АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 047
  • 214
  •   1
Отговори
# 45
  • 2 етажа над тавана
Скарлет мила, по въпроса за срещата - за да не се ровиш из цялата тема посветена на нея, ето ти това като инфо: на 02.12 в 13.00 среща в ресторант "При Фонтана"(до парка Заимов)

Нощем и ние се будим да ядем, но хич и не броя колко пъти.

Ех, старост-нерадост, изкуфялата ми тиква забрави - Дея, благодаря за темичката

# 46
 Close-mas:Фурор, за делото - не се притеснявай! Така, както описваш нещата са на ваша страна!  Peace А този "юрист" явно е от тези, дето се съдят за спорта - шум да има, реклама да става. Все пак, да не идете без адвокат! И да си изберете такъв, дето не се обижда от това, да е юрист! Wink
 Close-mas:Потпури са едни миризливи листенца, клонки и пр., които ги продават в магазините за сувенири на пакети. Не знам, дали се сети!? Thinking

# 47
Мами с будещи се деца. След 10-дневна борба със спането на Димитрина се обадих вчера на педиатърката (понеже бях на ръба да я хвърля от 2-рия етаж) и казах, че детето е нервно, превъзбудено, не спи или се буди. И тя ми каза, че когато преминават от легнало в седнало положение имало такъв период. Каза ми да купя сироп: Калциев Лактат и да давам 3 по 5мл 7-8 дни. Е, снощи дадох за 1 път и О, чудо..събуди се само веднъж. Каза, че със сиропа за 2 дни трябва да има резултати.
Това, което искам да предупредя, че на опаковката пише за деца над 3 год. или по лекарско предписание за по-малки. Та ако вече сте напълно отчаяни, пробвайте.

И Дими няма зъбки, така че незнам кой номер беззъбо бебе сме.

# 48
Здравейте, банда  Mr. Green

СноЩи ми се скапа нета  Sad  ама днес съм на линия.

Нуни4, според книгата ми (реzюмето има на една страница, Дея е пуснала линк на 1ва страница) следваЩата криzа zапо4вала към 34тата седмица....която при Милена zапо4ва в неделя. От няколко дена по4ва да реве Щом се отдале4авам дори 1м само. Проблем ми е сутреШния тоалет. Таzи сутрин я вzех в банята, но Щом като бях под дуШа, ревеШе......Пях "Зай4енцето бяло" (любимата й песен) под дуШа  Crazy Като иzляzох от дуШа, беШе по петите ми. Правих ли кра4ка на дясно, и тя отиваШе в дясно. Луда работа. Не zнам дали се дължи само на криzата, или на смяната на обстановката.....или на двете. Факти4ески няма zна4ка, иzнервяЩо е и това е. 

Фурор, ама как Ще има дело zа такива глупости???  Shocked  Боже, не мога да повярвам с какво си губят времето хората. Стискам ви палци вси4ко да мине беzпроблемно (в което не се съмнявам, ако ли не Ще по4вам да се съмнявам в 4овеШкия раzум)

Бубке,  нали по4ти вси4ки лекарства в САЩ се продават под друго търговско име, ти провери ли край съставките на тия прах4ета дали наистина ги няма? Ще ти бъде по лесно zа в бъдеЩе да се снабдиШ с тях  Peace

И ние ноЩем хапваме преz 3 4аса някъде, ве4е не обръЩам внимание. Все някой ден Ще го иzрастне. Дано.

# 49
Здравейте момичета!

flowered, тази пълнена чушка от вашата манджа ли е? В смисъл с всички подправки вътре?  newsm78 Друг път яла ли е от вашата храна? Ако да - какво точно яде?
А не се ли нарича именно това "преходна храна"? newsm78
Честито кръщене и лазене  - Крис още не може да лази, само се клати напред-назад и подскача с двата крака като жабче, но не се сеща да ги придвижи един по един. Tired

# 50
  • София
Здравейте, яка банда Априлки!!!  Laughing

Честито на месечковците!

Малеее, Фурор, закъсали сте я! Разправийте с тъпаци само могат да ти скъсат нервите...  Shocked Дано поне бързо се решат нещата!

