Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 67 801
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета. Има ли някоя тук във форума, която се е насочила към Бахчеджи сега април месец. Simple Smile

Ние отиваме сега на 17ти  април.

# 106
Аз днес пристигнах и утре ми е първия преглед. Ще се радвам да поддържаме връзка и по след това като е по дългия престой тук и на двете ни, защо не и да се видим Simple Smile Ако се падне така и да се върнем тук по едно и също време Simple Smile
Здравейте, момичета. Има ли някоя тук във форума, която се е насочила към Бахчеджи сега април месец. Simple Smile
Аз ще пътувам на 07.04. За първи път!

Здравей, ще се радвам! Вие при кой лекар сте ?

# 107
При доктор Карлъкая Simple Smile

Аз днес пристигнах и утре ми е първия преглед. Ще се радвам да поддържаме връзка и по след това като е по дългия престой тук и на двете ни, защо не и да се видим Simple Smile Ако се падне така и да се върнем тук по едно и също време Simple Smile
Аз ще пътувам на 07.04. За първи път!

Здравей, ще се радвам! Вие при кой лекар сте ?

# 108
Страхотен професионалист! Благодарение на него имаме момиченце в момента на 11 месеца. Бих се доверила още 100 пъти на него. Невероятен е като човек и като лекар.Gift Heart Gift Heart Gift Heart

# 109
Момичета знаете ли на кой ден от цикъла се ходи на контролен преглед преди ЗЕТ

# 110
Ако си на естрофем, на 10тия ден от започването му. А естрофем се почва 2-3 ден от цикъла.

# 111
Здр момичета решила сам ,да записвам час за преглед. Турция Бахчеджи , някой от вас да ли е посештавала тази болница ако да , щте се радвам да  споделите при кой лекар сте били.

# 112
Здравей, аз този месец два пъти бях на преглед и една Хистероскопия в клиника Бахчеджи, а сега понеделник отивам за назначение за стимулация, започване на инвитрото. Аз съм при доктор Карлъкая и за сега съм много доволна както от него ,така и от цялата болница, отношение и всичко е на ниво!

Здр момичета решила сам ,да записвам час за преглед. Турция Бахчеджи , някой от вас да ли е посештавала тази болница ако да , щте се радвам да  споделите при кой лекар сте били.
[/quote]

# 113
Здр момичета решила сам ,да записвам час за преглед. Турция Бахчеджи , някой от вас да ли е посештавала тази болница ако да , щте се радвам да  споделите при кой лекар сте били.
Препоръчвам д-р Карлъкая - невероятен професионалист и човек. Вечно ще сме му благодарни. Gift Heart

# 114
Здравейте момичета,
Предстои ми стимулация и общо взето така както ни описаха честотата на посещения в клиниката през ден, за около 8 дена и после проследявяне на ембриона до 3ти или 5ти ден и евентуален трансфер, ще трябва да сме в Турция едно 13 дена. С документ от бг клиника чета, че имаме право на специален отпуск до 20 дена само за дните с преглед, за тези между тях без, не. Ситуацията с клиника в Турция изглежда още по-сложна. Бихте ли споделили как постъпвате с болничните и отпуските за този период от 2 седмици, в които трябва да останете в Турция за наблюдение и процедура. Някакви идеи какъв болничен или отпуск извън редовните, които имаме може да бъде ползван за инвитро порцедура в Турция.
Благодаря ви!

# 115
Здравейте момичета,
Предстои ми стимулация и общо взето така както ни описаха честотата на посещения в клиниката през ден, за около 8 дена и после проследявяне на ембриона до 3ти или 5ти ден и евентуален трансфер, ще трябва да сме в Турция едно 13 дена. С документ от бг клиника чета, че имаме право на специален отпуск до 20 дена само за дните с преглед, за тези между тях без, не. Ситуацията с клиника в Турция изглежда още по-сложна. Бихте ли споделили как постъпвате с болничните и отпуските за този период от 2 седмици, в които трябва да останете в Турция за наблюдение и процедура. Някакви идеи какъв болничен или отпуск извън редовните, които имаме може да бъде ползван за инвитро порцедура в Турция.
Благодаря ви!

Още ли не са отворили клиниката в София? Четох, че като я отворят се спестяват доста дни отиваш само за пункция и трансфер в Турция. Някой ако знае нека сподели ?

# 116
# 117
Здравейте момичета,
Благодаря ви!

Още ли не са отворили клиниката в София? Четох, че като я отворят се спестяват доста дни отиваш само за пункция и трансфер в Турция. Някой ако знае нека сподели ?
[/quote
Казват че ще е Юли месец от момичета чета официално от тях не са казали

# 118
Дано стане за Юли. Много благодаря!

# 119
Момичета, здравейте! Извинете, но не мога да се свържа с координаторката. Просто не ми отговаря. Същият ли е номерът?
На кого другиго мога да пиша, дори да е на англиски?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт