АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 13)

• 47 937
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Аууу, направо ми се реве. На прибиране така ужасни ми се наду единия глезен..... Боли ме ужасно и все едно е леко син където ми минава сандала. Киснах го в студена вода, налгах го със студено. Вдигнах го на високо. Идеи, какво друго да правя?

# 436
Компрес 1:1 риванол и спорт и го превързваш с бинт, но това е при травма. И можеш да го намажеш с репарил гел.

# 437
Компрес с лук , мисля че отнема оттока.
Аз съм нервна повече вечер като почне мн да ме боли гърба, глезените , чатала...
Момичета има ли от вас с много силни бебенца ? Многи силно ме бута отвътре - в пъпа и около него , на моменти боли стабилно.Като цяло е доста активно.Утре влизам в 35та г.с. имам още 9 дена до преглед , а се притеснявам от тази активност.

# 438
При мен също е много активен с изключение на днес. Два дена вкъщи се извършва основното почистване, и аз искам не искам, мога не мога съм права почти през цялото време и помагам. Цялото тяло ме боли адски много, като легна за 1 час, защото умирам от болка в кръста, после не мога да стана. Едвам вървя докато се раздвижа. Утре още един дълъг ден се очаква и се надявам после просто да лежа. И тези два дена сигурно, защото не съм се спряла, бебо се кротна, май си искам да се върне активноста от преди това, по спокойно ми беше сякаш - въпреки мислите "защо не се спира сега"....
Предните 2 - 3 седмици, щях да звъня на акушерката. Мен също ме боли, навсякъде корема, като се натиска и беснее. Ходих при мидуайфка в петък, казах й, разбира се нищо, смее се.
Аз имам една седмица до преглед, надявам се всичко да е наред.
Утре започвам 36та сед... Другия понеделник ще си кажат тежката думата консултантите след прегледа, кога ще е дълго чакания ден.
Аз съм готова с всичко само, мога да си чакам. Но бая ме е шубе... Blush

# 439
Момичета вие нервни ли сте? Аз съм кълбо от напрежение, всичко ме дразни. Незнам хормони ли са, но е много напрягащо !
Аз се чувствам по-скоро разстроена, не нервна. Разстроена и притеснена от предстоящото раждане и сякаш всичко ми се струва нереално...

# 440
Възстановявам се криво ляво.
Зарастването  на раната не като да съм на 25 😅. Годините си казват думата.
Мъча се да се цедя. Гледам да е през 3 часа, но по-скоро като каталясам стават 4 ч.
Лявата гърда не мога да я изцедя до край и пуска по-малко. Меря температура да не вдигна заради нея.

Бебоците и те понадават.
Има шанс да изпишат единият следващата седмица.
Малкия гони 1600...той ще поседи 😢...

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 04:41 от Joy Joy

# 441
Моята бебка си има дни, понякога е много активна, друг път кротичка. Явно прилича на мен 😃😃 минали лета имах дни, в които правех планински преходи и такива, в които не излизах от вкъщи 😃😃 но определено стана по-силна и бута яко, чак болка не съм изпитвала от движенията, но понякога се стряскам. Аз съм и с предна плацента, предполагам служи като еърбаг 😃
Аз от 2-3 дни сякаш се поуспокоих, нашите ни бяха на гости за довършителни щрихи след ремонта. Най-накрая видях този апартамент напълно завършен и ми е едно уютно и хубаво. Сглобихме и кошарата, има балдахин, принцеска работа 😃може би тази седмица ще започна с прането и гладенето,мислех да е като вляза в 9ти месец, но като ми е чисто и подредено започна да ми се гнезди 😃 така или иначе нямам желание да излизам или да се виждам с хора 😃

# 442
  • София
Нервите ме тресат и мен, напоследък си го изкарвам на детето чат пат и ми е много криво после. Ама и той е станал един претенциозен и отговаря на всичко.

И моята бебка е много активна. Вечер е нещо страшно, болезнено е чак. Пък винаги съвпада с времето ни за вечеря и не мога и да се наям като хората. Сдобих се с нови стрии от нейното чекнене.

Джой, стискам палци с наддаването!

# 443
  • Велико Търново
И аз съм много нервна, но защото в момента единствено лежа, стана ли и се почват болките. Всички едва ли не ми се "смеят" че съм се притеснявала че не сме готови, а аз им се дразня още повече, защото са същите хора които ми казваха "за къде бързате". Еми на, сега нищо не мога да пипна. Апартамента е с главата надолу, уж ММ чисти, и е все разхвърляно, а това ме подтиска страшно много. Само ми повтаря да съм била яла и т.н.т., сега ще го видя какво ще готви като е толкова отворен, аз нищо няма да пипна. Онзи ден тръгнах да правя пълнени чушки, стигнах единствено до плънката, добре че си беше вкъщи и ги довърши, после един час ме боля докато ми мине.
Снощи получих известие от speedy, че днес ще докарат пратката на бебо.

# 444
Днес ви черпя по една виртуална тортичка за моят юбилей. Blush

И да разбирам ли, че съм в девети месец, 35+0, или чакам 36. Това приложение ме обърква.

# 445
  • София
Честита да си! Бъди здрава, обичана и обичаща!

Аз знам, че 9м е от 36+.

# 446
Честита да си! Бъди здрава, обичана и обичаща!

Аз знам, че 9м е от 36+.

Благодаря Blush
И аз така мисля, другата седмица. 36+0

# 447
Magic1720, много, много здраве и щастие ти желая!
Относно ритниците, моята бебка е доста силна. Понякога имам чувство, че ще ми се пръсне корема като се разпъва. Ритниците не болят но това разпъване... 😄 но тя върви и по-голяма с около 2 седмици. Утре влизам в 35г.с. и съм на преглед, та ще видя колко е порастнала.
Иначе и аз като се залежа или заседя и после като стана са едни болки в кръста и отпред долу ниско докато се раздвижа пак.
За подготовката сме до никъде. Още нямаме количка и се оказа че кошарката, която имаме не става за легло и като си помисля за тези неща ме обземат нерви и притеснения.

# 448
Днес ви черпя по една виртуална тортичка за моят юбилей. Blush

И да разбирам ли, че съм в девети месец, 35+0, или чакам 36. Това приложение ме обърква.

Честит юбилей🥳🥳бъди щастлива и обичана❤

# 449
  • Пловдив
Меджик, здраве и сбъднати мечти! 🌹🥂🍀

Малчо шава доста, готино ми е.Обаче онова чоплене като почне и направо хващам гората, много е гадно 🥴 33+4 съм
Днес ще хода на ЖК да видим как върви, да взема 45 дневния болничен и да й кажа да ми вземе секрет, че понякога не ми е воднист ами парцалив 🤢, да видим и от кога ще започнем тоновете да следим .. Преди това отивам да пусна нова ЛК, че смених адреса,че полицията и ДКЦ-то са на 200 метра едно от друго.
Мен нищо не ми се прави, нищо не ми се яде... искам само да си лежа.. а ремонта напредва с бавни темпове и всичко е бом бок навсякъде...
Оня ден ходих до един малко по-далечен магазин (500 метра) да си взема боя за косата и едвам се прибрах, яко ме болеше корема, едно като опъване.Пак започна срамната кост да боли, не мога да си вдигна краката да си обуя гащите 🤦‍♀️😄

Общи условия

Активация на акаунт