Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 851
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • Замък сред облаците
Филме, Жозефа, честити бебчета!

До коя болница успя да стигнеш, Филме? За стъпалото не се тревожи, детето на мои познати беше осиновено с такъв проблем, правиха му няколко корекции през годините (в малка възраст) и днес е прекрасна 20-годишна атлетка.

# 616
Честито на новите мами! Бързо възстановяване и здрави и послушни бебчета!

# 617
  • Велико Търново
Filme, Честито бебче и дано в най- скоро време да и се оправи крачето! Бъдете здрави и много щастливи! Бързо възстановяване! ❤️

# 618
Fillme, честито! Здрави да сте, другото ще се нареди!

# 619
  • София
Леле, ама вярно каква нощ! Филме честито, направо и при теб ми звучи много страшно, добре че сте намерили по-близка болница! Дано всичко ви е наред и бързо да ви изпишат, а на теб скорошно възстановяване!

# 620
Fillme, това с крачето се случва от липса на място в корема. Като ти я дадат запични докато е будна да галиш стъпалото от външната страна от малкото пръсче до петата. По няколко минути 2-3 пъти на ден. Така ще я стимулираш да го върти сама и ще се напасне.

# 621
Благодаря ви мами. Ще ви държа в течение. Още не съм мигнала. Пробвах се да кърмя. Още не може да схване как да засуче, но пък заспа. Дали от умора или все пак успя да цокне не знам.
 Толкова скоростно изскочи, че не можаха да ми направят епизиотомия и ме инструктираха да напъвам докато се саморазкъсам. 5-6 шева май имам.
АА, трябваше да стигна до Русе, но успях само до Разград.
После ще ви пусна пълната версия на раждането. Само да я донапиша.

Забравих да ви пиша, че се казва Лъчезара 🙂

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 14:24 от fillme

# 622
Ех Филме, браво скоростно и екстремно раждане, чак аз получих малко втвърдявания от четене и емоции. Да бъде здрава малката госпожица и бързо да се адаптирате и възстановите!

# 623
Филме и Джозефа, честити бебенца! Да са живи и здрави! Heart
Второто раждане е доста по-бързо за някои жени. Явно Цикатридината не е помогнала, заради бързината.

# 624
Fillme, честита Лъчезара, много да ви радва, да е здравичка много! И браво на теб! Не е било лесно с тази смяна на плана.

Дано крачето по-бързо се оправи и да забравите ❤

# 625
Прекрасно име Лъчезара ❤️ Да е много здрава.
Аз да се похваля, че съм с 2см разкритие и ще си постоя в болницата. Днес съм 33+3 Имам контракции, не всички ги усещам, но пък апарати ги засича. Wink

# 626
Момичета,стискайте палци, вече съм в отделенито,утре сутринта ми е секциото! Много съм напрегната и нервна и нетърпелива и страхлива и от всичко. И не стига това,ами ей сега и кардиограмата нещо не е наред .

# 627
Всичко ще бъде наред! В коя болница ще раждаш? Simple Smile

Момичета,стискайте палци, вече съм в отделенито,утре сутринта ми е секциото! Много съм напрегната и нервна и нетърпелива и страхлива и от всичко. И не стига това,ами ей сега и кардиограмата нещо не е наред .

# 628
  • Велико Търново
M_lady дано да стабилизират положението и да си постоят още малко на топличко! ❤️

Жужуто , успех и дано утре да си по- спокойна! Мисли си че остава още малко докато се срещнете! ❤️

# 629
В АГ Стара Загора съм и много се изнервям от този ранен прием и болнична обстановка. Мисля си, че още малко и ще видя бебето ❤️ Късмет на всички ни,дано скоро гушнем здрави бебета

Общи условия

Активация на акаунт