Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 68 078
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Някой може ли да сподели впечатление за клиниката в София. След 4 неуспешни опита в България мислим да се насочим към Турция. Бяхме на консултация с лекари от Мемориал тук в София, организирана от Турмед, но после ми попадна информацията, че Бахчечи имат вече клиника в София.
Казаха ми, че цената на първичния преглед е 350 лв, но не разбрах какво се включва.
Много ще съм благодарна, ако някой сподели повече информация.
Здравейте, от това което разбрах казват, че включва прегледи и следене в рамките на 6 месеца, но всъщност май се оказва, че това си е цената на първичния преглед. Предполагам е приравнен с този в Истанбул, тъй като там е 175Е.

Момичета, имам едно питане към тези, на които прегледите по време на стимулация ги правят в Истанбул. По време на стимулацията и при самото и започване пускаха ли ви кръвни изследвания и колко пъти? Визирам такива, които пише, че са включени в пакета.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 21:07 от vabeni

# 211
Здравейте,
Някой може ли да сподели впечатление за клиниката в София. След 4 неуспешни опита в България мислим да се насочим към Турция. Бяхме на консултация с лекари от Мемориал тук в София, организирана от Турмед, но после ми попадна информацията, че Бахчечи имат вече клиника в София.
Казаха ми, че цената на първичния преглед е 350 лв, но не разбрах какво се включва.
Ако искаш пиши  на лично  ще ти кажа

# 212
Здравейте,

Здравей, може ли и на мен да пишеш по темата на лично?Благодаря ти предварително!

# 213
Здравейте,

Здравейте, споделете впечатления все пак.

# 214
  • София
Според мен на повечето четящи темата би било полезно да споделите впечатления. Нали за това е темата все пак Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 16:59 от Matta

# 215
Здравейте момичета, вчера говорих с едно момиче,което се е преглеждало в Бахчеджи София и сподели,че е много разочарована. Каза,че докторката,която е там била много незаинтересована.Не й е погледнала нищо от медицинската история.Момичето е направило 4 опит и все по една и съща схема.(Резултатът е отрицателен)Иначе за координаторките каза,че са любезни. Пиша всичко това с надежда някой да сподели,че не е вярно, а не да внушавам лошо отношение. Моля,който има опит да сподели! Важно е за всички,на които им предстои.

# 216
Здравейте, момичета! Весели и светли празници!
Записах си час за 6-ти Януари в Бахчеджи София.
На 27 години съм и проблема при мен се състои след лапароскопска операция на шоколадова киста, АМХ-то ми варира между 0.02-0.07.
Доста съм объркана, не знам от къде да започна. Бих се радвала, ако някой сподели как минава един такъв първи преглед в тази нова клиника, и дали има други момичета с АМХ като моя или подобен, които са успели да забременят в Бахчеджи.

# 217
Здравейте, отново момичета. Вчера бях в клиника Бахчеджи в София.
Искам да бъда максимално честна с вас, не беше това, което очаквах. Докторката наистина изглежа супер незаинтересована от живота и от всичко, което и се говори.
На свалянето на анамнезата, задава едни и същи въпроси на всички, няма индивидуалност.
Аз и разказвам, че трима специалиста са ми казали, че операцията, която ми е направена по повод шоколадова киста не е трябвало да се прави, защото киста не е имало.
Буквално 5 минути след това, тя ми казва, че АМХ-то ми е ниско, заради ендометриозата.
А аз никъде нямам диагноза ендометриоза, никъде не го пише.
Относно доктора Карлъкая. Доста незаинтересован и той, при онлайн прегледа влиза излиза от срещата, интернета прекъсва, прегледа не е свършил - той беше напуснал разговора.
Не знам дали при всички е така, но за толкова пари, очаквах друго.
Така - назначиха ми писалка Овитрел + след това да пия Дуфастон.
Казаха след писалката опитвайте естествено, да се помъчим да направим спонтанна бременност. Ако не се получи и ти дойде - ела на 2ри ден от менструацията.
Попитах, защото аз съм супер начинаеща във всичко.
- Възможно ли е след като не съм имала цикъл от 2 месеца, след тази инжекция да получа овулация, да изкарам яйцеклетка, па и да се оплоди естествено?
Отговор не получих, не ми се обясни тази магия, която искат да стане.
Еми тръгнах си, и си действам, каквото са ми казали, пък ще видим. ..

