АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 062
  • 214
  •   1
Отговори
# 30
Момичета да ви попитам вземал ли е някой от вас БРОМКРИПТИН. Наложи се да отбия малкия и баш сега да ми тръгне кърма. Вчера взех от въпросните хапчета по предписание на лекар и не можах да стана от леглото - ниско кръвно, световъртеж, висок пулс, гадене, главоболие - направо ужас.... Cry Confused

Когато се наложи по медицински показания, взимах Достинекс - много бяха скъпи, но спрях кърмата само с две таблетки в рамките на четири дни!
Бромокриптинът - старо лекарство и с много странични ефекти  Sad

# 31
ЧЕСТИТО МЕСЕЧКОВЦИ!!!
Цитат
Момичета да ви попитам вземал ли е някой от вас БРОМКРИПТИН. Наложи се да отбия малкия и баш сега да ми тръгне кърма. Вчера взех от въпросните хапчета по предписание на лекар и не можах да стана от леглото - ниско кръвно, световъртеж, висок пулс, гадене, главоболие - направо ужас....  
Днес ще се обаждам на доктора да попитам. Имало и някакъв подобен лек но хомеопатичен и ще опитам да видим дали няма да е по-добре! Аз съм като пияна от тези...

# 32
  • София
Добро утро!
Честито на Мати!

Данче, кое е това ново 3 в 1 , че съм им голям фен? И хубаво ли е?

И аз съм чувала, че Бромокриптина дава точно такива странични реакции.

# 33
Добро утро и от нас,
абе големи сте бандитки ей, то голяма еуфория настанало, но важното е, че сме №1.  Hug.

Аз тия дни съм потънала в Бягство от затвора - 2 сезон, та не ми остава много време да чета, но от това което успях да схвана,  се потресох - завихрил се е мегафорумски скандал.

За отчета - Марти вече е 8200/70 см., не пълзящ, беззъб, но вечно изправен и ходещ (с помощ де), на проходилката , на леглото или аз го водя за ръце, абе по всякакъв начин, но да не е седнал. Не знам това до колко е добре, защото той сам трудно се изправя, но пък реве здраво ако не го вдигна.

ЧЕСТИТ 8 - МИ МЕСЕЦ НА МАТИ И ДРУГИТЕ МЕСЕЧКОВЦИ ТЕЗИ ДНИ!

# 34
Ей, влязох в "оная тема" да си махна гласа в знак на протест пък то гласуването свършило... който не чете крайните срокове и добре, че го направих, малко ми се върна вярата в хората. Аз бих искала да зная кой е Люк - жена му да не го крие  Mr. Green (С-3РО туй твойто мъж ли бре?) - казал си това, което трябваше да кажем ние вместо да изпадаме в паника от критиките, много ти благодрая  Hug

Бях объркала Мъм и Люк, ама се редактирах За Мъм също  Hug и се надявам да не се е отказала дапише при нас.

Бубка джоджена всъщност е разновидност на ментата, всичката мента има затягащ ефект при разтройство, но е и стимулант и аз бих се притеснявала да давам на бебе Thinking може би след годинката или при нужда много, много внимателно. Ментата е силна билка и не е за подценяване, същоне бива да се смесва и с хомеопатични (т.е. и джоджена също).

Украсата - аз си взех една шейничка около педя дълга от дърво и я боядисах златна, отгоре и сложих червено чувалче с подаръци. Набоядисах си и повечко шишарки за елхата после. Този път ще се позабавя май, но като стане ще снимам да покажа идеи, а бих искала много да видя на снимка звездата пълна с потпури която спомена някой на предната страница (не помня кой, изкуфявам  Embarassed).

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 10:47 от Мецанка

# 35
Мами малката започна да се буди напоследък за ядене към 4 Shocked има ли и други , които се бдят през ноща за ядене?

# 36
казах ви аз, че изкуфявам  Embarassed честито на месечинковците  Heart Eyes

Момичета и особено Данче, която ми се струваш повяхнала колкото мене spoko има един страхотен ефект от цялата дандания около нас - априлките се връщаааат   Hug Hug добре дошли, пишете повече и не бягайте пак, тук наистина не хапем  Grinning

# 37
 Close-mas:Мецанке, звездата предсталява съединени две телени звезди, а между тях е пълно с потпури с канелен аромат. Аз я купих готова.

