Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 65 760
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Да ви питам, когато имате някакви въпроси относно лечение, пункция и т.н. може ли да си пишете с доктора или само с координаторката може? Лично с доктора писали ли сте си?

# 496
Здравейте! Да ви питам, когато имате някакви въпроси относно лечение, пункция и т.н. може ли да си пишете с доктора или само с координаторката може? Лично с доктора писали ли сте си?
Аз съм писала мейл на английски на лекаря ми д-р Карлъкая и на следващия ден имах отговор. В страницата във фейсбук също правят често живи включвания и може там да зададете въпрос.

# 497
Здравейте! Пиша ви с огромна тъга! Днес си направих кръвен тест, 12 дни след трансфер и е отрицателен! Това ни е първото инвитро и не се получи и имам чувството, че ще се побъркам. Постоянно си мисля дали не сме направили нещо както трябва, дали някъде се е объркало нещо и т.н. Моля ви ако на някоя и се е случвало да не стане от 1-вия, 2-рия опит, доктора прави ли промени в лечението, обсъждате ли защо не се е получило?
А и вие как бихте постъпили бихте ли отишли примерно при д-р Сигридов, Калчев и др. за да търсите причината или е рано още и да пробваме 2ра път? Не знаем какво да правим, моля ви посъветвайте ме!!

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 20:24 от danny26d

# 498
Съжалявам за случилото се. Обсъдете с лекаря как да продължите нататък. Кураж! Не се отчайвай.

# 499
Съжалявам за случилото се. Обсъдете с лекаря как да продължите нататък. Кураж! Не се отчайвай.
[/quote
Благодаря ти! Много е тежко

# 500
Не се отчайвайте. Ще стане - важното е да не се отказвате.

Ние се опитваме за второ бебче като тази година завършихме с кухо яйце в 6-7 г.с
Април месец беше - така се зарадвахме като имах високо ЧГХ. Но така и не чухме сърдечен ритъм и се оказа кухо. Ние сме при Карлъкая - при него имаме едно детенце на 2 години и 7 месеца вече. Така че мал шанс. Не се отказвайте - в никакъв случай.
Чудото е възможно!!!
Успех!!!

# 501

Ние се опитваме за второ бебче като тази година завършихме с кухо яйце в 6-7 г.с
Април месец беше - така се зарадвахме като имах високо ЧГХ. Но така и не чухме сърдечен ритъм и се оказа кухо. Ние сме при Карлъкая - при него имаме едно детенце на 2 години и 7 месеца вече. Така че мал шанс. Не се отказвайте - в никакъв случай.
Чудото е възможно!!!
Успех!!!
Да и ние сме при него. Ами ще се надяваме да се получи от 2рия път! Успех и на вас, стискам палци!

# 502
  • София

Чудото е възможно!!!
Успех!!!
Да и ние сме при него. Ами ще се надяваме да се получи от 2рия път! Успех и на вас, стискам палци!
Жена ми ходи при Сигридов да й вливат интралипид. Идея си нямам дали и как помага, но с започването на стимулацията в Турция започнахме и с итралипида. Първи свеж трансфер при Карлъкая беше кухо яйце, втори замразен и сега спи между мен и жена ми, почти на годинка. Януари ще правим пулинг за второ, имаме и 1 замразен ембрион. Жена ми пак ще прави вливка интралипид.
Не губи кураж, иде нов тираж! Нова година, нов късмет и т.н. Няма причина да се отчайвате. Посрещнете новата година с кураж и увереност, че ви очаква една добра година изпълнена само с положителни събития.

# 503
Здравейте! Доктор Карлъкая ми назначи едни изследвания. Знаете ли къде могат да се направяти някоя правила ли си ги е?  Ние сме от Стара Загора и мисля, че тук няма такава генетична лаборатория

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 16:58 от danny26d

# 504
В майчин дом София е националата генетична лаборатория. Има вариант да пратите епруветки с кръв. Обадете им се.

В Геника също го правят тези изследвания. Обадете им и на тях дали има такава опция.

# 505
В майчин дом София е националата генетична лаборатория. Има вариант да пратите епруветки с кръв. Обадете им се.

В Геника също го правят тези изследвания. Обадете им и на тях дали има такава опция.
Много ти благодаря

# 506
Здравейте! Доктор Карлъкая ми назначи едни изследвания. Знаете ли къде могат да се направяти някоя правила ли си ги е?  Ние сме от Стара Загора и мисля, че тук няма такава генетична лаборатория

. Аз имам назначени същите изследвания. Пуснах ги в лаборатория Тошкина. Генетичните ги изпратиха в София

# 507
Извинявам се въпроса дами, но с мъжки или женски фактор сте? Малко съм притеснена, тъй като сме с мъжки и на мен почти никакви изследвания не са ми казали да правя и аз на своя глава смятам да си изследвам поне тромбофилиите, за мое спокойствие.

. Аз имам назначени същите изследвания. Пуснах ги в лаборатория Тошкина. Генетичните ги изпратиха в София

# 508
Извинявам се въпроса дами, но с мъжки или женски фактор сте? Малко съм притеснена, тъй като сме с мъжки и на мен почти никакви изследвания не са ми казали да правя и аз на своя глава смятам да си изследвам поне тромбофилиите, за мое спокойствие.

Здравейте! Доктор Карлъкая ми назначи едни изследвания. Знаете ли къде могат да се направяти някоя правила ли си ги е?  Ние сме от Стара Загора и мисля, че тук няма такава генетична лаборатория

Здравей! На мен ми назначиха тези изследвания, защото не ни се получи първият опит. Всички други изследвания са ни в норма- хормони, спермограма. Аз съм на 27г., а мъжа ми на 32г. и много се притеснихме, защото не стана и писах на координаторката и тя ми изпрати тези изследвания и сега ще изчакаме резултатите и ще пробваме втори опит.

# 509
  • Благоевград
Момичета, има промяна в цените от 02.01.2025 г.
Спермограмата беше 80 евро, вчера платихме 250.
Инвитро мисля, че ми каза 3200 евро, плюс 850 евро за ЗЕТ. Координаторката тези дни ще ми ги изпрати и ще ви дам информация.
Видяхме се с доктор Карлъкая, това ни беше трета среща. Видя ме, че съм мега притеснена и даже ми проговори на английски 😀😀😀 Сигурно съм го напрегнала с моя горчив опит и многото въпроси, каза ми да съм спокойна и че ще направи всичко възможно за нас, за да имаме дете. Усетих човешкия фактор още предишния път на хистероскопията, а миналият месец като бях на преглед в София видя, че имам доминантен фоликул, изписа ми инжекция за пукане на фоликула и ме прати вкъщи с пожелание за късмет. Аз съм с проходими тръби и имам шансове за спонтанна бременност, просто нямам овулация, мнооого рядко се случва да имам доминантен фоликул, направо си е чудо.
И вчера много говорихме, каза ми, че е спокоен за нас, да му се доверим, че няма да допусне хиперстимулация при мен заради поликистозата и да мисля позитивно, да мисля по-просто и да не задълбавам в миналите проблеми. Да оставя той да мисли кое е най-добро за мен. Каза ми, че не всеки месец е подходящ за започване на стимулация и да не бързам, да изчакаме правилния момент. Обясни ми и какви са причините за кухото ми яйце преди 3 месеца в Надежда след ПИД и балансиран ембрион. Толкова нормално и човешки ми каза това, което исках да знам от месеци. Дай Боже да ни е на късмет и новата година да ни донесе на всички тук така желаните рожби! 🙏🍀

Общи условия

Активация на акаунт