Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 67 896
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички! Въпрос - колко време след пъвото ви инвитро направихте второ?

# 136
Зависи от случая.
Аз нямах имплантация и при следващ цикъл почвахме наново.
Хормоните трябва да са в норма и да няма задържан фоликул и да е хубава лигавицата.

# 137
Здравейте, искам да помоля ако има някой в момента в Истанбул за моя близка две кутии Циклопрогинова!

# 138
  • София/Дружба
Здравейте, момичета. На някоя от вас изписван ли е ASTALIFE? Имам една опаковка, знам, че се пие преди стимулация, обаче колко време преди стимулация, по време на стимулацията пие ли се?

# 139
Здравейте !
Някоя от вас била ли е при друг доктор освен Карлъкая, така като не ми се иска да изгубим месеца, а той точно тогава е в отпуска 😕

# 140
Привет на всички.. С мъжо сме си дали време до есента и поради други мои проблеми (ставни заболявания) мислим септември да вървим в Истанбул, за да си направя преглед при техен ревматолог, защото в Бг просто се уморих да хвърлям пари на вятъра и да не виждам помощ от никъде. Та ние сме с няколко неуспешни опита (по естествен път), той е шофьор и отсъства по 1 месец от вкъщи... Този месец отново ще имам надежда, но сме решили, че ако и сега не е станало ще се насочваме освен към ревматолог и към преглед при гинеколог. Поне да съчетаем нещата с едно ходене. Та питането ми е:
От къде да тръгнем първо - как се запазва час в Бахчеджи? От там ли разчитам на преводач? Дали знаете хотел, в който да отседнем за 1, 2 нощувки? Колко скъпо ще ни излезе като за начало?

# 141
Привет на всички.. С мъжо сме си дали време до есента и поради други мои проблеми (ставни заболявания) мислим септември да вървим в Истанбул, за да си направя преглед при техен ревматолог, защото в Бг просто се уморих да хвърлям пари на вятъра и да не виждам помощ от никъде. Та ние сме с няколко неуспешни опита (по естествен път), той е шофьор и отсъства по 1 месец от вкъщи... Този месец отново ще имам надежда, но сме решили, че ако и сега не е станало ще се насочваме освен към ревматолог и към преглед при гинеколог. Поне да съчетаем нещата с едно ходене. Та питането ми е:
От къде да тръгнем първо - как се запазва час в Бахчеджи? От там ли разчитам на преводач? Дали знаете хотел, в който да отседнем за 1, 2 нощувки? Колко скъпо ще ни излезе като за начало?

Здравейте, има координаторки говорещи български.
На първа страница са телефоните им.
Пишете им и се е уговорете.
Когато ние ходихме преди 2 г отсядахме в МИМ хотел на 5 мин от клиниката.
Цената беше от 40 до 50 Евро за двама.
Ако искате питайте и координаторките може да имат договорка с някой хотел.
В букинг също може да проверите.
Успех 🙂

# 142

Здравейте, има координаторки говорещи български.
На първа страница са телефоните им.
Пишете им и се е уговорете.
Когато ние ходихме преди 2 г отсядахме в МИМ хотел на 5 мин от клиниката.
Цената беше от 40 до 50 Евро за двама.
Ако искате питайте и координаторките може да имат договорка с някой хотел.
В букинг също може да проверите.
Успех 🙂

Четох, че също искат сключен брак. Знаете ли нещо по този въпрос?

# 143
Здравейте, трябва ми циклопрогинова.
Ако има някой в Истанбул ще помоля да ми пише.

# 144
Да, трябваше да имаме сключен граждански брак.
Но от тук, от там дочувам, че някои са минавали и с някаква бележка за семейни начела. 
Най-добре питайте координаторите.

# 145
  • София
Здравейте, момичета спешно ми трябва една опаковка Klomen. Някой може ли да ми помогне?

# 146
Здравейте! Има ли някой на процедури в Бахчеджи? Имам нужда от съдействие за пренасянето на резултати от изследване. От клиниката отказват да ми ги изпратят по куриер и ми предлагат да ги дадат на свой пациент, който да ги пренесе до България. Бих била безкрайно благодарна, ако някой се съгласи да направи тази услуга на един непознат човек. Готова съм да си заплатя всички разходи за неудобствата, които бих създала.

# 147
  • София
Здравейте! Има ли някой на процедури в Бахчеджи? Имам нужда от съдействие за пренасянето на резултати от изследване. От клиниката отказват да ми ги изпратят по куриер и ми предлагат да ги дадат на свой пациент, който да ги пренесе до България. Бих била безкрайно благодарна, ако някой се съгласи да направи тази услуга на един непознат човек. Готова съм да си заплатя всички разходи за неудобствата, които бих създала.
Това е странно. Информацията е конфиденциална, но са склонни да я дадат на “непознат”, вместо по поща. Започват да ме притесняват как се развиват нещата там.
За съжаление не съм там, дано откликне някой да ви ги донесе.

# 148
Здравейте. В момента съм в Бахчеджи.

# 149
Към Хавизе или към Сибел да се обърнем? Вярвам на вас дами и мнението ви ми е много ценно.

Общи условия

Активация на акаунт