние вчера пристигнахме на морето, сега се притесних да не ми се наложи да раждам в Бургас..
Стискам палци да няма такива събития все още! Simple Smile Аз затова се отказах от морето, въпреки, че ми е на 2 часа...

# 218
Направих една простотия, днес ще ходя да ми взимат секрет , и ме предупредиха вечерта преди това да не слагам вагинално Утрогестан…. Е , аз забравих и сложих. Сетих се през нощта. Дали ще промени резултата нещо ?😩
Не се притеснявай, аз слагах до края на четвърти месец и ми правиха две микробиология заради гъбички. И двамата лекари при, които се следя ми казаха, че не променя резултата.

# 219
Не променя резултата, просто то няма да се е абсорбирало и ще трябва с марличка да те почисти, преди да вземе секрета.

# 220
Joy, честита двойна радост 💙💙 бързо да наваксат бебчетата и скоро да си ги гушкаш вкъщи 🌼
При мен бебка последните дни е много активна, не се спира както и да застана. Снощи май ми притисна нещо, изпитах рязка болка отляво и натиснах инстинктивно, дръпна се и ме отпусна. После и се извинявах, че съм я натиснала по-силно 😃😃
Определено тази седмица ми е по-тежко, боли ме кръста, имам си стягания въпреки конската доза Магнерот и ми изтръпват пръстите на ръцете, докато спя.

# 221
Започнах да се притеснявам като ви чета. Не за друго, ама защото и ние сме на морето. Иначе избутахме до по-големи седмици и бебоците вече са големи. Ама не искам да раждам в чужд град Scream

Мони, вие къде сте?

Яна, още ли сте в Несебър вие?

Неизвестна, стискам палци да устискате още малко Hug

# 222
Аз днес пътувам пък към вътрешността на страната. Вие пак сте добре по морето, има болници, а на мен най близкото ми родилно ще е на 50км и се надявам, че всичко ще е наред. Знам, че и там хората раждат, но с недоносено не знам до колко е вариант. Но пък съм спокойна, че нямам никакви индикации и бебо си е високо и то много високо. И все пак съм само на 2ч от Варна. Но с бебо сме се разбрали никакво излизане преди да влезе в 9м, че ама изобщо не съм готова с нищо. А име даже и не сме обсъждали още. Уж отивам да си почивам. Съмнява ме да се получи така, но знае ли човек, може пък този път да стане.

# 223
Джой, стискам палци всичко с бебетата да е наред и да си ги приберете скоро!

# 224
Започнах да се притеснявам като ви чета. Не за друго, ама защото и ние сме на морето. Иначе избутахме до по-големи седмици и бебоците вече са големи. Ама не искам да раждам в чужд град Scream

Мони, вие къде сте?

Яна, още ли сте в Несебър вие?

Неизвестна, стискам палци да устискате още малко Hug
В Несебър сме и ние. Времето иначе е идеално, нито горещо, нито студено, но се притесних де. 😅

Общи условия

Активация на акаунт