Close-mas:Мимка, нощем ние се кърмим на 3 часа, като новородени! #Crazy

# 38
  • 2 етажа над тавана
Добро утрооооооооо!
 Hug
Мецанке, обещанието си е обещание - специално за твоето малко мече-клече по случай 8-я й месец

За останалите месечковци

А за мамите

# 39
Бабълче   Crazy шашна ме, благорадя  Heart Eyes

Енви, и ние така - на три часа нощем, и това при нас е напредък.

# 40
 Close-mas:Бабълка, голяма почерпка - голямо чудо!  Wink А за подписа ти -  smile3501!

# 41
  • София
Данче: Нещо съм изпуснала за събирането, кажете освен че ще е в събота, в колко часа ще е и къде. Дано да успея да си нагодя програмата и да мога да дойда, че умирам от желание да ви видя.

ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ 8-М БЕБОЦИ! ДЯДО КОЛЕДА ДА ИМ ДОНЕСЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ!!!

# 42
Здравейте!
Честито на месечинковчетата Hug
Деичка, благодаря за темичката Hug
Умишлено не писах няколко дни.....не ми се коментира....но след като прочетох това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.msg2810025#msg2810025 и се развеселих Laughing Laughing Laughing

Добре дошли на новите мами! Балгодаря на Mum  bouquet
татянче, добре дошла отново Hug  bouquet

Не мога да не похваля Али Бали - за първа нощ откакто се е родил - заспа в 22.30 и се събуди в 8...това си е чудо! Аз в 5.30 се бях наспала hahaha и събуждам мъжа ми и му казвам "5.30 е, а бебо не се е събуждал, хайде да си приказваме" Party, а той само ме изгледа спящо и каза "заспивай" hahaha Joy
тестът ми е отрицателен, но не ми е дошло още ooooh!
вчера щяхме да се виждаме с Танинчето, но за другата седмица остана Peace
Мимка, до преди тази нощ се събуждаше да яде на 3-4 часа Peace

# 43
Ехеееееййййй, Честито на месечниковчетата, да с ани здрави и да равдват майчетата и татковците си
аз да ви питам един малко глупавичък въпрос - какво е това потпури?
Орелл, аз досега пиех такива хапчета, бромокриптин, в началото ходех като пияна и аз, абе ужасни са, ако знаех за другите, щях тях да взема, ама на....почти ги свършвам, днес ми е последния ден, в който ще ги пия, но гаденето ми траеше около 10-тина дни, след това свикнах........общо 20 дни трябваше да ги пия.
аз пък съм в някакво унило състояние на духа, може би е заради времето, такова едно мрачно...а може би заради един тъпунгер......който съди мъжа ми Драго за клевета...абе я да си  излея притесненията....преди около месец един адвокат, бивш полицай, който дори е лежал 2 години в затвора, представете си за какъв човек става въпрос, внесъл иск в съда срещу Драго за една негова публикация от март месец т.г..( той е журналист в един Плевенски вестник, хиляди пъти е награждаван за най-безпристрасни писания) Този адвокат, хванаха в опит за подкуп на прокурор тук в Плевен . Та той съди Драго за клевета, защото го бил нарекъл в материала си не адвокат, ами юрист, е аджеба, някой да ми обясни каква е тази съществена разлика между тези две понятия, заради която можеш да съдиш журналист? От месец с Драго сме на тръни какво ще стане. Делото е на 8 декември, но притеснения разни около наемане на адвокат и честно да ви кажа, този е толкова непредсказуем (ами лежал е в затвора), че аз постоянно съм на тръни, какви мисли ми минават през главата не е истина, че може да наеме някого да ни стори нещо , абе.....в сряда с Драго бяхме в Габрово за да даде показания по едно друго дело, този адвокат съди и шефа на Плевенския съд пак за клевета и то по повод отново публикацията на Драго, който го е цитирал . Ако ви кажа - присъствах на делото, ами този е луд за връзване. зададе на Драго три пъти един и същи въпрос, на съдията му писна накрая от него и го направи на гъз. А Драго освен това му се е извинил публично два дни след публикацията си, и въпреки това, този кретен го съди........В Плевен всички са си дали отвод и делото е чак в Ловеч.

# 44
МИМКА и Део от 2-3 дни ми се буди нощем да яде, вчера си беше рекордно - точно на по 3 часа, а тази нощ е будувал от 22:30 до 2:30 и направо ми скъса нервите и нито със сукане, нито с вода се успокояваше - кошмар  Sick

Общи условия

Активация на акаунт