За тези, които четат любовни романи № 42

• 60 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Чела съм само първата ами трудно ми вървеше..но на мен не ми ли допадне стилът на писане няма какво да я мъча ...

# 661
  • Euskal Herria
Прочетох "Секс, а не любов" на Ви Кийланд, хареса ми.
И сега идва трудното - какво да бъде следващото четиво. Simple Smile

Бриджъртън - Очарователен негодник  излиза на 01.11.2022 г

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:42 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 662
  • в края на града
"Обичай ме с лъжи" на мен ми беше харесала, само първата съм чела.  Но те са 3 книги, само 2 са преведени засега.
Аз попаднах на някакъв фен-превод на останалите от "Розмари Бийч" на Аби Глайнс и сега ги дочитам, първите 3 са си най-добри.
От Бриджъртън, тези двете, които излязоха последни лично на мен не ми харесаха особено, следващите 2 ми бяха по-интересни.

# 663
  • Бургас
Аз харесвам цялата серия "Розмари Бийч:. Преводите,които пускаха тук бяха ужасни.Въобще не можеш да разбереш за какво става дума.
Дочитам новата книга на Ана Хуанг.   https://www.goodreads.com/book/show/61229235-king-of-wrath
няма нищо общо с книгите от Порочни истории.

# 664
  • Бургас
Дочитам новата книга на Ана Хуанг.   https://www.goodreads.com/book/show/61229235-king-of-wrath
няма нищо общо с книгите от Порочни истории.
В добрия смисъл ли? Аз "Порочни игри" никак не я харесах.

# 665
  • Бургас
В добрия. King of wrath има 4,44 в goodreads, а Порочна любов 3,78 Simple Smile
Из коментарите пише,че ще има 7 книги от серията.Тази излезе вчера и вече съм прочела повече от половината.(Щях да напредна повече,но  стана много късно )

# 666
  • София
Аз пък мъча "Креолският призрак", не върви и не върви. Дано към средата да се "отпуши".

# 667
  • Бургас
Аз пък мъча "Креолският призрак", не върви и не върви. Дано към средата да се "отпуши".
Аз даже и не прочетох втората книга. Смятай колко си заслужава Simple Smile

# 668
И аз го мъчих и приключих на 1та..

# 669
  • София
И аз го мъчих и приключих на 1та..
И аз май натам клоня, но поне да я довърша.

# 670
  • в сърцето на един мъж...
Започнах "С обич от Лондон" на Сара Джио и буквално я преполових снощи. Много ми хареса. Отново е написала много мила и романтична история.

# 671
И аз много харесвам книгите на Сара Джио. Само тази все още не съм чела, но съм я планувала.
Иначе днес започнах "Всичко, което не сме били" на Алис Келен, но съм в началото.

# 672
  • в сърцето на един мъж...
Аз имам една или две, които ми бяха малко скучни и не ми харесаха, но тази е много много увлекателна. И има препратки към разни книги, което също е много интересно.
"Всичко, което не сме били" е много приятна книга.

# 673
Дано и на мен ми хареса. Виждам, че има и втора книга.

На Сара Джио първата книга, която прочетох беше "Винаги" и не успя да ме впечатли, но това не ме отказа от нея и след това прочетох всички останали. Много ми харесва как пише и чакам с нетърпение всяка нейна книга.

# 674
  • Бургас
Щом я хвалите юе я пробвам и аз Сара Джио. В Сторител има 4-5 нейни книги

Общи условия

Активация на акаунт