Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 66 926
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Искам да ви попитам нещо. Преди да започнете инвитро в бахчеджи искаха ли ви да се изследвате за рубеола? И ако има положителен резултат как се процедира??
Да, искат го и не само там.
Резултатът трябва да е положителен в добрия случай. Това показва, че организмът е изградил антитела. При вероятна бременост ако тепърва се заразите с рубеола, опасността да приключи бременоста е голяма. Затова се проверява преди това дали сте я изкарали и дали имате антитела.
А ако не съм я изкарала какво се прави?

# 391
Здравейте! Искам да ви попитам нещо. Преди да започнете инвитро в бахчеджи искаха ли ви да се изследвате за рубеола? И ако има положителен резултат как се процедира??
Резултатът трябва да е положителен в добрия случай. Това показва, че организмът е изградил антитела. При вероятна бременост ако тепърва се заразите с рубеола, опасността да приключи бременоста е голяма. Затова се проверява преди това дали сте я изкарали и дали имате антитела.
Някои лекари препоръчват имунизация преди бременост.

# 392
Някои лекари препоръчват имунизация преди бременост.
Много ти благодаря 💗

# 393
Момичета, току-що се чух с моята приятелка, която за първи път е посетила кабинета в София и е изключително доволна от целия екип. Възхитена е от д-р Друмева и всички момичета от екипа. Каза, че като отиде в Турция при нейния професор, задължително ще ги похвали всички!
Както сподели, освен професионален преглед от д-р Друмева, е получила и пълно съдействие от момичета там, относно кръвни изследвания, лекарства и пр. Hands Clap
Тъй като мацката няма профил в bg- mamma, а знае, че аз съм от дейните потребители Satisfied , ме помоли да благодаря на целия екип на Бахчеджи София Flowers Cherry Blossom

# 394
Здравейте, някой правил ли е оперативна хистероскопия в Бахчеджи? Какво ви изписаха след нея?

# 395
  • Благоевград
Здравейте, някой правил ли е оперативна хистероскопия в Бахчеджи? Какво ви изписаха след нея?

Аз правих. Май не ми дадоха, след цветната снимка със сигурност имах 2 хапчета, но след хистерото може би защото беше с взимане на биопсия и беше като диагностична, нямах. Тук винаги са ми давали антибиотик и тогава си спомням, че ми беше интересно защо не ми предписаха.

# 396
Здравейте, за пръв път пиша тук и имам един въпрос: има ли някоя от вас, която след прегледа да е провела самата стимулация в България,а после да се е върнала само за пункцията? Ако да, може ли да ми обясните, моля, кой и как ви следеше в България? Благодаря предварително и желая успех на всички в борбата! 🤗

# 397
В София ви следи д-р Друмева, като има пряка конферентна връзка с вашия лекуващ лека в Истанбул.
Екипът в София е мил и отзивчив- така ми обясни моята приятелка, която е очарована от вниманието.
Хормони пускате в някоя близка лаборатория и като имате резултати- изпращате по Вайбър на координаторите в Истанбул. В случая мацката е пуснала в Болница Вита (резултатите са били готови за 2 часа).

# 398
Здравейте, за пръв път пиша тук и имам един въпрос: има ли някоя от вас, която след прегледа да е провела самата стимулация в България,а после да се е върнала само за пункцията? Ако да, може ли да ми обясните, моля, кой и как ви следеше в България? Благодаря предварително и желая успех на всички в борбата! 🤗
Здравей, при мен първия преглед беше в София, като лекарят се включи онлайн. Веднага ми назначиха стимулацията и ходих още 3 пъти в клиниката в София за проследяване на фоликулите. На 3тия преглед ми казаха датата за пункцията в Истанбул. В София за мен беше по-удобно като локация и наистина нямаше нужда да пътуваме за самата стимулация до Турция. Всичко останало, пункция и зет направихме там.

