За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 222
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Малко с предубеждение започнах "Испанска любовна измама", защото бях чела няколко негативни мнения за нея, но книгата страшно много ми хареса. Прочетох я за отрицателно време. Ах, този Арън Блекфорд..., как да не се влюби човек в него.

Аз пък, въпреки лошите отзиви за авторката, си взех новата й книга. Ами, много ми хареса. Посмях се добре, на места беше и леко тъжна. Нямаше кой знае каква драма и много бързо се чете, стига да имаш време. Скоро ще прочета и Испанската измама Grinning

# 466
Royal Elite с  cruel king ли започва серията?
Да

Видях,че са качили из групите фен превод  първа книга на тази поредица, за която питаш Miss independent, ти започна ли я?

Има ги качени и двете книги в рулит, но не съм ги чела все още и не знам как са. Досега не съм ги срещала и затова исках да видя дали някой вече ги е прочел.

Аз съм на втората книга и на мен лично ми харесват Simple Smile Историята е интересна и увлекателна! Първата я приключих за 1 ден и нямах търпение да качат следващата!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 13:58 от pepsi_767

# 467
Mi666 и аз заради толкова негативни коментари я отбягвам испанската измама ..

likeawind, дай й шанс, може пък да ти допадне.

Малко с предубеждение започнах "Испанска любовна измама", защото бях чела няколко негативни мнения за нея, но книгата страшно много ми хареса. Прочетох я за отрицателно време. Ах, този Арън Блекфорд..., как да не се влюби човек в него.

Аз пък, въпреки лошите отзиви за авторката, си взех новата й книга. Ами, много ми хареса. Посмях се добре, на места беше и леко тъжна. Нямаше кой знае каква драма и много бързо се чете, стига да имаш време. Скоро ще прочета и Испанската измама Grinning

Оооо чела си книгата за Роузи и Лукас, сега още повече нямам търпение да стигна и до нея.

# 468
Да

Видях,че са качили из групите фен превод  първа книга на тази поредица, за която питаш Miss independent, ти започна ли я?

Има ги качени и двете книги в рулит, но не съм ги чела все още и не знам как са. Досега не съм ги срещала и затова исках да видя дали някой вече ги е прочел.

Аз съм на втората книга и на мен лично ми харесват Simple Smile Историята е интересна и увлекателна! Първата я приключих за 1 ден и нямах търпение да качат следващата!

Pepsi това за Royal Elite ли е? Аз прочетох Perfect strangers има много обрати и секс сцените не бяха лоши и не бяха много и толкова груби като в Pen Pal(но Pen Pal ми хареса повече, най вече заради сюжета). Сега почвам Рина Кент. Тя по - добре ли пише от М. Марч?

# 469
  • Бургас
Да, според мен пише по-добре.
Аз прочетох новата на Рина Кент. Чакам ви да я коментираме. Мога да ви подскажа и кая ще е следващата двойка

# 470
Аз прочетох новата на Рина Кент. Чакам ви да я коментираме. Мога да ви подскажа и кая ще е следващата двойка

Благодаря. Сега почвам Cruel king. С най - голямо удоволствие ще коментирам след това.

# 471

Оооо чела си книгата за Роузи и Лукас, сега още повече нямам търпение да стигна и до нея.
Да. Реших да рискувам и не ме разочарова изобщо. Затова в най-скоро време ще видя и Испанска любовна измама как ще е Blush

# 472
Да

Pepsi това за Royal Elite ли е? Аз прочетох Perfect strangers има много обрати и секс сцените не бяха лоши и не бяха много и толкова груби като в Pen Pal(но Pen Pal ми хареса повече, най вече заради сюжета). Сега почвам Рина Кент. Тя по - добре ли пише от М. Марч?

Други книги на авторката не съм чела! Тези двете ми харесаха доста! Аз лично съм фен на Марч и ако трябва да ги сравня за мен са равни Simple Smile Не съм чела Perfect strangers, нито Pen Pal и не мога да кажа имат ли нещо общо!

# 473
Следващата книга за Сесили и Джеръми ли ще бъде? Книгите Pen Pal  и Perfect strangers на кой автор са?

# 474
  • Бургас
Да, за тях ще е според коментарите в гудрийдс. Самата авторка е потвърдила

# 475
Добър вечер, момичета!
Pen pal и Perfect strangers са на J. T Geissinger. Royal Elite за сета много ми харесва. Леви си е типично лошо момче, а Астрид ми прилича малко на зубъра. Иначе напрежението си го има. И на мен Марч ми е любима и Дж.Р. Уорд.

# 476
Аз пък с тази Ана Хуанг не можах да се разбера ..незнам стилът ли на писане ,сюжета ли мъчих я ама уви ..

# 477
Аз пък почти я довършвам, остават ми около 30-тина стр. и за нея мога да кажа, че съм приятно изненадана. Започнах я с нагласата, че ще е книга от типа на тези, които пише Мегън Марч или иначе казано секс през 5 страници. Оказа се обаче, че не е такава, от което съм много доволна. Сюжета ми беше интересен, макар че развръзката донякъде я очаквах. Бих прочела и други книги от авторката.

# 478
Да, за тях ще е според коментарите в гудрийдс. Самата авторка е потвърдила
Има ли някъде информация кога да я очакваме?

# 479
  • Бургас
 Има ли някъде информация кога да я очакваме?
[/quote]
Ноември

Общи условия

Активация на акаунт