За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 159
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
На мен пък новата на Шен много ми хареса, тъкмо идвам да ви я похваля. Но наистина е в стил Колийн Хувър. Аз съм забелязала,че като цяло доста си взаимства от нея и в други книги, особено в Playing with fire, в ГР виждам, че ги е чела.

# 586
  • Бургас
Попаднах на тази авторка. Книгите и са с висок рейтинг. https://www.goodreads.com/series/327243-the-kings-of-kroydon-hills
Вече съм на трета нейна история и ми харесват.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 17:48 от lina_bs

# 587
  • Бургас
В Рулит са качили фен превод на Л.Дж.Шен - Ruthless Rival. Не знам,обаче с какво качество е  https://www.rulit.me/tag/romance/ruthless-rivel-download-738378.html

# 588
Самостоятелна ли е или поредица?
   link=topic=1457089.msg45415470#msg45415470 date=1665470431]
В Рулит са качили фен превод на Л.Дж.Шен - Ruthless Rival. Не знам,обаче с какво качество е  https://www.rulit.me/tag/romance/ruthless-rivel-download-738378.html
[/quote]

# 589
  • Бургас
Книгите от поредицата са три -за трима приятели. Могат да се четат самостоятелно. Другите не са излезли на английски все още 

# 590
Прочетох "Дълг" много ми хареса накрая даже се разчувствах.

# 591
  • Бургас
Лина, прочетох новата на Шен и хем ми харесва, хем не. В първата половина на книгата стила е забавен, тип Bad Cruz, после става тегава и досадна с едни измислени терзания "ще го оставя защото го обичам, аз съм прокълната и нося лош късмет". Честно казано и Шен вече не е Шен. Както Меган Марч и тандема Кристина Лорен промениха стила си и съвсем не намирам да се спечелили от това. И все пак препоръчвам, книгата е добра за убиване на време.

# 592
  • Бургас
Bad Cruz кога щеше да излиза на български?

# 593
  • Варна

Искряща от хумор и романтични недоразумения, „Лошият Круз“

е история за втория шанс и невъзможната любов

Той е златното момче на малкия ни град. Обожаван атлет, който се превърна в твърде красив лекар. Аз съм момичето, на което направиха дете, когато беше едва на шестнайсет, и сега работя като сервитьорка, скрита зад тежък грим и предизвикателна униформа.

Бих могла да кажа, че д-р Круз Костело е мой враг.
Но това би означавало, че го забелязвам. Че се интересувам от него.
Нещо, което не се е случвало от десетилетие.

Той е едва ли не кралят на Феърхоуп.
Аз съм Пепеляшка, на която всички се подиграват.
Той е състоятелен, а аз не съм в състояние за нищичко.
Той се прави, че не съществувам, а на мен изобщо не ми пука за него.

Но когато сестра ми и брат му се сгодиха, родителите им поканиха и двете семейства на скъпарски круиз преди сватбата. Само дето с Круз се оказахме на различен кораб, за което имам известна вина. Десет непоносими дни с мъж, който ме ненавижда. Очаква го обаче неприятна изненада, защото съм решила, че ще му изкарам през носа всяко заяждане, всеки кисел коментар, всеки надменен поглед.

Но… има тайни, които никой не знае. И този толкова объркан круиз се оказа страхотен за мен и Круз.

След което всичко окончателно отиде по дяволите…

# 594

Предстояща 25.10.2022!
Някои мъже са толкова странни... В един момент те нападат, задето си им взела последното канелено охлювче. А в следващия ти предлагат безумни подкупи, за да го откупят от теб…
Но върхът беше, когато открих, че това е новият ми шеф.
Не е смешно! Слабостта ми към сладкото ме предаде... но лошото е, че развивам слабост и към Линкълн Бърнс. Той е тотално студенокръвен тип с его до небето... и при това доста привлекателен. Споменах ли, че този влудяващ мъж управлява модна империя с фокус върху сватбените облекла? А на мен ми се повръща от сватби, откакто бившият ми ме заряза пред олтара...
Всичко в мен крещи да бягам. Но Линкълн ми предлага щедър бонус, на който просто не мога да откажа. И изведнъж се оказвам безвъзвратно въвлечена в неговия свят. Ожесточените ни кавги постепенно се превръщат в безсрамно флиртуване. А Бърнс крие тайни, който ме карат да настръхвам... по най-изумителния начин. И тогава идва скандалното му предложение...
О, как ми се иска канелените охлювчета да идваха с предупреждение... потъваш в един лепкав, сладък рай... докато не развиеш чувства към шефа от ада!

# 595
  • Бургас
Това като как да го разбираме ? М ?  Wink
Скрит текст:

Допълвам се....ще издават и Ел Кенеди и серията Briar U

# 596
Скрит текст:

Най-вероятно е в плана им за началото на следващата година. Видях, че и на Пенелъпи Уорд ще издават още една книга. Явно ще има какво да чакаме Joy

# 597
Скрит текст:

Най-вероятно е в плана им за началото на следващата година. Видях, че и на Пенелъпи Уорд ще издават още една книга. Явно ще има какво да чакаме Joy

То няма лоши да ги преведат на български, ама да почнат да ги издадат по ред. А не от по средата. А от всичкото нагоре това за мен е една от не чак толкова хубавите и книги. Ай тая Нейн става, ама тая Гуен много ме дразни, голяма грезла е. Не му подхожда на Нейт. Книгите Empire of Sin и Empire of Hate беше хубаво да се види как са се развили главните герои и да надникне какво става с героите от Роле Елит. Сега съм наEmpire of Lust и до тук ми харесва много.

# 598
  • Бургас
Е, ние първо прочетохме как една героиня умира. Пък след година -две прочетохме любовната и история /заради поредността на превеждане/. Та сега ли няма да започнем от средата?

# 599
Аз се надявам да превеждат рина кент

Общи условия

Активация на акаунт