Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 824
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Честито, Cool! Да е жива и здрава девойката!

КристиА, ако може тук да дадеш инфо, насочила съм се към МД за раждане. Макар да обитавам отдавна и фейсбук групата и форумните теми за МД, ще ми е полезна прясна информация. На 7 или 12 етаж си?

# 661
  • София
Cool_baby честито бебче! Да е много здрава и щастлива! Аз стегнах багажа сега следобяда най-накрая, след историята на Филмето Simple Smile)) И предупредих моя мъж, че ако ми направи тоя номер с акането тръгвам с такси. Че и той като влезе в тоя офис може да не излиза 1-2 часа.. Замислих се, че малкия го родих в 37+2 дни, а сега съм 36+4 дни.. но всеки ден до 8 юли имам планове и ходене насам-натам, така чее се надявам да си чака датата и да не се излага накрая моята мома.
Мимче, щом ти се е повлияло кръвното от едно хапче това е добър знак. Като минеш на диета още повече ще се кротне, в коя седмица си? Аз имам план за раждане, обменна карта, направление, изследвания, един куп документи. ММ ме бъзика, че само аз ще ида с папка като от офис Grinning Отивам пак на лунапарка, да се забавлява баткото, а другата седмица даже мисля да го заведа и на басейн.

# 662
Мимче, не е рано да си вземеш хапчето, някои жени пият три по две. Не е високо сега, така ти е идеално, дето се вика такова отклонение може да идва и от това, че го мериш и се притесняваш. Аз затова винаги го меря по два пъти и обикновено спада с 5 деления. Иначе мойто въпреки лекарствата чат пат го меря 125 на 90, и според АГ не е страшно, няма нужда да качваме доза на допегита.

# 663
Честити бебчетааа! Да са ви живи и здрави, много да ви радват! Бързо възстановяване,мами! 💓💓💓💓💓

# 664
Честити бебенца Heart Eyes ! Filme, брутална ти е историята, след нея, вече и аз съм с готов багаж Laughing . Днес бях на тонове, 37г.с и 5, и вече се видяха контракции и имах кажи речи цял ден, безболезнени, но вече ги усещам поне.

# 665
  • Замък сред облаците
И аз пренаредих багажа, въпреки че е стегнат от над месец. Сложих и нещата дето се искат от МД - памперси и мокри кърпи за бебето, маски ще ми трябват, прибори и чаша, повече превръзки и мокри кърпи за мен, тоалетна хартия си взех (че нали уж в държавна все не достига).

# 666
Да Ви кажа, че много се напрегнах днес и кръвно и диабет. А до сега всичко вървеше супер. Недоспала съм и отделно стана и авария с водата в къщата ни. Наложи се да разбиват тарикота в  коридора и всичко е леш. Тъкмо оправихме  за бебка и само трябваше да я чакаме. Чак от притеснение не съм я усещала днес много. Просто забелязвам, че корема ми заема странни форми, но да се движи - не. Иначе съм 36+3 Добре, че сте Вие да ми дадете кураж. Филме, прочетох го цялото. Екшън си е било. Важното е, че сте добре.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 21:22 от mimche93

# 667
Да се отчета пак и аз. След като контракциите не са спирали от снощи в 21:00 и от време на време изтича доста добро количество околопродни води, тази вечер имах уговорка с доктора, който ще ме изражда да го видим това бебе какво мисли да прави. 19:30 дойдох в болницата, контракции - на 3 минути, болят си, шийка - скъсена, околоплодно течност - изтича, но разкритие 0. Каза, че за негово и мое спокойствие най-добре да ме приемат и само като го чух това и рукнаха едни сълзи от очите. Защо плача и аз не знам пък камо ли да му обясня на човека. Та ММ донесе багажа и сега стоя и чакам и плача. Grinning

# 668
  • Замък сред облаците
Ууу, ти даже много си чакала ако текат от снощи водите. Дано има още и да не е сухо раждането. Мен ми казаха ако почнат да изтичат до час-два да съм в болницата.

# 669
Аз снощи пак бях тук, защото заедно с водите имаше и малко кръв ама беше друга докторка на смяна, мен ме досрамя да звънна на моят доктор и тя ми вика нямаш разкритие и ме пусна да си ходя.

# 670
  • Замък сред облаците
Е, как така те е пуснала с течащи води?!?!?

# 671
Изтичаха постепенно и, разбира се, докато бях в болницата нищо не текна и тя май даже не ми повярва.

# 672
  • Замък сред облаците
Ех, тия дежурни…

Хайде, пожелавам ти да минава лекичко!

# 673
Много странно това с водите. Пукне ли се мехура до около 2 часа след това задължително в болница и ако няма бебе до 12 часа след първпто изтичане се пуска антибиотик, за да не стигне до инфекция. Това ми казаха и преди 3 години и сега. Тогава ми се пукна мехура в 10ч. сутринта в неделя и на всеки 12ч. имах система с антибиотик. Родих в 8 във вторник.... Но оттогава си я знам тази практика с водите. Поне тук в Германия е така.

# 674
  • София
И тук е такава процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт