Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 66 907
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
Има ли дама в истанбул в момента, която ще се прибира близките 5 дни и има желание да ми вземе едно лекарство?
Ще бъда благодарна ако ми пишете.

# 406
Точно до клиниката имаше преди време
МИМ хотел. Бяхме много доволни.
Скоро не сме ходили обаче  и не знам как е сега.
Истанбул ми липсва... 😊🥰

# 407
Здравейте момичета, трябва ми Proluton depot 500mg/2ml, ако някой има излишен 😊

# 408
Момичета, имам нужда от съдействие.
Къде отсядате в Истанбул, когато се налага пункция и трансфер?
Когато бяхме там през април, бях запазила стая в Бест Фуля Суитс, но не сме доволни. Захабено е, не се поддържа. Има пералня, но няма къде да си сложиш прането да съхне. Котлонът не сме го пробвали. Единственото хубаво е наличието на паркинг към самия хотел, както и че на 5 минути в посока метростанция Фуля има денонощен ресторант, в който има доста голям избор от ястия, супи, но е скъпо.
В търсене сме на апартамент, който е в близост до болницата и да има добри условия за по-дълъг престой, както и паркинг, защото ще бъдем с личен автомобил. Ако имате препоръка към хотел, също става. Не искаме постоянно да се храним по заведения.
Благодаря!
С апартамент не мога да помогна, но ние бяхме в хотел Orya - с паркинг, чисто, поддържано, много любезен персонал. Ние се хранехме в хотела от меню- то за Рум сервиз, което го хапвахме в ресторанта на хотела. Доста е богато- супи, основни ястия,бургери,салати, много вкусна кухня. И като цени беше по- евтино от заведение (около 10-15 лв беше голямо основно хранене).

# 409
Здравейте! Искам да ви попитам, откъде си купувахте инжекциите Gonal 900? Ако е от Бг, от коя аптека и каква е цената горе долу?

# 410
В аптеката на болница Вита приемат рецептите на Бахчеджи, винаги имат инжекции, но за цена не мога да ви кажа! Болницата е много близо до кабинета на Бахчеджи СОФИЯ.
Здравейте! Искам да ви попитам, откъде си купувахте инжекциите Gonal 900? Ако е от Бг, от коя аптека и каква е цената горе долу?

# 411
В аптеката на болница Вита приемат рецептите на Бахчеджи, винаги имат инжекции, но за цена не мога да ви кажа! Болницата е много близо до кабинета на Бахчеджи СОФИЯ.
Много ти благодаря ❤️

# 412
Здравейте, момичета, има ли в момента някоя от вас в Турция, на която й трябва Omnitr@pe? Подарявам го! Спешно! Съхранява се в хладилник.

# 413
  • София
Във връзка с нощувките в Истанбул. С жена ми от първия опит в бахчеджи практикуваме следното нещо. Вземаме си евтин и сносен хотел в Бешикташ около улица Ihlamurdere. Пътя до клиниката е 20-30 минути според ходенето и е сравнително равно с много малък наклон. При предишния опит отсядахме редовно в Guest hotel. Тогава стая ни я даваха за 35 евро. 2 години по- късно ни я дават за 40-45 евро, но е започнал да се амортизира хотела, но по нашите критерии става все още. Сега открихме хотел Hidden Pearls. Пак в същия район. Стаята е 55 евро, но е много добър. Нов е хотела и не е амортизиран. С разликата в нощувката, която бихме платили за апартамент се храним навън и по цял ден обикаляме. Близко е пристанището на бешикташ откъдето хващаме корабчета за целия Босфор, че и за принцовите острови май минаваше. Вечеря в Дурумце за 2ма е 50-60 лв. В района има много заведения за хранене. За 20-30 лв за 2ма може си хапнеш доволно я дюнер я риба. В хотела се прибираме вечер да спим само. Лесно се стига до бешикташ от автогарата с метрото с 1 прекачване  и после с автобус 30М. За бг е обратен реда, но се хваща 30А автобус. Може и 30М, но обикаля повече. За вторият опит пътуваме с кола, защото возим и успешния първи опит с нас. Паркирам на споменатата улица по-горе. За 1 ден е 190 лири или около 10лв. Ако има някой нужда от по-подробна информация да пише. И в Guest и в Hidden Pearls резервираме по whatsapp. За първи път като ходим в някой хотел резервираме в букинг и после на място им искаме телефон, ако ни е харесал хотела, и прескачаме букинга за следващите пъти.

# 414
  • Благоевград
Някой може ли да каже горе-долу колко пари са му стрували лекарствата за стимулация? Дали 1500 евро ще стигнат или са много? Знам, че всеки случай е индивидуален, но ориентировъчно ще ми бъде полезно да споделите.
Гледам, че ИКСИ първа процедура пише 2800 евро и в нея е включен трансфер. Ако е ЗЕТ, плаща ли се допълнително или той си е включен към тази цена, дори и да се направи да речем след 3 месеца?

# 415
  • София
Някой може ли да каже горе-долу колко пари са му стрували лекарствата за стимулация? Дали 1500 евро ще стигнат или са много? Знам, че всеки случай е индивидуален, но ориентировъчно ще ми бъде полезно да споделите.
Гледам, че ИКСИ първа процедура пише 2800 евро и в нея е включен трансфер. Ако е ЗЕТ, плаща ли се допълнително или той си е включен към тази цена, дори и да се направи да речем след 3 месеца?
+800 евро за ЗЕТ. При нас 1000 евро стигнаха за стимулация.

# 416
Относително е за лекарствата. На моята приятелка миналия месец, стимулацията стъпна около 2000 евро.
Хотел, който са ползвали - Миа Бере 75 евро, с включена закуска и безплатно паркиране.

# 417
На мен стимулацията ми излезна към 1600-1700лв.

# 418
Здравейте момичета, имам следния въпрос - когато започнете стимулацията ходите ли на прегледи за проследяване как се развиват фоликулите, колко често, при кого и като цяло как се случват нещата до определяне на деня за пункцията? За пръв път ми предстои да се сблъскам с ivf и най-радлични въпроси ми изникват. Благодаря ви!

# 419
Здравейте момичета, имам следния въпрос - когато започнете стимулацията ходите ли на прегледи за проследяване как се развиват фоликулите, колко често, при кого и като цяло как се случват нещата до определяне на деня за пункцията? За пръв път ми предстои да се сблъскам с ivf и най-радлични въпроси ми изникват. Благодаря ви!
Здравей! Ние отидохме за първият ми преглед в Истанбул в бахчеджи и там д-р Карлъкая ми назначи стимулацията и още тогава кординаторката ми каза, кога да отида на преглед. След 5 дни от първата инжекция се падаше и отидохме в София на преглед( ти си решаваш дали в София в клиниката или в Истанбул). След още 2 дни пак ме извикаха на преглед и ми промениха дозата на Гонал и ми назначиха още една инжекция. На този преглед ми казаха датата за трасфера. При всеки е различно, но при мен беше така.
А и д-р Карлъкая се включва на видео връзка и той заедно с докторката в София измерват големината на фоликулите.

Общи условия

Активация на акаунт