# 218
Знаете ли до колко години правят опити със собствена яйцеклетка в Турция? Има ли някой в напреднала възраст на когото са помогнали и това ли е правилното място  или има по-добър специалист за тези случаи?
Аз съм на 44, имам 4 спонтанни аборта след естествено забременяване. Освен високи НК при мен, др проблеми не са открити.

# 219
Знаете ли до колко години правят опити със собствена яйцеклетка в Турция? Има ли някой в напреднала възраст на когото са помогнали и това ли е правилното място  или има по-добър специалист за тези случаи?
Аз съм на 44, имам 4 спонтанни аборта след естествено забременяване. Освен високи НК при мен, др проблеми не са открити.
Аз съм в Турция и съм на повече години от Вас. Там опитите са само със собствен генетичен материал на двойката. Възрастта не е определяща за това дали ще Ви поемат. Гледат изследвания, антрални фоликули, състояние на репродуктивните органи.

# 220

Аз съм бивша пациентка на др Крликая, бях на 45 - тогава не успяхме, с добри, дори отлични показатели... Сега, след време, той отказа опит, поради ниска вероятност за успех... А, координаторката каза, че приемали до 46 и отказвали с мисъл за здравето на пациентките ...

# 221

Аз съм бивша пациентка на др Крликая, бях на 45 - тогава не успяхме, с добри, дори отлични показатели... Сега, след време, той отказа опит, поради ниска вероятност за успех... А, координаторката каза, че приемали до 46 и отказвали с мисъл за здравето на пациентките ...

В Аджибадем Маслак, работят с по големи пациентки и предлагат процедури . Какво значи здравето на пациентките .И те като в БГ клиниките !

# 222
  • Благоевград
Здравейте! Скоро някоя от вас да е правила цветна снимка? Може ли да разкаже с 2 думи как протича и какви лични вещи ми трябва? Дават ли обезболяващо преди това?

# 223
Здравейте ! Правиха ми два пъти в клиниката която препоръчват във болницата, тя е на 5 Мин пеша. Абсолютно нищо не усетих и двата пъти,а бях страшно притеснена, защото бях чела коментари на жени след цветна снимка във България. Всичко ми отне около 10на минути- събличаш се в съблекалнята, обличаш една нощница и чехлички които ти дават и лягаш като за гениколгоичен преглед на една машина като рентген/ скенер 2-3 минути беше цялата работа, обичаш се, взимаш си снимката и тръгваш 😀 мисля че паспорт ми искаха.
извинявам се ако стана много дълго
 Успех !
[quote author=signora_tina link=topic=1457592.msg47484398#msg47484398 date=1705402793]
Здравейте! Скоро някоя от вас да е правила цветна снимка? Може ли да разкаже с 2 думи как протича и какви лични вещи ми трябва? Дават ли обезболяващо преди това?
[/quote]

# 224
Здравейте ! Правиха ми два пъти в клиниката която препоръчват във болницата, тя е на 5 Мин пеша. Абсолютно нищо не усетих и двата пъти,а бях страшно притеснена, защото бях чела коментари на жени след цветна снимка във България. Всичко ми отне около 10на минути- събличаш се в съблекалнята, обличаш една нощница и чехлички които ти дават и лягаш като за гениколгоичен преглед на една машина като рентген/ скенер 2-3 минути беше цялата работа, обичаш се, взимаш си снимката и тръгваш 😀 мисля че паспорт ми искаха.
извинявам се ако стана много дълго
 Успех !
[quote author=signora_tina link=topic=1457592.msg47484398#msg47484398 date=1705402793]
[/quote]

Здравей, близо до коя болница говориш,че правят цветна снимка?Извинявай, но не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт