Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 833
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Може да коментираш с АГ-то си тоя Силведжин плюс, при мен много помогна за 5 дни слагане. Спря ми течението, което беше малко де, но не се е появявало повече, само стандартно воднисто безцветно, типично за бременност си имам. Аз не съм фен на тези противогъбични тип Полижинакс (ефект не съм видяла до сега), но от това доста ми хареса ефекта. Също така може да питаш за Astarte, щом си склонна към такива инфекции. Преди време като имах малко лактобацили и много левкоцити и епителни клетки ми го бяха предписали за 2 месеца мисля, също след него не съм имала проблем.

# 106
той полижинакса е комбиниран антибактериален и противогъбичен препарат, някой път помага - зависи какво ти е, ще питам, благодаря ти много! Надали ще откаже, звучат като безвредни препарати.

# 107
За сега нещата са добре, бебо е добре за 35 г.с. го дават 2600гр. Оставам си на 1см разкритие. Екипа в болницата е страхотен внимателни са, мога само да кажа, че се чувствам като ВИП. Утре ще включат и инжекциите, които ще подготвят белите дробчета на бебчо при евентуално по ранно раждане и по думите им ще раждам задължително секцио. 😔 Ами това е за сега от мен.

# 108
  • Габрово
Вили да бъде най-доброто за теб и бебе ти пожелавам и наистина бъди спокойно ,почивай си събирай сили за срещата BlushHeart
Някой беше писал за проблем с пъпа ,не е шега  по-добре на джипи или аг се обадете да ви кажат как се процедира в случая .

# 109
Не се тревожи - на ММ леля му ни е разказвала, че е била почти един месец с 3см разкритие и всичко е било наред! Знам, че е трудно да не се поддадеш на паниката, но вярвай, че всичко ще се нареди по най - добрия начин! 💓

За сега нещата са добре, бебо е добре за 35 г.с. го дават 2600гр. Оставам си на 1см разкритие. Екипа в болницата е страхотен внимателни са, мога само да кажа, че се чувствам като ВИП. Утре ще включат и инжекциите, които ще подготвят белите дробчета на бебчо при евентуално по ранно раждане и по думите им ще раждам задължително секцио. 😔 Ами това е за сега от мен.

# 110
Благодаря ви момичета за подкрепата 🤰🤗

# 111
  • София
Добро утро! Вили, плюс това, вече сме на финала - една, две седмици не са много време - ще изкараш. Simple Smile В болницата няма да те оставят без надзор и ще те закрепят до 9тия месец. И аз почвам най-накрая заветната 36 седмица и вчера имахме разговор с бебебто, че трябва да изкара сватбата другата събота, нищо че вече с всичко съм готова. Grinning
Свекър ми ме чу и ме пита на кой говориш, ММ е свикнал и взе да се смее. Bowtie

# 112
Вили26, всичко ще бъде наред, не се тревожи, спокойствието е много важно Simple Smile
С 1,5 см разкритие си изкарах месец, така и не стана повече. В крайна сметка родих секцио /липса на значително разкритие и никакви контракции/. Самата операция също не е страшна. Докато се усетиш какво става и виждаш малкото човече и забравяш за всичко.
Успех! ❤

# 113
Мой познати изкараха с 3 см и 5 см по 1 месец, родиха почти на термин. И в групата във Фейсбук много жени пишат за такива случай, има и с паднала тапа, и пак успяват да  изкарат. Не се притеснявай Simple Smile

# 114
Добро неделно утро! Nature Sunny

Вчера ходих пак до лабораторията за изследванията и отново не работеше системата. Изобщо не ми се занимаваше повече и й казах направо, че ще ги пускаме платено, няма да тичам като луда по 100 пъти. Изпратих резултатите на АГ, той пък каза, че са перфектни. Даже хемоглобинът за втори месец се е заковал на 120, при условие, че понякога забравям да пия сорбифера.

Ходих и на тонове вчера. За тях също каза, че са добри. Нямах контракции. Бебошан реши, че 10 мин ще хълца и го чакахме. Blue Heart

Във вторник съм при АГ по ЖК и нямам търпение какво ще каже. Искам да знам какво е положението, че ми е напрегнато вече. Много взех да го мисля как ще тръгне раждането и как ще стигна до болницата. Вчера срещнах една позната, която ме посъветва да си взема гащи за родилки, ако ми изтекат водите, защото при нея било страшна работа. Каза ми .."все едно нещо гръмна в мен".

Това пишкане през нощта е чудо. От 12ч снощи до 8ч сутринта съм ставала 6 пъти.

Вчера четох един пост в групата във фейсбук, но понеже не се включвам там, а и не знам дали всеки от тук чете, ще питам и аз тук, защото ме вълнува.
Тези, които не сте от София, но ще раждате там, как ще процедирате? Ще пътувате, когато започне раждането или ще отидете по-рано и ще чакате на хотел/при роднина?

Да ви се похваля, че вчера падна първото зъбче на баткото. Blue Heart Много се вълнува, защото осъзнава, че пораства, но имаше и малко сълзи.. Първото му зъбче се появи на 11м, и сега точно 5г по-късно падна същото това зъбче. Ами на мен направо ми се доплака като знам през колко много неща сме преминали през тези години. Blue Heart Сложихме го снощи под възглавницата и ще чакаме Феята на зъбките да го вземе и да му остави желязна паричка в замяна.

За пазаруването като беше бебе ми беше по-лесно да поръчвам от Интернет, сега не знам какво ще дойде като размер. Даже и на една марка са ми идвали абсолютно различни като големина къси гащи 3бр.

Ангела, всичко да мине леко и да си гушкаш пухкаво и здраво бебче във вторник. Точно тогава настъпва астрономическото лято. Дано ви донесе много слънце и щастие! Hug
Име и ние не сме измислили още. Андрей и Матей звучи добре. ММ харесва Матей, а аз повече Матео.

Като се говори за протеин снощи колега на ММ му донесе 60бр яйца, отделно аз имах вкъщи още 8 и сега се чудя какво ще ги правя толкова много. То само яйца трябва да ядем. Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен ми се подуват краката, но не твърде много засега. Отбелязва ми се ластика от чорапите на готините глезенчета. Ама така ме болят пръстите на ръцете, все едно костите, особено нощем, когато не съм ги раздвижвала. Искам вече да си сложа халката и годежния.

Ние имаме шезлонг и гимнастика. Използвахме си ги и бебето им се радваше. Сега ще видим това как ще е. Шезлонгът е вибриращ, но се плашеше от вибрациите и не сме я пускали. В гимнастиката си лежеше, въртеше и си играеше там.

Количка или каквото и да е не бих държала във входа. Имаме малко гаражче и пак ще е там. Иначе сме на първия етаж, но вкъщи не ми е удобно да я мотая.

Вили, стискам палци поне още 2 седмици да задържи бебето.Hug

# 115
Здравейте купих си комлект количка бъги втора употреба. Малко миришеше странно и реших да я измия. Гледах в YouTube и изпрах всички части в пералнята. След като изсъхнаха се размириха още по-силно на някакави химии сякаш разтопено PVC.

Незнам как да махна тази миризма и саква е причината.

Прах на ръчна програма студено. Изсъхнаха за 4 часа на слънце и ги провитрявам вече 2 дена.

Моля някой да помогне ако знае нещо.

# 116
Вили в добри ръце си, ще изчака още малко Heart
BobyОсвен да продължаваш да я държиш на слънце количката... аз бих я напръскани с препаратите за текстил, които са без отмиване и пак на слънце да седи.
Аз ще си раждам на 10 мин от нас и нямам такова притеснение, по-голямото ми е как таткото ще ме закара до болницата, ако тръгна да раждам през нощта. Трябва да викнем някой по нощите да седи при малкия, че иначе не виждам как ще стане. А всеки го е страх да остане сам с него Joy щял да плаче и да ме търси... освен да го взимам с мен в болницата Joy
И аз съм си с течение, пускам си секрет всеки месец, моя доктор много държи всичко да е точно и до сега не съм имала проблем. Тези течения са нормални, все това вика. Много ме кефи като го питам колко бебета е изнасилена, все се хилят (той е мъж ако не е станало ясно). Ми така де, все вика спокойно, спокойно вие бременните еди какво си. Викам като родиш едно дете тогава ми викай спокойно Joy

# 117
Моите впечатления на тема бельо, подложки, превръзки и нощници е изобщо да не купувате подобни неща, в случай че сте се насочили към болница Токуда. След раждането дават достатъчно от всичко, всеки ден като минават питат дали имате нужда от още - не ги пестят и не се получава неудобна ситуация едва ли не да чакате и да се молите на някого да ви даде. Аз си бях взела от всичко по много и багажа ми стана огромен - използвах ги колкото да не ги връщам обратно всички неща, но реално няма нужда.
Потвърждавам! Има от всичко и по много! Страшно удобно е бельото им/ мрежести гащички са. Много проветриви , удобно и еластични. Не си носете други, тези ще са ви най - удобни. И превръзки  има хубави . Дори и да ви свършат , веднага ще ви дадат. Нощниците им също ще са ви по удобни. Широки са и лесно се разкопчават. Виждам много майки , които санположили усилия да си закупят поне по три нощници за болницата , а всъщност са им неудобни.
Привет,  имате ли информация какви марки са бельото и превръзките там?

# 118
Докато смогна да напиша нещо и то сумати страници са се запълнили 😁

Нещо ми става с мозъка - с тази бременнст категорично отказва да запомни в коя седмица съм и постоянно си проверявам приложението… и след 1 час пак не помня 🤦🏻♀ 35+3 днес, а хемоглобинът ми миличкия 92, желязото и то ниско. Утре съм на преглед, ама за няколко седмици колко ли може да се навакса.

И аз взех от еднократните гащи на Canpol, предния път ги ползвах, нямам спомен нещо да са ме дразнили, та пак заложих на тях.

Количката с голямото дете си я държахме вкъщи, ама сега мисля да я оставям на площадката пред вратата, живеем на 12ти етаж и количката на внучето на съседката редовно си стои пред тяхната врата, отделно коридорът ни е много тесен, а тя си  заема място.

Вкъщи сякаш бомба е паднала, вече дори нямам нерви да се ядосвам, свекърва ми идва утре за няколко дни, дано двете успеем да внесем финално ред, че мъжът ми почти нонстоп е в движение и ако го чакам да се освободи може да дойде Нова година.

Иначе гнездо ползвахме много първия път, спеше си през деня в него на дивана в хола,  имахме и електрическа люлка, но изобщо не искаше да седи в нея, при все, че и повръщаше обилно до към 4ти месец. Сега сме взели шезлонг Baby Bjorn, беше ми мерак да имаме, дано бебе 2 го одобри.

# 119
Tandimit, проблемът с паметта е основно от хемоглобина. Не ти достига кислородът.

Общи условия

Активация на акаунт