Дея, страшна си! bouquet  Разгледах първа страничка и ми стана едно такова Коледно и празнично. И лапешоците ни са вече зимно облечени и не чак толкова бебешорски изглеждащи като преди.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 12:39 от Renkata

# 51
Здрасти Бандюги!!!
аз четох, четох и заспах снощи та само по това, за което най-скоро съм чела ще се изкажа:
фурор, разликата е следната - юрист е човек, завършил право а адвокат е освен това и членуващ в адвокатската колегия и минал някакви изпити към нея. За делото не се притеснявай - това не е клевета - от къде накъде Драго да ходи да проверява по колеггите пък и думата сама по себе си не е обидна та за каква клевета иде реч???
Буби, в ентерола има пребиотици май някакви наистина е по-добър от смектата но със сигурност го има и при вас - поне на мен така ми обясниха когато на Дени антибиотика му изтрепа и полезните бактерии става дисбактериоза и затова дриска че трябва да пие пребиотици. На ентерола на пакетчето пише, че съдържа нещо си там живо та затова се съхранява и употребява по специален начин.
като се прибера може да препиша съдържанието му ок?
Хораааааааааа идват празници!
Искам да го облека дребо като джудже и да го снимам ама ще видим как ще стане тая работа.
ми това е засега
целувки!!! Heart Eyes Hug

# 52
Здравейте от нас  Hug Честито на месечковците!   bouquet
Тази нощ и ние не спахме. Опитва се нещо да се разболява- запушва му се нослето от секрети.  А как не обича да му слагам капки, само като ги приближа към носа и започва голям рев. Мисля да опитам да му давам Ехинацея-капки, дано ни да ни подействат добре.

# 53
 Close-mas:Снежи, какво стана с обичките на Кати? newsm78

# 54
  • София
И аз да почерпя!

мерси на Филипка че се сети първа, та ме и подсети Hug

Честито и на Мати и Станислава И Kристиян на zori

furor , този наистина си търси безплатна реклама, но после кой ще го приема на сериозно незнам  newsm78

Ани не се буди нощем, но пък напоследък заспива в 1-1.30 през ноща после в 8 яде и заспива пак та до към 11-12 наобяд, егати режима, но сама си го избра, нощна птица като майка си

tanja тази криза ще е ужасна както го описваш, колко мразя някой да ми се лепне така, но на Филипка юнака отдавна май е в нея, ма то за такава майка и аз бих се лепнала Mr. Green
нови попълнения в http://aprilcheta.hit.bg/ Tanja прати ми твойте линкове на лични, на Шуми  Laughing

# 55
  • София
Хорааа, сгафих по свекървенски  ooooh! Забравих, че днес и снахата става на 8 месеца  ooooh! Хайде да ми е жива, здрава и великодушна!  Mr. Green Ша замазвам очите на сватята с почерпка  Embarassed

# 56
  • Русе
Честито на порастналите на 31-ви и 1-ви априлчета!  ura
Бубка, Мецанка ти е написала подробно за Ентерола и Смектата, аз и Хидрасек съм вземала, но за баткото, и от трите мисля, че той е най-силен (за наистина зверска диария) - давала съм го при вирус с разстройство и повръщане. Ако при вас е от антибиотика, или в резулат на нарушена чревна флора - Ентеролът ще свърши работа. И трите май се дават сутрин и вечер по половин. То сигурно ги имате и там под друго търговско име, както казват Татянка и Цачи, обаче като нищо може да не ги дават без рецепта...Аз където съм живяла малко в странство, и един аспирин не щяха да ми продадат без рецепта, та не се учудвам, че си поръчваш... Peace

flowered, честито ти пълзящо християнче!

Misty, баш си е преходна храна пълнената чушка, но трябва да е без подправки и яйчена заливка (и по-възможност без свинско в каймата), и все пак е за малко по-нататък... Аз пък дадох на моята дунда малко чисто непасирано пилешко месце да си дъвче. Crossing Arms

# 57
http://www.youtube.com/watch?v=16HcOYOgGZ4 ето го, оба4е имам проблем, не ми се отварят клип4етата ка4ени на http://vid.data.bg/  Sad  да не би да не се отварят от 4ужбина?  newsm78  Sad

# 58
 Close-mas:Мили дами, къде сте!?  Sad
Едните са заети с партито, но останалите...!? newsm78

Close-mas:Татянка, седмиците на кризите как се брояха -
от датата на термина ли бяха? Thinking

# 59
 wavey и  newsm51 от мен.
Досега само съм ви 4ела,но си помислих,4е ве4е трябва и да се запиШа при вас,ако ме приемете  smile3525
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт