АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 068
  • 214
  •   1
Отговори
# 90
Моми4ета,едно голямо БЛАГОДАРЯ за гостоприемството.Ще си призная и без бой,4е гласувах за НАС си Wink
Ами какво за мен....мама съм на Криси,на 30 години съм,в момента не работя,гледаме се с малката.Денят ми  е абсолютно съЩия като на много от вас,които си стоите вкъЩи с де4урлигата Grinning.Горе долу все едно и съЩо...разходки,хранения къде с пюрета ,къде с каШи ,сменяне на памперси...иии естествено хвърляне на едно око насам ,към форума Heart Eyes

Искам да ви попитам...кога запо4наха да се изправят да седнат де4ицата ви?4е Криси все оЩе не иска.Слагам я ,а тя гледа да си полегне или се смъква.Ина4е е много енерги4но дете откак се е родила,лази си без проблем,ама това сядане ме притеснява Sad
Честит месец на Ана-Мария, Мати, Станислава и Кристиян!

Чудя се да се похваля ли  Thinking Ама ще го направя,преди една седмица баща и я качва на конче на раменете си ,а аз съм с гръб към тях и чувам "мамооооо"  Shocked при което се обръщам ,гледам я как се хили и питах "какво каза  Shocked и той ми потвърди.За мен е изненадващо,защото до сега е използвала само две думички "кака" и "тата",но никога не е правила опити за да каже "мама"  Grinning 

Ами хайде и аз да се похваля....Крис казва мама,баба,деде и тата Joy
Но със зъб4е оЩе не можем да се похвалим Sad

# 91
 newsm10ДАДОХ СИ ГЛАСА!!!! НАЛИ ЗА ТОВА СМЕ БАНДА НА ГОДИНАТА!!!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!! smile3521

# 92
Чакайте и аз да се изфукам - за отчета де! smile3521 Стефан на 7м. - 11 100 кг. и 76 см. Казва: мама, баба, тата, деде, леле, и има две зъбчета! яко папа - newsm64

# 93
  • 2 етажа над тавана
Привет, привет!

Я какво множество от новопопълнения само за един ден -и мами, и татковци - браво, браво! И добре дошли в нашите редици! Hug

Сега ще измарширувам и аз да дам едно рамо за мод, пък после ще ви дочета!

# 94
Здравейте!
Честито месечковци и добре дошли на новите попълнения Heart Eyes

# 95
  • 2 етажа над тавана
Мале, хора,  къде сте newsm78
Вярно, че е петък вечер, ама то пък бива пустош тук, но това скоро не е било. Явно май наистина писането последните дни ви е дошло в повече.

Аз съм тъжна, понеже сиамецът ми е умрял и така се надявах да ме развеселите с някой лаф Cry

# 96
погледай малко клипчета         http://www.vbox7.com/play:b4e88be0

# 97
  • Boston, MA
Добре дошли на новите!
Много се радвам, че има приказливи априлчета вече - браво! Браво на Дея-Мария! Ох, как чакам и аз да го чуя това...
Бабълчееееее, ох...  Hug.. много съжалявам за котето!

# 98
Малиииии, два дни ме няма и какъв екшън се развихрил из форума. Тц, тц, не е истина Shocked. Не съм изчела старата тема, че тоз път май сте били рекорда, ама линка към лютата битка го изчетох до 21ва страница.

Та така:

Честито на месечковците ни  bouquet

Добре дошли на многото нови мами  bouquet  bouquet  bouquet. Ееее, супер, показахте се най-накрая, радваме се че сте с нас Heart Eyes Hug

Дея, честито ви първо "мамооо"!

Бубка, как е Данича? Вчера си мислех за него.

Да си кажа сега, значи от два дни захраних с месо ( пуйка) или по-точно пробвах. Малката и двата пъти не го хареса и го отказа. За сефте ми се случва да не хареса нещо. Баща и вика, че вегетарианка ще бъде. На всичкото отгоре отказва да яде каквото и да било освен млякото си. Него си го хапва без проблем, но кашата  и зеленчука - не! Чудя се дали не се дължи на зъби newsm78. До сега не ми е правила така. Иначе, Мимка, и ние се будим да ядем по два пъти на вечер в 1 и в 5. За мен това е голямо постижение, защото както помните много се оплаквах от 7-8 пътното и събуждане всяка вечер. Е успях да ги смъкна на 2, но от това по-добре не мисля че ще стане.

Сега отивам да видя какво съм изтървала в предната тема и ще се върна с коментар Wink

Един глас и от мен за супер Мод-а Хера Peace. Сега да не ни нападнат че гласуваме пък за нея, щото си е наша.

Ооо, Бабълче, съжалявам за котака, колко жалко. Незнам как да те развеселя в такава кофти ситуация, дано се весне някой по-вещ и да удари едно рамо Hug.

# 99
Ох, бабълче, много съжалявам за котето ти - аз също имам котка (която току-що ми излочи соевия сос, останал от вечерята в чинията ми  Rolling Eyes умряла от глад горката ми тя)

Аз да се похваля - то стара новина вече, ама акълът нещо го няма - диоптрите ми са намалели от бременността. И освен това съм в процес на слагане на лещи, стига толкова очила. И в знак на радост вчера си седнах върху очилата, та сега едва гледам през тях, счупи ми се отстрани рамката.
Днес маца ми помогна да нахраня Иво, той много й се кефи, а тя реши, че пюрето с месо е за нея и само ни наобикаляше и нападаше от всички страни. Той падна да се хили, защото тя по принсип е срамежлива и не беше идвала въобще близо до него.

Татянче, сега се сетих. Иво се държи все още странно, при все че вече 1 седмица сме тук у мама. Гледа лампите и реве. Вече не толкова, предимно го прави вечер , като е преуморен, но в началото беше направо в потрес, че не си е вкъщи. Вчера ходихме до нас за 2 часа, е направо си умря от радост, гледаше полилеите и им говореше като на стари познати. И като се върнахме тук, пак му дръпна един рев. Не ми се мисли в София като идем как ще изкараме първата седмица.

За яденето нощем - той си има едно ядене между 1 и 5 сутринта (няма определен час). После яде в 6-7, спи и после пак яде в 10. Тая нощ ми изпили нервите обаче, щото седя буен 2 часа и искаше да го забавлявам. Лежи, лежи и по едно време - хоп и седне. Не плаче, не говори. Седи, седи, захили се. Пак мълчи. По някое време заспи седнал и се чува "туп" като падне напред по нос. Пак се събужда и всичко почва отначало. На края му дръпна един рев и заспа.

# 100
Цитат
Да си кажа сега, значи от два дни захраних с месо ( пуйка) или по-точно пробвах. Малката и двата пъти не го хареса и го отказа. За сефте ми се случва да не хареса нещо. Баща и вика, че вегетарианка ще бъде. На всичкото отгоре отказва да яде каквото и да било освен млякото си. Него си го хапва без проблем, но кашата  и зеленчука - не! Чудя се дали не се дължи на зъби . До сега не ми е правила така.

В началото и Стефчо беше така. Опитай с пилешко по-бързо се възприема, но след два-три дни. Тя трябва да е здрава при приемането на нова храна. Ако има някакво неразположение трудно ще хареса храната. Месото по-трудно се усвоява. УСПЕХ!!!

# 101
 Joy Нощният живот на Иво е все така забавен. Юлче следващият път да направиш и снимков материал.
Бабълче  Hug Hug
А Клио, пак е на вълна "Искам да ставам мама". Горкичката ми тя, пак няма да я огрее Sad

Малко стари теми, за който имах мнение но забравих да пиша:
Нунич, и  Симона, като писанчето от ревлива е станала направо люта.
Бурка, Симона е цяла бащичко, така чепри нас правилото е в сила.

# 102
 Close-mas:ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И ТАТКОВЦИ! welcome smile3525
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ! newsm10

Close-mas:ФИЛИПКА, ЛИПСВАШ! cry

Close-mas:Отивам да гласувам за мод! Wink

Close-mas:Спокойна нощ и вълнуващ уикенд! Kissing Heart

# 103
  • 2 етажа над тавана
Момичета, мерси за подкрепата, много ви обичам и ви чувствам страшно близки на сърцето си! Hug Hug Hug

Юлче, нощния живот на Ивчо ми подейства страшно освежаващо, както и бебешкия смях от орлето

# 104
Бабълче Hug.
Добре дошли на новите майчета!
Юлче и аз си се смея сама на глас с образа на Ивича нощес Wink

А Клио, пак е на вълна "Искам да ставам мама". Горкичката ми тя, пак няма да я огрее Sad

Аз ли не съм в час или... newsm78
Утре 13.00 часа наближавааааа newsm68 newsm44 smile3508
Днес пиячите на сухо май....Данчеееееееее вади студената бира.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 23:09 от ~ВАНЯ~

Общи условия

Активация на акаунт