# 399
Благодаря за отговорите, момичета. А самото проследяване в България заплаща ли се?

# 400
Благодаря за отговорите, момичета. А самото проследяване в България заплаща ли се?
Включено е в пакетната цена.

# 401
Проследяването е част от пакета, но е важно да знаете, че хормоните си ги плащате, тъй като ги правите в лаборатория, избрана от вас. В Истанбул, хормоните са част от пакета.
Тук Естрадиол и Прогестерон примерно, излизат около 40лв.

# 402
Проследяването е част от пакета, но е важно да знаете, че хормоните си ги плащате, тъй като ги правите в лаборатория, избрана от вас. В Истанбул, хормоните са част от пакета.
Тук Естрадиол и Прогестерон примерно, излизат около 40лв.

Има една подробност - част от пакета са, но само ако след това веднага се започне стимулация. Ако те връщат няколко пъти и всеки път трябват нови изследвания, цената си я заплащаш ти отделно, извън пакета. Само тези, които се правят в деня на стартиране на стимулацията, после ти ги приспадат от пакета. Благодаря още веднъж за помощта и мненията, момичета. В крайна сметка няма да се следим в България, оставаме си в Истанбул. Ако имам още въпроси ще ви питам пак. Ако аз мога да помогна на някого с нещо - насреща съм, но едва ли ще разчитате на мен. Вие сте вряли и кипяли, а аз съм новобранец. 😃 Хубав ден и успех на всички!
Редактирам: пропуснах да кажа, че изследванията на тези хормони са €150.

# 403
  • Благоевград
Момичета, имам нужда от съдействие.
Къде отсядате в Истанбул, когато се налага пункция и трансфер?
Когато бяхме там през април, бях запазила стая в Бест Фуля Суитс, но не сме доволни. Захабено е, не се поддържа. Има пералня, но няма къде да си сложиш прането да съхне. Котлонът не сме го пробвали. Единственото хубаво е наличието на паркинг към самия хотел, както и че на 5 минути в посока метростанция Фуля има денонощен ресторант, в който има доста голям избор от ястия, супи, но е скъпо.
В търсене сме на апартамент, който е в близост до болницата и да има добри условия за по-дълъг престой, както и паркинг, защото ще бъдем с личен автомобил. Ако имате препоръка към хотел, също става. Не искаме постоянно да се храним по заведения.
Благодаря!

# 404
Момичета, имам нужда от съдействие.
Къде отсядате в Истанбул, когато се налага пункция и трансфер?
Когато бяхме там през април, бях запазила стая в Бест Фуля Суитс, но не сме доволни. Захабено е, не се поддържа. Има пералня, но няма къде да си сложиш прането да съхне. Котлонът не сме го пробвали. Единственото хубаво е наличието на паркинг към самия хотел, както и че на 5 минути в посока метростанция Фуля има денонощен ресторант, в който има доста голям избор от ястия, супи, но е скъпо.
В търсене сме на апартамент, който е в близост до болницата и да има добри условия за по-дълъг престой, както и паркинг, защото ще бъдем с личен автомобил. Ако имате препоръка към хотел, също става. Не искаме постоянно да се храним по заведения.
Благодаря!

Здравей за трансфера бяхме отседнали тук Tzl Suites Hotel Nişantaşı и съм много,много доволна. Бяхме взели апартамент със спалня, хол и огромна кухня и малък балкон. Мъжа ми  е готвач, та за храна бяхме пазарували при настаняването и той готви, но вечеряхме и едната вечер в ресторанта на хотела( не е кой знае какво,но аз съм глезена по тази тема хаха)... Иначе имаше пералня, съдомиялна, печка, котлони, кухненска посуда. Нощувката включва и закуска( голям избор и много вкусни неща). Безплатен паркинг и е на 2мин с кола от клиниката, където също паркирахме в безплатния  паркинг. Можехме и пеша да отидем но бях за трансфер, а хотела е по стръмен байр и връщането нямаше да е окей.

Общи условия

Активация на акаунт