Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 67 868
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Пробвай на Whatsapp или Telegram. Нещо с Вайбър има проблем.
Ти коя координаторка търсиш?

# 121
За новодошлите ще дам малко кураж . На 23.06.22 се роди нашата дълго очаквана дъщеричка. Нямам думи ,с които да благодаря на Клиника Бахчеджи и по-специално на др Карлъкая . Това чудо не се описва с думи ,пожелавам го на всяка една жена 🙏🏻💝🍀

Здравейте на всички мами за първи път пиша или по-скоро отговарям в тема на бг мама . С мъжа ми, ни предстой инсеминация в Турция не сме запознати с абсолютно нищо ако може да се свържа със някоя мама да ми отговори на многото въпроси ( не сме опитвали в БГ)

# 122
Да имаш на предвид, че основно за инвитро ходят повечето в темата.
Направо питай тук.

# 123
Момичета, здравейте! Извинете, но не мога да се свържа с координаторката. Просто не ми отговаря. Същият ли е номерът?
На кого другиго мога да пиша, дори да е на англиски?
Благодаря!

Ето номера на Херис: +90 549 826 32 08. На вайбър не става, само уоцап.

# 124
  • София
Момичета, здравейте! Извинете, но не мога да се свържа с координаторката. Просто не ми отговаря. Същият ли е номерът?
На кого другиго мога да пиша, дори да е на англиски?
Благодаря!

Ето номера на Херис: +90 549 826 32 08. На вайбър не става, само уоцап.
От кога не става на вайбър? Някакъв временен проблем ли е?

# 125
За новодошлите ще дам малко кураж . На 23.06.22 се роди нашата дълго очаквана дъщеричка. Нямам думи ,с които да благодаря на Клиника Бахчеджи и по-специално на др Карлъкая . Това чудо не се описва с думи ,пожелавам го на всяка една жена 🙏🏻💝🍀

Здравейте на всички мами за първи път пиша или по-скоро отговарям в тема на бг мама . С мъжа ми, ни предстой инсеминация в Турция не сме запознати с абсолютно нищо ако може да се свържа със някоя мама да ми отговори на многото въпроси ( не сме опитвали в БГ)
Здр в коя клиника щте правите инсеминация. И ние се интересува ме но незнаех че в Турция я правят инсе….

# 126
Здравейте. На кратко за нас. Аз съм на 28 години ММ на 30. Опити от две години и половина. Преминахме през четири инсеминации- неуспешни. Едно инвитро по къс протокол и трансфер на тридневен ембрион. От 12 яйцеклетки оплодени 3, годни 7. Замразихме едно на ден 6 и последва ЗЕТ, който май ще е неуспешен. За малкото оплодени яйцеклетки ми казаха, че може би проблема е в тях, но не се знае. Два трансфера без никаква имплантация. Мислите ли, че Бахчеджи е подходяща за нас? Чудя се на къде да поема..

# 127
Мислите ли, че Бахчеджи е подходяща за нас? Чудя се на къде да поема..
Здравей,
Първо, не отписвай сегашния си ЗЕТ, надежда винаги има.
Ще ги кажа моят опит:
В БГ започнахме когато бях на 38, 2 стимулации, първия път 1 ембрион, трансфериран със СЕТ на 5 ден, резултат нула. Втория - 2 неправилно оплодени ембриона, трансфер нямаше. Съвета на лекаря - донорска яйцеклетка, предвид възрастта, качеството на яйцеклетките и намаления яйчников резерв.
Избърсахме сълзите и почти веднага се насочихме към Турция, решихме че няма какво да правим вече тук. Изчетохме темите за турските клиники и записахме час при д-р Карлъкая. Даде ни шанс 30% . Резултат от стимулацията - 5 яйцеклетки, 5 ембриона, 4 се развиха до пети ден. Каква разлика с БГ... СЕТ на 2 ембриона, резултат биохимична бременност. Втори, ЗЕТ на 1 ембрион, резултат - нула. Нооо, веднага след него - спонтанна бременност, която е вече на 2,5 години. Миналото лято си "взехме" и последния останал ембрион. Честно казано аз бях с нагласа "каквото стане".  На 8 ден от трансфера силно изкървих, беше се случвало и преди и отписах опита. Отидох до лаборатория само за да изпратя негативния резултат до клиниката. Еее, "резултатът" е вече на месец и половина и раздава първите усмивки.
Пожелавам успех на теб и на всички които се насочат към Турция. За нас това беше правилното решение. Личното ми убеждение е,  че там медицината е на светлинни години от нашата.

# 128
Здравейте,
При неуспешно микро тесе в Бахчечи ни дадоха този документ от биопсия и казаха че няма клетки. Някой знае ли турски да ми преведе ако нещо друго важно пише?
Виждам дума която прилича на fibrosis и в google не ми хареса много какво излиза като напиша, но вместо да се стресирам, по - добре да питам първо.

# 129
Здравей, Алекс
Защо не питаш Херис да ти преведе, за да не се притесняваш Simple Smile

Здравейте,
При неуспешно микро тесе в Бахчечи ни дадоха този документ от биопсия и казаха че няма клетки. Някой знае ли турски да ми преведе ако нещо друго важно пише?
Виждам дума която прилича на fibrosis и в google не ми хареса много какво излиза като напиша, но вместо да се стресирам, по - добре да питам първо.

# 130
Не знам дали е нарочно, но тя абсолютно нищо не ми обяснява. Ей сега ми изпрати един кратък отговор, без обяснение какво точно означава. “ интерстициални фибрози и значителни лайдигови клетки”. Някой знае ли повече за значението на този отговор?

Здравей, Алекс
Защо не питаш Херис да ти преведе, за да не се притесняваш Simple Smile

Здравейте,

# 131
Здравейте!
При прекъсната стимулация ми изписаха Estrofem 3х1,  някой бил ли е в тази ситуация? Кога след това Ви дойде МЦ и последно мога ли на следващ цикъл да стартирам отново стимулация. Благодаря !

# 132
Важно е да не се получат задържани фоликули.
Ако можете правете коремни преси.

Ако е чисто и имате фоликули още на сл. месец

# 133
Важно е да не се получат задържани фоликули.
Ако можете правете коремни преси.

Ако е чисто и имате фоликули още на сл. месец

Благодаря  Blush

# 134
Здравейте може ли цена на Прогестан декс 25 мг в Турция в момента?

Общи условия

Активация на акаунт