АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 047
  • 214
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добре дошли на новите ни 2 мами! Пишете често, ще бъде приятно за всички, а виждате какъв голям калабалък пра`име  Mr. Green! И въобще всички други априлки и другомесечнички, които ни четете, пишетеееееее  Hug Не хапемееее  Mr. Green

# 16
Здравейте, момичета!
Една седмица не съм влизала , а вие колко сте изписали  #Crazy не мога да смогна, хвърлих само един поглед на последната тема и разбрах , че емоции не са липсвали.

При нас две нови неща - в неделя кръстихме Ема, а в понеделник пролази. В църквата не издаде и звук , само гледаше странно  Rolling Eyes. А за лазенето напредва с часове. Днес е влязла за секунди в банята , муши се под бюрото и дърпа кабелите. Събота и неделя се заемаме с обезопасяване, че колко цветя , препарати и документи по ниските чекмеджета имам , не знам кое къде сега ще слагам, ама ще го измислим.

А, забравих да кажа , че днес изяде една пълнена чушка   eat с голямо удоволствие, само я намачках и умрях от страх да не се задави. Досега само пюрета е яла.

# 17
  • 2 етажа над тавана
flowered , честито ти пълзящо християнче!  bouquet

Ей, страшни сме - след като изписахме 15 страници за по-малко от 2 дни, сега тук е такова затишие Whistling

# 18
  • София
Геройте са изморени  Mr. Green след толкова емоции очакваше се отлив, жалко за лешоядите нЕма к`во да четат  Mr. Green

Да ви кажа какво направих и да си кажете мнението - след дълго четене на етикетите на соковете взех сокче "Здравко", какво ще кажете бива или не бива?

Скарлет, ще дойдеш ли в събота? Не си писала в темата, а много искам да се видиме!  Hug

# 19
  • 2 етажа над тавана
Аз пак съм некомпетентна по въпроса за сокчето Tired
Що такава съм се пръкнала непросветена, брейййййййййй Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 20
  • София
Шуши, точно щях да питам къде изчезна! Какво става с вас, как сте?

Чета си аз из любимото Хоби и разпускам и хоп априлка, хоп априлка  Mr. Green Препоръчвам ги на всички, които не са открили темите там - страхотни са, има за всекиго по нещо, ако се загубя нанякъде да знаете, че съм там  Mr. Green

# 21
Ето ме Данче!
Здравейте мами!

Виждам, че вече сте започнали, ама и аз да почерпя, че днес Марти става на 7 месеца!!![/color]/черпя късно, защото е роден в 22:45  Wink /
 Да честитя на всички, които празнуват или са празнували скоро... и да почерпя...
 Wine Glass  Drunk  cheers  beer2  beer3  beer  cook

Не мога да изчета всичко - нали съм една работна и не мога да смогна...
Нямаме и ние още зъбки   - ама точим лиги и ги чакаме!
Ядем пюренца в захлас - в зеленчуковото и аз слагам зехтин - по-вкусно изглежда. Кърмя само сутрин- около 5-6 часа.
Имаме проходилка-много се кефи Марти, обикаля навсякъде и Пипа всичко - Ужас!
Днес дадох жълтък, дано да няма реакция... Някой имал ли е проблем и в какво се изразяваше?

Добре дошли на новите мами!
Разбирам, че ще има среща в събота, но аз май се разболявам - тече ми носа - дано да не заразя мънъчко- ако се чувствам добре ще дойда!

Лека нощ и спинкащи бебоци!

# 22
  • София
Абе, то т`ва манго някакви конци има из вътре...нещо не се справихме...утре ще го пасирам.
Опиянчихте се вече!
За мен тази вечер
....ама като се замисля..ще го комбинирам с малко шампанско!
Да е жив  и здрав Марти!

# 23
  • София
Mum, веднага да ни се представиш......!
Благодаря за подкрепата!  bouquetНе им отговаряй на нападките!

# 24
  • София
Ренка - от мен глас срещу акциза!  Mr. Green
Джоджен имам тук - как се прави чая, т.е. с колко джоджен?
1 голяма щипка се запарва в чаша гореща вода (200 мл). Майка ми често правеше на брат ми едно време, че все беше разстроен милия, а  когато нямаше време да чака да се запарва, направо го вареше за няколко минути.

А тва с акциза на домпром ракиджоса хич не мога да го разбера, ей... Що зорлем ще ни карат да си крием казаните и да правим цигански работи  newsm78

# 25
  • София
Добре, оставете ме сама във ваната!  Naughty И без вас ще мина! Crossing Arms
Ама аз наистина сама си говоря....... ooooh!
Явно наистина е време да си лягам! Heart Eyes

# 26
Момичета да ви попитам вземал ли е някой от вас БРОМКРИПТИН. Наложи се да отбия малкия и баш сега да ми тръгне кърма. Вчера взех от въпросните хапчета по предписание на лекар и не можах да стана от леглото - ниско кръвно, световъртеж, висок пулс, гадене, главоболие - направо ужас.... Cry Confused

# 27
  • София
Добро утро! От вълнение, че става на 8 месеца, Мати се буди тая нощ незнам колко пъти, върти се, върти и накрая запова да се ядосва, че неможе да заспи! Направо ужас! Какво му беше незнам?
Та да почерпим :  newsm38  party023 Misc Baby Bottle Wine Glass cheers

# 28
 Close-mas:ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ НИ СЛАДКИ!  Two Hearts newsm67 Tada

Close-mas:МОМИЧЕТА, ДНЕС Е 01.12. - ПРАЗНИЦИТЕ НАБЛИЖАВАТ! santa2

Close-mas:Украсата - до момента е една звезда, пълна с ароматни листенца, една свещ, пушещ дървен снежен човек и плюшен Дядо Коледа, но през уикенда ще се развихря!  Crazy Снощи дружно писахме писмото на Дядкото - всичко е ясно, остава да действаме мама и татко! newsm71

Close-mas:От беззъбите сме! Т.е. Велина е от тях! bite

Close-mas:Бюютиич, какъв релакс си си спретнала снощи!  babydust7 Блазе ти! amiiii

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 09:25 от envia

# 29
  • София
Добро утро  Hug

Кой ще слага кафето днес? Аз вече пих едно, пробвам едно ново 3 в 1.

Честито на Марти (с малко закъснение) и Мати! И мамите им, разбира се!

Орел, виж дали това не са противопоказанията на това лекарство и се консултирай с доктора, който ти го е изписал! Иначе, доколкото знам при взимането на това лекарство, действително се изпитва известен дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт