Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 861
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Честит юнак, да бъде много здрав и борбен като хубавото си име, а на теб бързо възстановяване 💐

# 586
  • София
Честито бебе, да е много здрав Георги! Ах анестезиолога д-р Кумански е върха,  много се надявам да бъде на смяна и на моето секцио. Simple Smile доктор Василев от рискова бременност също е златен, страхотен екип си имала!

# 587
Jozepha, честит ти Георги! Много да те радва и бързо възстановяване на теб. 💙

Аз тази вечер бая контракции наредих. Тук таме има по някоя по-силна. И както се досещате седя и се чудя - нощес ли ще е. Сложих документите в сака, стегнах и един малък сак за ММ. Той горкия беше много уморен и след вечеря само докато помириса възглавницата заспа. Не искам да шофира в такова състояние. Още не съм започнала да отбелязвам в приложението да проследя продължителност и интервал на контракциите.

# 588
Аз след като днес се оплаках от силно течение, вече от 2-3 часа тека непрекъснато, но по малко и съм със силни менструални болки. След като видях и малко розовко на превръзката се панирах и в момента съм на запис на тонове в родилното. Много се надявам да е сега моят момент, защото бая ми тежи вече. Simple Smile

# 589
Успех  sweet potato, на това звучи както го описваш, в коя седмица си?

# 590
37 + 6 дни

Успех  sweet potato, на това звучи както го описваш, в коя седмица си?

# 591
sweet-potato, успех! Дано не е фалшива тревога и да мине леко. Стискам ти палци. 🙂

# 592
Честито бебче, Jozepha! да ти е жив и здрав малкият юнак ❤

При мен беше фалшива тревога, та принципът - ако не си сигурен, значи не раждаш се прояви. Някъде към 9 часа просто спряха контракциите и все едно нищо не е било цял следобед Simple Smile Но моите бяха на различни интервали, макар и болезнени и продължителни.

# 593
Честит да е Георги и да расте здрав!

И на мен не ми беше смешно да чета за екстремното раждане, още повече, че тази вечер усетих първите болезнени контракции, малко се стреснах, но полежах и отшумяха. Поне се мобилизирах и посъбрах багажа. Мъжът ми обаче изглеждаше супер уплашен, да не говорим, че от вчера го тръшна някакъв вирус и се премести в другата стая, та предпочитам да не раждам още, благодаря. Уж сме с бустери и двамата, ама нещо ме човърка да не е Ковид, не че няма и други вируси. Не съм и чистила изобщо още, с главата надолу сме.

Не знам дали и други са като мен, но аз като изкарам дрехите от сушилнята, сгъна ги и ги прибера по местата и съм аут, не мога да стана после. Изморявам се от нищото, а съм 36+5, не знам как избутват до 40-а седмица. Утре пристига свекървата на помощ, че и детето си чака разходките и игрите, та да удари едно рамо с нея.

# 594
Ами аз съм си вкъщи. Докторката се хвана за главата - контракции все едно раждам и никакво разкритие. Каза ако живея на близо да се прибера пък ако болките не спрат и се усилят пак да отида, та засега ще си чакам.

# 595
Явно са си подготвителни. Ще си дойде,когато трябва.

Аз също съм парцал, една съдомиялна едвам редя и сгъвам дрешки малко и краката са ми на баница, а и вече не мога да се свивам въобще, жегата също допринася според мен.

# 596
sweet-potato, опитай се да поспиш.

При мен също се размина за сега. От около 17:30 спряха към 11:40. Все още усещам дискомфорт и завиждам на ММ как си хърка блажено. Ама и аз лягам вече макар бебка да е още активна.

# 597
На мен днес ми падна част от тапата на обяд. АГ не ме отрази много щом съм нямала контракиции. Е да, точно тогава нямах, но сега цяла вечер имам. Коремът ми става на камък, имам и менструлни болки. Като легнах усещам и към кръста даже. Не съм засичала обаче нищо.Цяла вечер едва ходя, толкова ниско го усещам, чак в таза. Когато седнахме да вечеряме едва се наядох, голямо въртене и наместване, резки движения. ММ е на нисък старт, а мен ме е страх да не се случат нещата през нощта. Само преглеждам багажа и се чудя дали трябва да слагам още нещо. Голямо напрежение, голямо нещо. Все ме е страх, че няма да тръгна навреме към болницата.

Jozepha, честита радост! Да е жив и здрав и много щастие да ви носи! Бързо възстановяване на теб!

# 598
А тапата ясно ли се различава, може ли да се сбърка с по-обилен секрет?

# 599
Каква нощ 😄

Аз пак имах някоя и друга контракция. Даже сега усещам една.
Мис, защо те е страх да стане през нощта?

Общи условия

Активация на акаунт