За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Коя от вас прочете "Мениджърът"? Героинята през цялото време ли е таково кукуригу ,че нещо ме напряга? (Още съм в началото на книгата. В  самолета Simple Smile )
Zbooks качиха Рина Кент https://bg1lib.org/book/21940246/2560c2

Аз я прочетох. Да ти кажа, май все така си беше. Ама на мен ми беше свежа Grinning Само финалът ми беше, като изсмукан от пръстите....

# 136
  • Враца
Някой чел ли е Purple Hearts на Tess Wakefield? Отзиви?
Излезе ми реклама, че в края на юли ще има филм по книгата, та я потърсих. Звучи интересно.

# 137
  • Бургас
Не съм. Сюжета изглежда интересен, но с този нисък рейтинг никак не ме изкушава.
Е не всички четем заради секс и целувки. На мен си ми хареса историята и секса си беше нормален, без големите подробности.
Скрит текст:
Не им беше целувката чак пък в края. Помня, че беше като седяха на една пейка. Като се има предвид, че е първа книга на авторката си мисля, че се е справила доста добре.
Има и разлика между еротичен роман и романтичен роман. Всеки търси различни неща в една книга. Тази ми беше различна от обичайното.
И аз предпочитам романтика, но за мен книгата беше плоска и нереалистична.
Скрит текст:
Т.нар. крадла си беше абсолютна мошеничка и как цялото му семейство се влюби от раз в нея, че чак нито този факт, нито липсата на потекло им попречи да прегърнат идеята да се сродят. Той все пак е граф, бъдещ херцог май?!
Но хората сме различни, харесваме различни неща. Аз си казах какво не ми хареса. Книгата имаше потенциал да се развие интересно, но цялата беше терзания и въздишки.

# 138
  • Euskal Herria
А някой да знае това дали е превод, или е авторски текст:
https://www.wattpad.com/story/282098320-%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE … D0%BD%D0%B8%D0%BA
Никъде няма информация. Попадна ми, прочетох го, заинтригува ме. Но от няколко месеца няма нищо ново качено.

# 139
  • Бургас
Започнах God of malice. Рина Кент си е Рина Кент. За тази книга ли беше писала,че е по-дарк от историята на Себастиян и Наоми? Питам защото или е ставало дума за друга книга или не съм стигнала до дарк частта Simple Smile

# 140
  • Варна
Не съм. Сюжета изглежда интересен, но с този нисък рейтинг никак не ме изкушава.
Е не всички четем заради секс и целувки. На мен си ми хареса историята и секса си беше нормален, без големите подробности.
Скрит текст:
Не им беше целувката чак пък в края. Помня, че беше като седяха на една пейка. Като се има предвид, че е първа книга на авторката си мисля, че се е справила доста добре.
Има и разлика между еротичен роман и романтичен роман. Всеки търси различни неща в една книга. Тази ми беше различна от обичайното.
И аз предпочитам романтика, но за мен книгата беше плоска и нереалистична.
Скрит текст:
Т.нар. крадла си беше абсолютна мошеничка и как цялото му семейство се влюби от раз в нея, че чак нито този факт, нито липсата на потекло им попречи да прегърнат идеята да се сродят. Той все пак е граф, бъдещ херцог май?!
Но хората сме различни, харесваме различни неща. Аз си казах какво не ми хареса. Книгата имаше потенциал да се развие интересно, но цялата беше терзания и въздишки.
Тука се обърках. Ти за историческата на Сиела ли говориш, защото моя коментар беше за Сърцето помни на Ангелина Ангелова. Тая на Сиела още не съм я  чела.

# 141
  • Бургас
Хрис, явно се получи недоразумение. Да, за тази на Сиела писах.

# 142
  • Пловдив
Здравейте, ако приемате нови книжни съмишленици, се присъединявам към Вас. Препрочитам старите теми и доста книги харесах и прочетох, сега идвам с въпрос 🙈. Можете ли да ми препоръчате книга в която главната героиня да е била жертва на насилие , а после да е срещнала добър и любящ мъж. Малко нетипична тема, но се надявам да получа предложения Simple Smile

# 143
  • Варна
Здравейте, ако приемате нови книжни съмишленици, се присъединявам към Вас. Препрочитам старите теми и доста книги харесах и прочетох, сега идвам с въпрос 🙈. Можете ли да ми препоръчате книга в която главната героиня да е била жертва на насилие , а после да е срещнала добър и любящ мъж. Малко нетипична тема, но се надявам да получа предложения Simple Smile
Забравена истина на К. А. Тъкър, Само ти на Мия Шеридан.

# 144
Скъпа Ейва на Илса Мадън-Милс

# 145
  • Велико Търново
Прочетох "Споменът за него" на Хувър. Определено знае как да пише и за пореден път чета нейна книга на един дъх, обаче накрая малко ми дойде много набързо развръзката. То е ясно, че ще има щастлив край, но можеше малко по-реалистично да се случат нещата. Та като цяло и по-добри книги е имала

# 146
  • Бургас
Скъпа Ейва на Илса Мадън-Милс

Добавям и Сделката на Ел Кенеди

# 147
Можете ли да ми препоръчате книга в която главната героиня да е била жертва на насилие , а после да е срещнала добър и любящ мъж. Малко нетипична тема, но се надявам да получа предложения Simple Smile
Ще те чакам на Джей Лин,
Лесна на Тамара Уебър

# 148
  • в края на града
... Можете ли да ми препоръчате книга в която главната героиня да е била жертва на насилие , а после да е срещнала добър и любящ мъж...
Добавям и:
"Сърцето не изгаря при пожар" - Катрин Сентър
"Спасението на Кали и Кейдън" - Джесика Соренсен

# 149

Включвам се с :
Синеокият дявол - Лайза Клейпас
Остани при мен - Линда Хауърд
Никога повече - Колийн Хувър
Да съхраниш мига - Сандра Кенфийлд
Избрах теб - Сюзън Елизабет Филипс
Морето на спокойствието - Катя Милей
Твърда решимост - Лора Кей

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 13:49 от mi666i

Общи условия

Активация на акаунт