За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 213
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Мда, аз те прочетох Мише и затова ми стана интересно как си я издържала. Вероятно има светлина в тунела по-натам, но началото е отчайващо зле - той там ли е, ама зад гърба ли ми е, ама кажи му тралала ... 20 страници. Главната въобще не знае какво работи и само мохабет ѝ дай. И дотук стигнах. Не мога повече, много е зле сюжета и писането. Просто нищо не се случва и диалозите са им страшно тъпи, не ми задържа вниманието.

# 496
Явно не е твой тип книга, което е напълно нормално, вкусове различни. Преди дори и да не ми допадаше книга, се стремях да я завършвам, но сега вече и аз зарязвам. Нямам времето вече да чета книги, които не ми харесват, само защото съм ги започнала.
Иначе за да не спамя излишно започнах да чета https://www.goodreads.com/book/show/61767292-icebreaker, но съм в началото още. Когато бях малка обожавах "Кънки с остър връх", та сюжета на книгата ми напомни на този филм затова я и започнах. Дано да ми хареса.

# 497
  • в края на града
Кажете откъде започва нещо интересно на тая Испанска измама, че вчера я захвърлих на 5 глава? Страшно скучна и мудна ... Да прескачам направо на същественото искам, иначе делкам.
Не си я спомням по глави, ама там около сватбата имаше повече раздвижване. В началото май някакви номера си въртяха, не помня вече.

# 498
Аз започнах Перфектна химия на Симон Елкелес. Уж е с добър рейтинг, ама много бавно ми върви. Вече седмица я мъча, а съм едва на 30%. Преди това четох Съпруга по поръчка на Хелън Хуан, и тя така бавно ми вървеше, а не беше лоша. Нещо обаче не мога да намеря нещо, което ще ме грабне до посред нощите. Последно май ме грабнаха първите три книги на Семейство Роял на Ерин Уот.

# 499
  • Бургас
И трите книги на Симон Елкелес много ги харесвам. И трите съм ги чела по два пъти, като втората ми топ от серията.
Съпруга по поръчка не съм я чела.

# 500
  • Бургас
И аз като mi666i харесах Испанска любовна измама и съм голям фен на "Игра на омраза". Факт е обаче, че е повече нехаресвана, отколкото харесвана.

Лина, имах за дочитане някакви тъпотии, и на двете ми оставаше около 20 %, че първо ги привърших и успоредно с това изслушах една на СЕФ и вече съм готова да се отдам на GoP, обаче пък време нямам много. Едва на 30% съм. Омръзна ми от BSDM, токсикирана се чувствам /току що съм приключила трилогиите Beast of Bishop's Landing Series и Starcrossed Lovers Trilogy by Jade West и ........./ но разбира се Рина си е Рина и ще я дочета с огромно удоволствие.

# 501
И трите книги на Симон Елкелес много ги харесвам. И трите съм ги чела по два пъти, като втората ми топ от серията.
Съпруга по поръчка не съм я чела.
Не се отказвам, продължавам ги. Но за момента все още ми е типична любовна тинейджърска книга

# 502
  • Бургас
Ми те и трите са точно такива

# 503
Охх аз игра на омраза едвам я дочетох мн мудна ми беше  а много ми допадат такива hate to love

# 504
  • В къщурката на хълма на феите
Охх аз игра на омраза едвам я дочетох мн мудна ми беше  а много ми допадат такива hate to love
изобщо не я дочетох .  върнах я на моята приятелка, три месеца след като я взех и след едва 50тина прочетени страници .. голяма мъка Cry

# 505
  • Враца
Някой с отзиви за новата на Вий Кийланд и Пенелъпи Уорд, тия дни излезе на английски?

Аз съм в някакво блато от едва тризвездни и вече докарах и до двузвездни истории.

В момента слушам на аудио Дариъс (книга 0.5 от Братството), но и там нещо се влача.

Отделно започнах една мафиотска, героинята си търси богат съпруг и попадна на  дон от сицилианската мафия и моментално се привлякоха. Раздвоена съм още от търсенето на богат съпруг, но все пак и в реалния живот има такива жени, ще да видим.

Мисля да мина на книги за оцветяване или приказки Simple Smile , явно стигнах точката на пресищане.

# 506
  • Бургас

Мисля да мина на книги за оцветяване или приказки Simple Smile , явно стигнах точката на пресищане.
Много сладко. Имам книга с мандала, май и аз трябва да и обърна внимание.

За четящите на английски препоръчвам The Greene Family Series slow burn romance, малък град, щури бабки, цапнати в устата, сладурски книжки. Изгълтах ги навенъж до 5 и сега правя малко почивка и ги продължавам. Издадени са до 8-ма. Разбира се девета /последната/ е за най-интересната за мен двойка, но пък излиза след една седмица, така че няма да я чакам, тя ще ме чака да прочета предните три.

# 507
Само се питам какво правят тия ММА в Аляска, иначе добре звучи, обичам такива поредици за малки градчета и ще си я отбележа все пак.
Игри на омраза много харесах, но Испанското нещо въобще не се и доближава. Подобна за мен беше Обяснения в омраза.

# 508
  • Бургас
Аз като не мога да си харесам книги -спирам да чета,за да си почина малко.
Иначе сега в края на месеца Аби Глайнс ще пуска книга. За Дийн -таткото на Ръш от Розмари бийч.нейните не са много хард, не са и много драматични  https://www.goodreads.com/book/show/25102105-going-too-far

# 509
Здравейте, момичета.
Тази Рина Кент направо ми сцепи мозъка до тук (Само историите за Леви и за Ейдън), а не ми се мисли после какво ще става. Много ми хареса историята на Ейдън и Елза. Тоя е някакъв пълен психопат (Не ми се мисли какъв ще е Джонатан Кинг - чак нямам търпение да стигна до него). Елза на моменти ме дразнеше яко. Много лесно се придаваше пред Ейдън. А интимните им моменти бяха ......... Сега ще видим Ксандър и Ким, че ми стана интересно каква и е драмата на нея.
Добре, че се реших да започна Рина. Мога да кажа за сега, че пише по-добре от Марч (но пък с нетърпение чакам да пише за децата им).
Хубава и успешна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт