Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 787
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
  • Замък сред облаците
Активна гимнастика от 2м натам - с играчките или без тях като килимче. Гнездо и шезлонг са до около 6м.

# 91
Гнездо с първото дете нямах, сега ни подариха, не знам колко ще се използва. В шезлонг тя не стоеше, започваше едно пищене, все едно я слагаш в огън, така и го подарихме. Сега взехме друг, ще видим дали ще се използва. Активната гимнастика и се радваше супер много, то беше гукане, то усмивки Simple Smile

# 92
Цоп и аз в новата тема, докато се наканя и вие сте изписали доста!

Идвам да се похваля, че успяхме да си направим фотосесия Simple Smile https://www.withlove.bg/%D0%A7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0 … 0%B5%D0%B1%D0%B5/

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 20:12 от Rianne

# 93
Цоп и аз в новата тема, докато се накланя и вие сте изписали доста!

Идвам да се похваля, че успяхме да си направим фотосесия Simple Smile https://www.withlove.bg/%D0%A7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0 … 0%B5%D0%B1%D0%B5/

много сте красиви, Rianne Heart

Аз искам да ви се похваля, че съм си качила общия белтък до долна граница вече, но все пак в нормата, като понеже се отвратих в последно време от шейка и изварата, залагам по-скоро на нормално протеиново хранене с млечни продукти, месо и яйца, като ям и протеинов хляб, за да успея да си набавя грамажите.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 20:09 от gushka

# 94
  • Замък сред облаците
В 38 г. с. съм и от време на време чувствам остра режеща болка много ниско долу (не е нещо мн болезнено), възможно ли е бебка си прави път и разкритие по този начин. И при вас срамните устни по-подути ли са от обикновено?

Нормално е да са отвкли, бебето натиска всички кръвоносни съдове в налкия таз. За болката много неща може са е - от разтягане на връзките в тазивото дъно до дилатация на шийката. Само лекар може да провери и каже.

# 95
Дами, днешните контракции ме доведоха до родилното. Ще ме приемат за задържане. При прегледа се оказа че съм  с изгладена и скъсена шийка и 1 см. разкритие. По късно ще разбера подробностите.

# 96
Моите впечатления на тема бельо, подложки, превръзки и нощници е изобщо да не купувате подобни неща, в случай че сте се насочили към болница Токуда. След раждането дават достатъчно от всичко, всеки ден като минават питат дали имате нужда от още - не ги пестят и не се получава неудобна ситуация едва ли не да чакате и да се молите на някого да ви даде. Аз си бях взела от всичко по много и багажа ми стана огромен - използвах ги колкото да не ги връщам обратно всички неща, но реално няма нужда.
Потвърждавам! Има от всичко и по много! Страшно удобно е бельото им/ мрежести гащички са. Много проветриви , удобно и еластични. Не си носете други, тези ще са ви най - удобни. И превръзки  има хубави . Дори и да ви свършат , веднага ще ви дадат. Нощниците им също ще са ви по удобни. Широки са и лесно се разкопчават. Виждам много майки , които санположили усилия да си закупят поне по три нощници за болницата , а всъщност са им неудобни.

# 97
Стискам палци всичко да е наред!

Дами, днешните контракции ме доведоха до родилното. Ще ме приемат за задържане. При прегледа се оказа че съм  с изгладена и скъсена шийка и 1 см. разкритие. По късно ще разбера подробностите.

# 98

много сте красиви, Rianne Heart

Аз искам да ви се похваля, че съм си качила общия белтък до долна граница вече, но все пак в нормата, като понеже се отвратих в последно време от шейка и изварата, залагам по-скоро на нормално протеиново хранене с млечни продукти, месо и яйца, като ям и протеинов хляб, за да успея да си набавя грамажите.

Мерси, Гушка и браво за белтъка. Аз се чудя кое по напред да пия, протеин ли, желязо ли. Но малко остана, та колкото наваксам, толкова.

Вили, дано са наред нещата при теб, но щом ще те наблюдават, поне ще ти е по-спокойно. Знам какво е да лежиш в болница вече, но опитай да си в позитивно настроение (между другото, когато бях, едната жена в стаята беше с 3 см. разкритие от края на седмия месец, та явно може и така да се живее).

Относно гнездото, вчера слушах лекция с Ася Демирева, която толкова го нахвали и все едно е must have! Ное засега не сме взимали, ще видим първи без как ще е.

П.П. Днес сглобихме количката, че се продаваше с летен кош (Thule urban glide 2), сложихме басинета сега. Ох, огромна е, не знам къде ще я държим. Вие вкарвате ли я вътре или в случая, ако сте в блок, рискувате да в държите във входа/антрето?

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 21:16 от Rianne

# 99
Момичета, имам чуденка. Вече две вечери забелязвам секрет в пъпа, с неприятна миризма. Намирам информация че може да е инфекция, но статията не касае бременни. Та не знам притеснително ли е или е нормално. На някоя от вас случвало ли се е? П.с. На прага на 38 г.с. съм

# 100
  • гр.Пловдив
Цитат
П.П. Днес сглобихме количката, че се продаваше с летен кош (Thule urban glide 2), сложихме басинета сега. Ох, огромна е, не знам къде ще я държим. Вие вкарвате ли я вътре или в случая, ако сте в блок, рискувате да в държите във входа/антрето?

Аз съм в етаж от къща,ще ми стои в гаража за по -бързо и лесно ,затова и взех евтина 320лв 3в1 ,да не ме яд ,каквото и да й се случи ...

Била съм и в апартамент ,не бих рискувала да ми стои във входа,нито колело,нито количка,при все ,че нали има чипове на входната врата на блока ,прибират се в антрето и така...

# 101
Момичета, имам чуденка. Вече две вечери забелязвам секрет в пъпа, с неприятна миризма. Намирам информация че може да е инфекция, но статията не касае бременни. Та не знам притеснително ли е или е нормално. На някоя от вас случвало ли се е? П.с. На прага на 38 г.с. съм

С клечка за уши потопена в спирт почиствай през няколко часа. Ако до 3 дни не мине посети лекар.

# 102
  • Велико Търново
Rainne ,много хубава сесия.
Наши съседи, които живеят на първия жилищен етаж я държаха във входа, виждаше се отвън, с чип сме. Но аз бих се притеснявала да я оставям там. И ние нямаме място, сега ще видим как ще наместваме 😄

Вили , дано бързо да минат! И аз съм малко на системи сега.

# 103
  • София
Момичета, стискам ви палци да удържите до 37 седмица поне. Гушка, пускаха ли ти Микоплазми/Уреаплазми? Ако да и пак няма нищо, но имаш дискомфорт бих сменила като цяло лабораторията за Микробиология. Понякога дава различни резултати.. Rainne , супер сте.
Ние късно се прибрахме от Люлин, не стига че цял ден в пепел и прах и ужас, ходене насам натам ми на прибиране нацелих и гей парада и целия център затворен, където и да хвана на среща ми патрулка, поне час и половина ни въртяха и накрая свърши тъпия парад и ни отвориха да излезем. Мноого се изнервих, още малко щях да ида при парада.... оплаках се.
Ние имаме електрически шезлонг, вчера ми го донесоха от провинцията. Само в него спеше бебето вкъщи, освен на ръце разбира се. Спасявал ме е много до 6тия месец. Дано и това бебе го харесва...

# 104
Момичета, стискам ви палци да удържите до 37 седмица поне. Гушка, пускаха ли ти Микоплазми/Уреаплазми? Ако да и пак няма нищо, но имаш дискомфорт бих сменила като цяло лабораторията за Микробиология. Понякога дава различни резултати.. Rainne , супер сте.

пускаха ми, аз точно уреаплазма лекувах миналия месец, бях на антибиотик 10 дни, след 2 седмици повторихме в същата лаборатория и уж се бях изчистила, надявам се че не са рецидивирали толкова скоро, че ще ми дойде в повече. А и като ми пускаха контролата вече си имах оплаквания пак. Сега последното беше обикновена микробиология, още две седмици по-късно.  Освен да я питам моята тази седмица пак, но аз и навремето като я лекувах тая уреаплазма ту я имаше ту я нямаше. Може би 3 пъти съм пила антибиотик за тая бактерия и все уж се изчиствах - тогава още  без партньор си бях, та много и се чудя дали има пълно отърване.

Иначе и на мен ще ми дадат някакъв шезлонг люлка с автоматично люлеене. На предното бебе не е харесало, та ще видим на нашето Simple Smile За гнездо се чудя предвид че ще имаме шезлонг, но ако не му хареса ще му поръчам едно гнездо.

Общи условия

Активация на акаунт