За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 076
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Онзи ден си взех последната книга от поредицата Off campus на Ел Кенеди и тези дни ще приключа с нея. Книгите й са невероятни, много ми харесаха. Някой знае ли дали Сиела ще преведат и поредицата на авторката Briar U? И също така дали някой е дочул кога ще излезе 3-та книга от Sinners of saint на Л. Дж. Шен? И нея я чакам с нетърпение.

# 121
  • Бургас
Здравейте! Онзи ден си взех последната книга от поредицата Off campus на Ел Кенеди и тези дни ще приключа с нея. Книгите й са невероятни, много ми харесаха. Някой знае ли дали Сиела ще преведат и поредицата на авторката Briar U? И също така дали някой е дочул кога ще излезе 3-та книга от Sinners of saint на Л. Дж. Шен? И нея я чакам с нетърпение.

И на двата въпроса отговорите са Не Simple Smile Не знаем дали ще издават Briar (надяваме се ) и не знаем кога ще пуснат трета част (може би до края на годината)

# 122
Аз съм прочела това, което е качено в рулит. Края ме навежда на мисълта, че има продължение, което не е преведено. Поредицата не е нещо запомнящо се. Лично на мен не ми допадна особено.

[/b]
Момичета здравейте, чели ли сте поредицата Джипси Брадърс на Лили Сейнт Джърмейн?
Какво мислите, заслужава ли си да  я започна?

# 123
През уикенда бях решила да чета "Гемина" на Ейми Кауфман и Джей Кристоф, обаче коментарът на ladychar86 ме накара да си променя плановете. Та снощи завърших "Споменът за него" на Колийн Хувър, наистина страхотна книга и както често ми се случва с книгите на Хувър, имаше няколко момента на които си поплаках.

# 124
Момичета, на хартия ли четете Споменът за него? Не я откривам в pdf. Аз бях впечатлена от Най- доброто в теб.

# 125
Момичета, на хартия ли четете Споменът за него? Не я откривам в pdf. Аз бях впечатлена от Най- доброто в теб.

Аз я имам в електронен вариант. Пускала съм я в темата за търсене на ел. книги. Ако не я намирате, пишете ми на лично, ще Ви я изпратя Simple Smile

# 126

https://dox.abv.bg/download?id=27ebd4976a

Ето Ви я в пдф формат, конвертирах я, за да мога да я чета на работния си компютър. Simple Smile

# 127
Благодаря. 🍷🍀

# 128
Не ми харесва особено "Порочна любов"

и на мен, а Да измамиш джентълмен
Автор: Сара Адамс е пълна боза. Много съм разочарована. Нищо ново свястно в жанра не е излизало отдавна, дори и на английски. Препоръчайте ми нещо хубаво, историческо, ново.
А Сърцето помни на Ангелина Ангелова чела ли си. Пак е исторически любовен роман и се развива през Викторианската епоха. Кратка е книгата и бързо се чете.
   Купих си я и вчера я дочетох. Според мен, ама грам не си заслужава. Останалото, което ще кажа е за спойлер, така че, ако не искате, не го четете, защото от телефона не знам как се слага спойлер.
   Целувка има чак в края на книгата, а ако чакате секс, ще има да чакате. Тоест, няма!
  Историята е интересна, но не добре представена. Щеше да бъде още по-интересна, ако беше написана от по-опитен автор.

# 129
  • Велико Търново

https://dox.abv.bg/download?id=27ebd4976a

Ето Ви я в пдф формат, конвертирах я, за да мога да я чета на работния си компютър. Simple Smile

ехе, жестоко Heart много благодаря и аз ще се възползвам

# 130
  • Варна

„Жестокият принц“ и „Двор от рози и бодли“ се срещат в това омагьосващо фентъзи.

Едно човешко момиче се оказва въвлечено в центъра на конфликта между два елфически двора и техните опасно привлекателни принцове...

Бри мрази феите и не иска да има нищо общо с тях. Дори и това да означава да умира от глад на улицата. Но когато коравосърдечната ѝ леля продава по-малката ѝ сестра на жестокия крал на Двора на тъмните елфи, Бри е готова да направи всичко, за да я спаси. Дори да сключи сделка с краля, който иска от нея да открадне три магически реликви от Двора на светлите елфи.

Но да проникне в техния двор не е никак лесно. Бри няма друг избор, освен да се престори на една от кандидатките за съпруга на принц Ронан, нас­ледника на трона на светлите елфи. Но той не е това, което е очаквала, и чувствата ѝ към него зап­лашват да я отклонят от целта ѝ. За да успее със задачата си, тя приема помощта на шайка тъмни елфи, които имат свои тайни планове. И докато прекарва все повече и повече време с мистериозния им лидер Фин, на Бри ѝ става все по-трудно да устоява на съб­лазнителния му чар.

Впримчена между два опасни елфически двора, Бри трябва да реши на кого да отдаде лоялността… и сърцето си.

Купих си я и вчера я дочетох. Според мен, ама грам не си заслужава. Останалото, което ще кажа е за спойлер, така че, ако не искате, не го четете, защото от телефона не знам как се слага спойлер.
   Целувка има чак в края на книгата, а ако чакате секс, ще има да чакате. Тоест, няма!
  Историята е интересна, но не добре представена. Щеше да бъде още по-интересна, ако беше написана от по-опитен автор.
Е не всички четем заради секс и целувки. На мен си ми хареса историята и секса си беше нормален, без големите подробности. Не им беше целувката чак пък в края. Помня, че беше като седяха на една пейка. Като се има предвид, че е първа книга на авторката си мисля, че се е справила доста добре. Има и разлика между еротичен роман и романтичен роман. Всеки търси различни неща в една книга. Тази ми беше различна от обичайното.

# 131
На Ел Кенеди бях започнала да чета третата книга беше май и нещо не можах да в довърша не ме грабна мен. На Колийн не съм и фенка.  Препрочетох отново книгите на Ан Грейси, пак ми харесаха и четирите книжки. Напоследък нещо нищо не ми хваща окото Sad Мисля да видя как са старите книжки на Мери Джо пътни Wink

# 132
  • Бургас
На Ви Кийланд новата книга излезе ли вече на български? Някой прочете ли я?
Ана Хуанг - "Порочна Любов" не ми хареса. Прочетох и третата книга от серията.Тя се чете една идея по-лесно от първата.
Наред е "Мениджърът" .Ще докладвам Simple Smile

# 133
  • Бургас
На Ви Кийланд новата книга излезе ли вече на български? Някой прочете ли я?

Купих я, но предстои да я прочета

# 134
  • Бургас
Коя от вас прочете "Мениджърът"? Героинята през цялото време ли е таково кукуригу ,че нещо ме напряга? (Още съм в началото на книгата. В  самолета Simple Smile )
Zbooks качиха Рина Кент https://bg1lib.org/book/21940246/2560c2

Общи условия

Активация на акаунт