АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 13)

• 47 804
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Оу и моя мъж е вързан, работи си, по 14 часа го няма. Но е на 40мин от мен. Аз съвсем нямам на абсолютно никой, на кой да звънна. Освен на болницата, но за мен е никой това (кофти звучи, но си е така)...
Болницата поне в същия град ли е? Защото при мен болницата е в друг град и ще трябва да пътуваме. А мъжа работи на 40мин от мен, и болницата е на още час и нещо, та 2 часа не ми мърдат ако тръгне по-рано и мн ме е страх.... Към средата на 9 месец ще се преместя на половин час от болницата на село, та това малко ми дава надежда, че ще стигна навреме за епидурална Simple Smile

Нее Confused и при мен в друг град. А движението в Англия е доста под въпрос.
40мин докато дойде до нас от работа.
И болницата е на 40мин, когато не е час пик. А час пик в най големия морски град на Англия, не искам да го мисля просто. Всякакви планове и мисли, са ми минавали през главата Grinning
Малко несериозно сигурно звучи, но и това е една от причините да искам дата за секцио. Не искам в акта за раждане срещу място да пише - на магистралата Grinning (в кръга на шегата разбира се) Но страх си ме е, с това движение. Мислех и аз да се местя хаха, ама няма как
Добре, какви идеи ви идват по този въпрос, как ще стане?

Ами, на 4ти чакам да ми кажат дата за секциото. Ще се моля да не тръгне по рано.
Ако тръгне, ще се моля да стигнем. Нямам какво да направя. Първо бебенце ми е, дано не бърза.
При мен е второ и искам нормално с епидурална. Затова ще се местя по-близо до болницата и говорих със съседите ако тръгне да ме закарат, защото мъжа няма как да се появи магично от работа, трябва му час... Надеждата ми е да тръгне докато сме заедно, той ще работи по 5 часа тогава...стискайте ми палци!

# 541
  • Велико Търново
Реших да вляза в тази група за секциото с любов, някоя мама я беше споделила. Надявам се първото ми впечатление да е грешно и да не е нещо често срещано, но и там има заяждания.
Много се радвам, че тук и групата във фб няма такива заяждания, дано така да си останем 😊.

# 542
Malkaprashnka, всичко ще е наред! Имаш все пак вариант. Hug

Plamingo_ незнам до къде си чела Grinning от днес е добре. Една две страници назад беше страшно.
Много жени, различни мнения, характери, нормално... Но може и по друг начин Blush

# 543
Ето, какво избрах за изписването на момченцето ми.
 За момиченца има толкова по-голям избор.
Много е хубаво комплектчето. Може ли линк от къде си го поръчала?

# 544
  • Пловдив
SunLove, от тук е като гледам.
https://www.facebook.com/detski.drehi.barbaroni/

Ще ида до това магазинче и аз тия дни.Елена Василева каза днес, че летните бебета ги изписвали с къс ръкав и ромпърчето, което харесах ще отпадне.Ще видя на място какви идеи ще ми дадат 😅

# 545
  • Велико Търново
Malkaprashnka, всичко ще е наред! Имаш все пак вариант. Hug

Plamingo_ незнам до къде си чела Grinning от днес е добре. Една две страници назад беше страшно.
Много жени, различни мнения, характери, нормално... Но може и по друг начин Blush

Наблюдението ми е само от днес 😃😃. Как мина юбилея 😊

# 546
  • София
Аз харесах носия за малката за изписването. Обичам ги тези традиции. На баткото така правихме кръщенето - всичко беше с народни мотиви - от дрехите ни до тортата.

# 547
Реших да вляза в тази група за секциото с любов, някоя мама я беше споделила. Надявам се първото ми впечатление да е грешно и да не е нещо често срещано, но и там има заяждания.
Много се радвам, че тук и групата във фб няма такива заяждания, дано така да си останем 😊.
Правилно ти е заключението. Много заяждане има, особено една Славова мисля беше е специалист по всичко и не само в тази тема и само се заяжда. От 2-3 теми излязох заради нея.

