За тези, които четат любовни романи № 42

• 60 541
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Иначе днес започнах "Всичко, което не сме били" на Алис Келен, но съм в началото.
Аз харесах двете книги. Само не ми допадаше
Скрит текст:
описанията на главния като спи с една и описанията на главната във втора книга като спи с един.

# 676
И аз наскоро четох "Теменужки през март" и много, много ми хареса. Прекрасно пише Сара Джио, създава уют без драма и натискане на всяка страница. Ще чета и другите ѝ, то е ясно.

# 677
  • в сърцето на един мъж...
Аз започнах с "Теменужки през март" после "Пролетен сняг" и се влюбих. Обаче "Винаги" и на мен не ми хареса.

# 678
  • Euskal Herria
Снощи започнах "Милувката на мрака" - Скарлет Сейнт Клеър. Ще ми е интересно да я съпоставя с "Неонови богове", и в двете книги персонажите са Хадес и Персефона.

# 679
Прочетох трите книги на Верижна реакция на Симон Елексес, но не бяха моите. Нещо много бавни ми се сториха и нищо не се случваше. Сега започнах Красива грешка на Ви Кийланд, че ми стоеше на киндела от бая време. Някак съм я пропуснала, както и още две нейни. За сега започва добре, хареса ми, леко забавно. Да видим как ще е.

# 680
  • в края на града
Аби Глайнс e пуснала още една към "Розмари Бийч" - за Дийн. Аз бях видяла, че я няма към тези с машинния превод, но мислех, че нещо съм пропуснала да сваля. Днес стигнах до нея и видях, че е съвсем нова, от 30-ти септември. Започнах я, доста е забавна в началото, харесва ми засега.
На Сара Джио нищо не съм чела, имам май 2 нейни книги, но нещо все ги подминавах. След тези суперлативи вече няма да ги пренебрегвам.

# 681
  • Бургас
Книгата за Дийн е нова, да. Затова няма превод. Аз я харесах. Тази история и историята Киро най-ми харесаха от серията

# 682
  • Euskal Herria
📣 Очаквайте на 1 ноември: "Очарователен негодник" (книга шеста от поредицата "Бриджъртън") на Джулия Куин.

# 683
  • Бургас
📣 Очаквайте на 1 ноември: "Очарователен негодник" (книга шеста от поредицата "Бриджъртън") на Джулия Куин.

Поръчана е Blue Heart Миналия път Ибис ни изненадаха с по-ранна доставка от обявената дата на издаване, дано и сега е така. И опаковката и допълнителните картички с цитати от книгата са много симпатични. Очаквам я с нетърпение.
п.п. да допиша, че доставката до офис на Спиди е безплатна, а до адрес е 1лв.

# 684
  • Бургас
и тази поръчах

ще дам отзив като я прочтета.

В момента чета 3-та от поредицата Madigan Mountain Series, три книги, три авторки
A Little Too Late by Sarina Bowen
A Little Too Close by Rebecca Yarros
A Little Too Wild Devney Perry
Планински курорт, фамилен бизнес, трима братя........ бла-бла, приятни, без да са нещо нечувано.

и дочитам  един фен превод Сладко изкушение на Кора Райли

# 685
и тази поръчах

ще дам отзив като я прочтета.

В момента чета 3-та от поредицата Madigan Mountain Series, три книги, три авторки
A Little Too Late by Sarina Bowen
A Little Too Close by Rebecca Yarros
A Little Too Wild Devney Perry
Планински курорт, фамилен бизнес, трима братя........ бла-бла, приятни, без да са нещо нечувано.

и дочитам  един фен превод Сладко изкушение на Кора Райли
интересна ли е сладко изкушение, дала може да ми кажете от къде я изтеглихте?

# 686
snejanks09 Сладко изкушение я има в rulit.me. Не е лоша като цяло. Но пък ако искаш ти препоръчвам на Рика Кент мафиотските романи. Сега съм на Изкушен от измама и главата ми се запали. Тоя Адриан Вълков е по-голям психопат от Ейдън Кинг. А пък тая поредица Team Zero пък е свързана с Тронният Дует и с Rhodes (и пак ще се вкарам в приключение).

# 687
  • Бургас
Честно до средата на книгата Сладко изкушение  е как да отглеждаш дете на 3 години + как да възпитаваш куче + две секс сцени. Не съм впечатлена.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 21:26 от . Яна .

# 688
"Секс, а не любов" ми хареса повече от Сладко изкушение.

# 689
Аз пък се измъчих със "секс а не любов" плоска ми се стори,но проблема е в моя телевизор аз обичам много драма да има

Общи условия

Активация на акаунт