АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 063
  • 214
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на всички майчет!
Отдавна Ви чета обаче нещо не мога да кача снимки на моето сладко априлче Ева - 14.04.2006 г. Искам да се присъединя към най-голямата гилдия - априлската.  bouquetИначе отдавна съм регистрина във форума.

# 76
Само да допълня новостите при нас;)

Имаме вече две зъбчета!

Стоим почти постоянно прави на цяло стъпало, от което постоянно сме с ударена глава. Катери се по мебелите и масата и направо незнам как ще я караме така! 1crib newsm32

Днес бяхме на консултация - 7690 гр. и 71 см.

Бърборим постоянно!

За това се сещам в момента;)

# 77
  • София
 newsm44 много сме,  силни сме!

welcome на всички нови и другите дето седят в сянка АЙДЕ ПРИ НАС  Hug

док ми каза че може вече суровоядство но в никакъв случай от замразени плодове и зеленчуци, а забравих да я попитам това и за варенето ли важи, само от пресни. някой да знае? newsm78

# 78
Честит месец на Ана-Мария, Мати, Станислава и Кристиян!

Аз също съм давала домашна храна,силно пасирана,но си навлякох само един проблем -абсолютно отказване от пюрета,единствено засега на Нестле се харчат,затова Жени_К ,ще се откажа аз,имах мерак да и купя ,да се заредя от на ХИП,но уви трябва аз и татко и да ги хапваме  Mr. Green

Нямакой беше питал колко бебета нямат зъбчета-е малката все още няма  Grinning

Чудя се да се похваля ли  Thinking Ама ще го направя,преди една седмица баща и я качва на конче на раменете си ,а аз съм с гръб към тях и чувам "мамооооо"  Shocked при което се обръщам ,гледам я как се хили и питах "какво каза  Shocked и той ми потвърди.За мен е изненадващо,защото до сега е използвала само две думички "кака" и "тата",но никога не е правила опити за да каже "мама"  Grinning 

# 79
Фурор   благодаря ти за информацията Hug то и доктора не можа да ми го обясни така добре - започвам по същата схема и да видим, но мисля, че ще е както трябва. Дано това с делото да се размине спокойно. И моят мъж често има такива проблеми, но се разминава Praynig - все пак е глупаво.

# 80
ГЛАСУВАНЕ! Мод за милиони! Изберете си един-&

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 19:22 от Дея

# 81
  • София
Привет на всички априлски майчета! Искам да се "регистрирам" при вас. Казвам се Мариана на 28г.,от София. Майка съм на близнаците  Божидар и Кирил, родени на 07.04.06г.
Дея, ще запишеш ли и моите бебоци на първата страничка?  bouquet

# 82
Здравей и добре дошла в нашата групичка.
Дея аз гласувах вече, а за кой е ясно Mr. Green

# 83
Орелче, ако пиеш тези бромокриптин, аз ги пиех първия ден сутрин и вечер по половинка хапче, а от втория ден нататък - по цяло пак сутрин и вечер, но гинекологът, който ми ги предписа изрично ме предупреди за гаденето и каза да ги пия след обилна храна........така, че няма отслабванка докато се пият.....

# 84
...Аз бих искала да зная кой е Люк - жена му да не го крие  Mr. Green (С-3РО туй твойто мъж ли бре?) - казал си това, което трябваше да кажем ние вместо да изпадаме в паника от критиките, много ти благодрая  Hug

мецанке благодаря, но няма защо, нищо особено - просто казах това, което мисля,
а, иначе не съм мъжа на C-3PO, но с "него" сме стари приятели от една далечна галактика  Wink

# 85
  • Русе
 welcomeна alest, dany_tod и марианна!
Ей сега ще ни обвинят, че априлската линия ходи под строй да гласоподава... Mr. Green

# 86
  • София
Хехе, и аз гласувах, под строй - раз-два-раз-два!  Ура!
Привет на новите мами - радвам се, че се решавате вече да пишете! Нещо добро от пустата анкета!

# 87
аз пък съм мъжото на Фурор, отдавна съм регистриран и от време на време хвърлям по едно око във форума. Привет и от мен

# 88
Дея, много е хубава  Коледната ни тема   bouquet!

Честито на месечничетата ни!

Фурор и jazzdrago , цената да си "публична" личност е много висока. Стискам палци скоро да приключат успешно за вас тези неприятности. Peace!

Болнички бебчовци, бързо оздравявайте  Hug Hug Hug!

# 89
Дея видях, че снимчицата ни я няма на първата страница. Сложила съм и нови в албумчето. Благодаря Hug

Цитат
Мами малката започна да се буди напоследък за ядене към 4  има ли и други , които се бдят през ноща за ядене?
Ох, и ние сме така от няколко месеца - 4. Почти не се спомням как се спеше в хоризонтално положение. Стефан иска да е все на гърдата и да съм седнала и да го гушкам. Пробвах легнала, но той е недоволен. Буди се през половин час или 40 мин., а сутрин съм много щастлива като се събуди след 6 часа - предимно го прави около 5ч.
Сега върви реклама на новата хранителна добавка за спокоен сън Бейби Кучоло. Чувал ли е някой от вас за нея?

Общи условия

Активация на акаунт