# 548
Ох,ММ работи много и след това взема детето от ясла. Идвал е с мен на преглед само веднъж зимата с прокървяването на ме закара в болницата, която е на 130км от нас и веднъж да ме вземе. Почти съм в 8мия месец и все още дори пътувам сама за прегледи, просто с детето  и неговата работа няма как. Не ми тежи, но някой като чуе и ме изнервя, говоря за близките.  Как можело и т.н. Ами да си вземат отпуска и да ме карат като им се дават съвети 😁, но с негативизма си ме напрягат. Плюс това аз като си карам ми е една идея по-комфортно друсането,защото си държа за волана.. Дори за серклажа си пристигнах в СФ с автобус, не мрънкам, мъжко момиче съм. 😂😂😂

# 549
Аз съм почти в 9тия месец и все още шофирам. Не мога да разбера защо това скандализира някои хора.

# 550
Plamingo_ в леглото ми беше РД Grinning
И следващите седмици, ще са там. И при мен май се върнаха първите 3 месеца. Нямам грам сили, задъхвам се не мога да говоря, отпаднало ми е много.
Адреналина ми се вдига като вдигнат и киселините, след 16ч се започва. Боли чак... Чудо

Королева щом се чувстваш добре, какъв е проблема. Ето пак нещо за което може да се спори и до скандал да се стигне 2-3-4 жени обратно на твоето мнение само трябва Grinning. А дори не са в кожата ти, не им обръщай внимание. Завиждат сигурно....
Аз след транфера спрях да карам, страх ме е...
ИЗГАРЯМ ОТ КИСЕЛИНИ, ама и не ставам да си помогна

Ох не видях коментара на 33hope. За нея същото, браво щом се чувствате добре. Кефя се, че можете и го правите, защото аз съм голям "съзтезател" карам си много, липсва ми колата, мисля че повече се кефя от ММ даже. Особено в Англия... но има време, а и край със състезанията People Baby Blush

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 19:38 от Magic1720

# 551
Plamingo_ в леглото ми беше РД Grinning
И следващите седмици, ще са там. И при мен май се върнаха първите 3 месеца. Нямам грам сили, задъхвам се не мога да говоря, отпаднало ми е много.
Адреналина ми се вдига като вдигнат и киселините, след 16ч се започва. Боли чак... Чудо

Королева щом се чувстваш добре, какъв е проблема. Ето пак нещо за което може да се спори и до скандал да се стигне 2-3-4 жени обратно на твоето мнение само трябва Grinning. А дори не са в кожата ти, не им обръщай внимание. Завиждат сигурно....
Аз след транфера спрях да карам, страх ме е...
ИЗГАРЯМ ОТ КИСЕЛИНИ, ама и не ставам да си помогна
На мен талцид ми помогна за киселините беше ужас. Вечер се задавях чак докато спях!

# 552
  • Велико Търново
Magic, малко остана, празнуването с малко бебче ще бъде още по- вълнуващо 😊.  И аз моят рд другата седмица ще го изкарам в леглото.

И мен ме изгарят киселините, понякога чак горчиви стомашно сокове ми се надигат, направо ужас. И като отида при АГ все нещо по- важно излиза и забравям да го питам какво да си взема.

За шофирането и мен ме е страх, бих казала че съм все още нов шофьор, нищо че имам книжка от почти две години 😃. Карам когато ММ се напие, а ние рядко излизаме. А и да не ме беше страх, с този корем не мога , понеже дърпам седалката възможно най- напред 😁😁.

# 553
Как така изписват с къс ръкав, Hushedаз взех дълъг ръкав, гледам, че по всички групи пише, че с дълъг ръкав изписвали.....

# 554
Lizi Simple Smile Simple Smile ръкавчетата лесна работа, ами ти как ще процедираш с тея 3 часа.?
И раждането, нормално ли искаш? Не е ли рисковано с близначета нормално?

Общи условия

Активация на акаунт