За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 267
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Безплатните книги от озон, ако са изтеглени вече остават ли си безплатни 🙄 след като свърши месеца?

Не, за съжаление.

# 406
  • Бургас
Това много ме дразнеше,но го преживях. От друга страна пък различава книгите от останалите, които съм чела... Но препоръчвам всичките й книги с две ръце.

Хм! Ще си помисля дали ми се чете точно това.

Отворих "Наследството" ,ей така от чисто любопитство. Като стигнах до Алигзандър и я приключих. Какво е това име? То ми е ясно какво е, но защо не го написаха Александър?

# 407
  • Euskal Herria
Мен пък ме дразнеше, че през цялото време за дъщерята на Сабрина и Тъкър казваха "прощъпалник". А детето е тригодишно, отдавна е проходило.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 11:15 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 408
  • Бургас
Скрит текст:
Това много ме дразнеше,но го преживях. От друга страна пък различава книгите от останалите, които съм чела... Но препоръчвам всичките й книги с две ръце.
Хм! Ще си помисля дали ми се чете точно това.

Прежали се, ще си струва!

На третата книга съм за Лео и Хейли. После ще прочета за най-големите братя от  Морели и Константин. Не съм сигурна дали искам обаче да прочета за всички. Странно, но трилогията за Луциан и Илейн е с нисък рейтинг, а книгата обединяваща трите тома е с оценка 4.14?! https://www.goodreads.com/series/298536-starcrossed-lovers-trilogy

# 409
  • Бургас
Аз не съм ги чела -за големите братя и в двете фамилии. Нещо ми се сториха афиф историите им.
На тази и се чудя за една от дъщерите на Константин https://www.goodreads.com/book/show/57985189-lessons-in-sin

# 410
  • Варна

Грета никога не е искала да бъде принцеса. А сега всички камери са насочени към нея и всяка нейна стъпка със или без Едуард се следи отблизо. Тя бързо осъзнава, че бляскавият живот на кралските особи е напът да промени всичко – както връзката ѝ с Едуард, така и самата нея. В разгара на всички скандали и интриги Грета може да намери убежище само при конете. И докато Едуард е тласкан все повече и повече към това да влезе в ролята си на принц, Грета сама прави своя избор. Ще се откаже ли от собствените си мечти заради любовта?

Трилогията КРАЛСКИ КОНЕ е перфектен избор за младите почитатели на романтичния жанр.

Планираната дата на издаване е 10 септември 2022.

Понякога любовта има нужда от малко вдъхновение.

Роузи Греъм има проблем. Всъщност няколко. Първо, напуска добре платената си работа, за да може да се съсредоточи върху тайната си кариера на автор на романтични романи, но изпада в творческа криза. След това таванът на апартамента ѝ едва не пада върху главата й. А за капак на всичко, се нанася в празния апартамент на най-добрата си приятелка, без да подозира, че Лина вече е дала ключ от жилището на братовчед си Лукас. Същият онзи братовчед, който Роузи дебне в Инстаграм. За нейна изненада, Лукас ѝ предлага да живеят заедно, докато ремонтират квартирата й.

Лукас е решен да играе ролята на испански рицар в бляскави доспехи. Само дето неговите са хавлия, завързана на кръста, обезкуражаваща усмивка, неустоим акцент и божествени готварски умения. А когато разбира за творческото затруднение на Роузи, той ѝ предлага скандална сделка, с помощта на която да върне литературното ѝ вдъхновение. Роузи няма какво да губи. Глупавото ѝ онлайн увлечение е абсолютно под контрол. Престоят на Лукас в Ню Йорк обаче изтича, а Роузи изобщо не е убедена, че шест седмици ще са достатъчни да се пребори както с крайния срок за ръкописа, така и със себе си.

„Неустоима забава от началото до края!“ – Кристина Лорен

Планираната дата на издаване е 10 септември 2022.

# 411
  • в края на града
Отворих "Наследството" ,ей така от чисто любопитство. Като стигнах до Алигзандър и я приключих. Какво е това име? То ми е ясно какво е, но защо не го написаха Александър?
Навярно преводачът е решил, че ще звучи по-зловещо. Цялата идея с "Алигзандър" беше доволно безсмислена и използвана за пълнеж на историите.
Скрит текст:
Въпреки че имаше и забавни моменти, все пак - кой малоумник ще прати зловеща кукла, от която всички се ужасяват на бременна жена???
А и безбройните описания колко сладко било детето на Тъкър, с всякави подробности...

# 412
"Наследството" е напълно излишно продължение.

# 413
Здравейте, гледам в rulit е излязла поредица на Зара Кокс по точно поредицата Dark desires.Някой чел ли е нещо от авторката или поредицата, какво мислите заслужава ли си да я  добавям в списъка си за четене?

# 414
  • близо под тепетата
Аз не съм ги чела -за големите братя и в двете фамилии. Нещо ми се сториха афиф историите им.
На тази и се чудя за една от дъщерите на Константин https://www.goodreads.com/book/show/57985189-lessons-in-sin
На тази съм ѝ дала 4*, но аз се раздавам Joy различен сюжет ми се стори, не толкова мудно написана, а секс сцените бяха доста добри според мен Blush
Друго, освен тази и Dark notes, не съм чела от авторката.

# 415
  • Euskal Herria
Цитат
Христо Блажев

Преди две гoдини у нас излезе романтичната приказка "В рокля на кралица", а сега идва още една любовна история от Джо Уотсън: "Ти, аз, завинаги", чиято коректура започнах да чета днес. Излиза през октомври в превода на Марина Стефанова.

# 416
  • Плевен / София
Цитат
Христо Блажев

Преди две гoдини у нас излезе романтичната приказка "В рокля на кралица", а сега идва още една любовна история от Джо Уотсън: "Ти, аз, завинаги", чиято коректура започнах да чета днес. Излиза през октомври в превода на Марина Стефанова.

Отзивите за "В рокля на кралица" в темата не бяха много добри. Аз я купих и прочетох....Чела съм и по лоши книги от нея...

# 417
  • Бургас
Отзивите за "В рокля на кралица" в темата не бяха много добри. Аз я купих и прочетох....Чела съм и по лоши книги от нея...
Сигурно и аз съм чела по-лоши, ама не си спомням. Няма да са много, една, две........
А да, на Тижан са също токова лоши.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 13:26 от . Яна .

# 418
Прочетох Порочна любов,честно казано тръгна много добре книгата.Авторката пише увлекателно,но от средата нататък ми беше доста скучна и предвидима.Бих искала да ви попитам някой има ли в ел.вариант Секс,а не любов на Кийланд?

# 419
Прочетох Порочна любов,честно казано тръгна много добре книгата.Авторката пише увлекателно,но от средата нататък ми беше доста скучна и предвидима.Бих искала да ви попитам някой има ли в ел.вариант Секс,а не любов на Кийланд?

Ит Ви и аз се интересувам и се надявам скоро да излезе. За Хуанг споделям мнението Ви. Доста скучно и смукано от пръстите (поне за мен де). Мисля да пропусна втората част от поредицата. На моменти дори ми дойде в повече с тези епитети. Ако попаднете на "Секс, а не любов", ще се радвам да я споделите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт