АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 069
  • 214
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
Мами с будещи се деца. След 10-дневна борба със спането на Димитрина се обадих вчера на педиатърката (понеже бях на ръба да я хвърля от 2-рия етаж) и казах, че детето е нервно, превъзбудено, не спи или се буди. И тя ми каза, че когато преминават от легнало в седнало положение имало такъв период. Каза ми да купя сироп: Калциев Лактат и да давам 3 по 5мл 7-8 дни. Е, снощи дадох за 1 път и О, чудо..събуди се само веднъж. Каза, че със сиропа за 2 дни трябва да има резултати.
Това, което искам да предупредя, че на опаковката пише за деца над 3 год. или по лекарско предписание за по-малки. Та ако вече сте напълно отчаяни, пробвайте.

galiabalq ОХ, не ми излиза от акъла това с Калциевия Лактат. Стефан спеше първите три месеца непробудно и от близо пет месеца е като Димитрина. Много ми се иска да го пробвам, но нали е само по лекарско предписание, а не знам педито дали ще ми го изпише. Каква му е цената?

# 166
  • 2 етажа над тавана
Ей, момичета, привет, само да кажа, че срещата беше страхотна, пихме и за вас и за здравето на всички мъници и с нетърпение чакам следващата среща! Hug Hug Hug

# 167
Момичета, доакто тати му го гушка и чакаме да задейства панадола - разгледах снимките - нямам думи - страхотни сте, много ми е мъчно, че н еможем да сме с вас  bouquet
ние също н еможем дастоим хубаво седнали Rolling Eyes

Нунич - само 3 пюрета от купените харесваме - това на хип, пиле с картофи и моркови на нестле и пуешкос броколи и ориз на бебевита Peace

Бюти, другата седмица ще се видя с Танинка и ще предам как е

ох....не пада тая температура и толкова е отпуснат Cry

# 168
  • 2 етажа над тавана
Смини,  дано бързо му мине на али бали Hug Praynig Hug

# 169
Smin, пробва ли с по-хладка баня да свалиш температурата?
Калциевия Лактат (само да питам, цялото му име не е ли Калциев глюконат лактат?), на Радост преди време (когато още кърмех) й го изписаха против обрив алергичен, заедно с витамин Ц-то, а иначе може да се използва когато ти е паднал гласа, но не знаех, че можело и при безсъние.....

# 170
  • 2 етажа над тавана
Зарка, честити ви зъбчета  bouquet

# 171
Зарка, честити ви зъбчета  bouquet
аа, да забравих да чиститя цели два зъба

# 172
Ей на това му викам снимков материял. Мнооооо сте хубави всички, за малчовците с тези шапки нямам думи. Това ме подсеща да сменя нашите снимки в албума с малко Коледни. Черепахова, ако още не си видяла Халоуинската буболечка бързай, че я затривам Mr. Green. Специално за тебе я бях качила ( най-накрая).

Та имам питанка: Значи пуснах си тема аз у чужбинско, ама дали ще се намери някой който да даде идея. Става въпрос за кръщенето дето го плануваме на пролет в БГ. Ами сетих се че малката няма никакви БГ документи, значи ли това, че няма да я кръстят?. Я който е минал по този път да се изкаже, моля.

Бурка, Зарка, пък и мами от другото чужбинско вие как ще процедирате?

Другата ми питанка е за кошари. Мнооого назад ша ви върна сега Mr. Green. Значи, търсим си кошара за БГ. От сгъваемите ли да вземем или дървен? Аз клоня към сгъваема като че ли, но удачни ли са за деца над 1 годинка? Дайте идеи, какво и от къде, да гледам по нета тук и да пратя да ми я взимат. Не искам да взимам на заем, защото евентуално ще се ползва и за в бъдеще (надявам се на племенници Mr. Green)., в същото време искам нещо ефтинко (все пак ми трябва само за месец). На времето говорихте за едни мноого ефтинки, пък много добре ми изглеждаха, ама от Метро ли бяха или къде не помня. Сгъваеми бяха.

Зарка, честито ви зъбиииии Hug

# 173
Добре дошли на новите мами и татковци  newsm51

Честито на месеЧковците и на техните мами  bigdance2 Една голяма   love001 и за зъбатковците  newsm47

МомиЧета, страхотни са снимките от срещата  smile3521 Така цъжалявам Че не съм по-близо   Sad

Еви прояде зеленЧуците след като и ги предложих с месо  newsm53 , таткова щерка-месарка

ЗъбЧета още нямаме и все още не лазим, макар Че забелязвам известни опити в това отношение, пъшка здраво като е по коремЧе, но бързо-бързо се обръща.

МомиЧета, някой давал ли е веЧе кисело мляко  newsm78 Онзи ден Веси закусваше и Еви толкова жално гледаше в млякото и скимтеше, Че и дадох мъниЧко. До днес и нямаше нищо и пак и дадох мъниЧко, много го харесва  feeding Преди два дни "яде" и бисквитка, така Че скоро минаваме на обща храна  Mr. Green Слагам "яде" в кавиЧки, защото то си беше по-скоро лигавене до омекване, но все е нещо .... Mr. Green

# 174

Цитат
МомиЧета, някой давал ли е веЧе кисело мляко   Онзи ден Веси закусваше и Еви толкова жално гледаше в млякото и скимтеше, Че и дадох мъниЧко. До днес и нямаше нищо и пак и дадох мъниЧко, много го харесва 

Ядеме мляко още от 5 м. въпреки, че не се препоръчва. Никакво адаптирано мляко не ядеше с охота и опитахме с краве, кисело и сега неможе без него. Изяжда по цял буркан за един ден. Няма хранене без мляко - плодове, зеленчуци, месо - всичко иска да е с мляко и нямаше никакви отрицателни реакции. Сега си спомням, че в самото начало малко се мусеше, но след ден два започна. Захраних го като с другата храна с по лъжичка, после две ит.н..

За алергии знам, че има разстройство и обриви. Ако не се появят 3-4 дни - започвайте!!!

# 175
Ей на това му викам снимков материял. Мнооооо сте хубави всички, за малчовците с тези шапки нямам думи. Това ме подсеща да сменя нашите снимки в албума с малко Коледни. Черепахова, ако още не си видяла Халоуинската буболечка бързай, че я затривам Mr. Green. Специално за тебе я бях качила ( най-накрая).

Та имам питанка: Значи пуснах си тема аз у чужбинско, ама дали ще се намери някой който да даде идея. Става въпрос за кръщенето дето го плануваме на пролет в БГ. Ами сетих се че малката няма никакви БГ документи, значи ли това, че няма да я кръстят?. Я който е минал по този път да се изкаже, моля.

Бурка, Зарка, пък и мами от другото чужбинско вие как ще процедирате?

Другата ми питанка е за кошари. Мнооого назад ша ви върна сега Mr. Green. Значи, търсим си кошара за БГ. От сгъваемите ли да вземем или дървен? Аз клоня към сгъваема като че ли, но удачни ли са за деца над 1 годинка? Дайте идеи, какво и от къде, да гледам по нета тук и да пратя да ми я взимат. Не искам да взимам на заем, защото евентуално ще се ползва и за в бъдеще (надявам се на племенници Mr. Green)., в същото време искам нещо ефтинко (все пак ми трябва само за месец). На времето говорихте за едни мноого ефтинки, пък много добре ми изглеждаха, ама от Метро ли бяха или къде не помня. Сгъваеми бяха.

Зарка, честито ви зъбиииии Hug

MissZ, щом няма бг документи, предполагам Че е родена в Чужбина  newsm78 В такъв слуЧай една седмица преди пътуването трябва да отидете с нея и таткото в местното посолство за да извадите пасаван за да се прибере в бг, ще витрябва нейна снимка и вашите паспорти. Там веЧе ще я регистрирате за да издадат акт за раждане и подавате документи за паспорт  Peace

# 176
  • София
Има мами, които дават кисело мляко, ама кои бяха  newsm78
Мнооооого сте готини! Hug
Априлчетата са много сладки, обаче, априлки, разхубавили сте се, така да знаете! Hug
Ама надпишете всички снимки,де....особено тази, на която сте всички майки и бебоци, плийз! Praynig

# 177
  • София

Другата ми питанка е за кошари. Мнооого назад ша ви върна сега Mr. Green. Значи, търсим си кошара за БГ. От сгъваемите ли да вземем или дървен?

Тези тук са почти на цената на GRACO там, но като качество и дума неможе да става за сравнение, моя съвет е ако не си със свръх багаж да си вземеш GRACO от там. Такава ми донесаха и съм безумно доволна, определено става за над 1 година.

newsm44 страхотна беше срещата, ще пусна моите снимки утре.
Лека и спокойна!

# 178
Стахотни снимки!
smile3501 smile3501 smile3501

Но се чудя - не сте ли били повече рекламни лица на БЕКС?
smile3532 smile3532 smile3532

Казвам го с мого добро чуство! Обожавам бирата!!!

# 179
Здравейте и от мене.
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕАз съм малко по-добре, днеска
мамите, който искат да си спрът кърмата, моята я спрях за 3 дни с 3 хапчета, без да ми е ставало лошо с достинекс малко са скъпички обаче една таблетка 10лв.

Общи условия

Активация на акаунт