Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 849
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Мексикана, при мен първия път тапата беше като зацапване. Сега жълтеникава, като желе. С тая разлика, че първия път веднага след това ме приеха в болницата, а сега си седя в нас.

Филме, ами защото ми се струва по-стресиращо. Трябва да будя мъжа ми, да викам някой да гледа детето, да будя доктора. От друга страна пък най-вероятно няма да има толкова движение по пътя и вероятността за задръстване е доста по-малка.

# 601
В 1.20 ми се пукна мехура... Да взема да забравя къде последно малката си игра с ключовете за колата.  А пък ММ като типичен мъж реши, че му се ходи до тоалетна след като е станал. Та туко що излязохме от града и ни чака минимум час и половина път. Стискайте ми палци мамчета да стигнем живи, здрави и навреме.

# 602
Успех Fillme! Лек път и бързо развитие на нещата, но след като стигнете болницата Grinning

# 603
Филме, стискаме палци! Наистина каква нощ, бебетата са се активизирали предюлско!

# 604
Стискам палци всичко да мине добре! 💓💓

В 1.20 ми се пукна мехура... Да взема да забравя къде последно малката си игра с ключовете за колата.  А пък ММ като типичен мъж реши, че му се ходи до тоалетна след като е станал. Та туко що излязохме от града и ни чака минимум час и половина път. Стискайте ми палци мамчета да стигнем живи, здрави и навреме.

# 605
Роди се в 3.17 часа
Не стигнах моята болница, но за щастие по път имаше друга. Тоя път обаче си ме шиха.

Тукашните са странни. Ни килограми ми казаха ни сантиметри.

# 606
Здравей,

И аз днес бях на тонове и урина ми гледаха с ленти и казаха имам захар. Не съм правила обременяване и ми казаха няма смисъл сега вече. Дадоха ми инстукции да си меря захарта за една седмица и диета. Днес беше 6 mmol след 3 часа ядене.
Аз пък слабея и не качвам кг. Решиха да нямам ултразвук защото тоневити били ок.
Доста се стресиах от къде се появи ве знам

Здравейте! Честито на вече родилите мами!  Да са живи и здрави рожбите Ви. Бързо възстановяване на Вас!
За матрачето за next to me ние ще си ползваме оригиналното. Даже бих казала, че е твърдо.
Днес минах преглед и се оказа, че водите са ми на горна граница. В 36+2, а бебенце тежало около 2600 към 2700 гр. На феталната миналата седмица уж бяха добре водите, какво стана сега не знам. Корема ми е огромен, всеки ми го казва, явно имало защо. Не съм правила обременяването с глюкоза. Утре АГ ме изпраща на тест въпреки, че е трябвало в по - ранен етап + ще спазвам и диета. Исках да Ви питам освен ОГТТ глюкоза да пускам ли и ОГТТ инсулин? Гледам, че са 2 отделни изследвания. Едното без другото дава ли ясна картинка на ситуацията? Забравих да го питам, а сега се сетих.

# 607
fillme честито щастие!  Blush Flowers Four Leaf Clover

Мен цяла нощ не ме оставиха контракциите, успях да поспя от 3:30 до към 5:00 и това беше. Околоплодните води продължават да си изтичат и не знам какво да правя вече. Или да се ражда или да мирува Grinning. Добре че попринцип днес от 13:00 съм на преглед, че да видим какво ще става.

# 608
Честити бебчета!Нека са живи и здрави и да радват мама и тати!Бързо възстановяване мамита!♥️🍼👶👣🥰🥰

# 609
Filme, честито! Вече и ти спадаш към екстремните раждания! Как сте?

# 610
Аз имам менструални болки. Току що ми я показаха разповита. Едното и стъпало е сгънато навътре. Щял да я види ортопед. ☹️

# 611
Честита радост мамчета, много здраве 🍀💝🍀

# 612
Добро утро. Много екстремна нощ е било. Дано всички сте добре.

Filme стискам палци всичко с бебка да е наред и на теб бързо възстановяване 💐

Вие всички се притеснявате, но аз си мечтая за бързо раждане. Както нямам никакви признаци, на предизвикване пак отиват нещата...

# 613
Леле, Филме, честита радост! People Baby Flowers Four Leaf Clover Да е жива и здрава и много щастлива! Бързо възстановяване на теб! Дано всичко е наред с крачето. Пиши после как сте.
Бързо са се развили нещата...

Аз цяла нощ си имах контракции. При всяко обръщане и ставане коремът ми беше на топка. Така се притесних дали Малчо е добре...

# 614
Леле fillme! Честито! Много се радвам. Да е жива и здрава! Ти добре ли си? Как се чувстваш? Пиши какво се случва с бебка.

Общи условия

Активация на акаунт