Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 65 433
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, правих инвитро в Бахчеджи, което е с положителен резултат и съм в 7+4 г.с .. Въпроса ми към момичетата, които са с положителни резултати от тази клиника.. Къде ходите на прегледи ? Понеже страшно много харесах др.Друмева много ми се искаше да си ходя при нея, но отново ли ще трябва да заплатя 500 лв?

Откакто съм с положителен резултат и влязох в 2 месец ходя при д-р Друмева един път на месеца контролно (първичния е 150 лв., след това ме таксуват по 130 лв.). Записах се чрез здравната каса да се следя в държавна болница.

# 736
Здравейте,
Може ли да споделите - тези от вас, които са правили свеж трансфер, колко горе долу им е излезнало.

# 737
Здравейте,
Може ли да споделите - тези от вас, които са правили свеж трансфер, колко горе долу им е излезнало.
Аз ще кажа,подробно октомври месец свеж трансфер.Около 20 000 лв като не сме замразявали и нямаме странични интервенции,стандартно икси,като спермограмата ни беше от България  и ползвах стара цветна снимка.Просто ние отидохме и 22 дни изкарахме в Истанбул,това вдигна много разхода,за нощувки и джобни пари.Отделно ,като си тръгнахме взех всички нужни лекарства до 12та седмица и там има една сума.
250 евро преглед
2800евро инвитро
1600 евро квартира
1200 евро лекарства стимулация
Около 150 евро витамини по време на стимулацията
Изследвания хормонални и спермограма България 300 евро
Пътни,джобни,храна,таксита не знам точно
Прогестерони,витамини и лекарства около 650 евро до 12та седмица
Накрая,като теглихме чертата около 20 000лв

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 19:13 от petiapetrova1965

# 738
  • София
Здравейте,
Аз го бях смятал около 6000 евра, но с 2 ходения до Истанбул за по 2-3 дена макс. Лекарства май само за стимулацията бях сметнал и замразяване. Снимка и спермограма си имаме.

# 739
Здравейте,
Аз го бях смятал около 6000 евра, но с 2 ходения до Истанбул за по 2-3 дена макс. Лекарства май само за стимулацията бях сметнал и замразяване. Снимка и спермограма си имаме.
Да,аз затова казах,че при нас излезе много,защото бяхме 22 нощувки,което е много за квартира и джобни.За разлика от преди в Истанбул вече всичко е много скъпо.

# 740
Здравейте, някой имали списък с изследванията за първичен преглед и списъка за изследванията за ЗЕТ.

# 741
Здравейте, някой имали списък с изследванията за първичен преглед и списъка за изследванията за ЗЕТ.
За първичен преглед в Истанбул.
На вас координаторката не ви ли предостави информация?

# 742
Здравейте момичета имам въпрос къде оставате да спите в Инстанбул близо до болницата?
Предстой ни започване на стимулация

# 743
Здравейте момичета имам въпрос къде оставате да спите в Инстанбул близо до болницата?
Кординаторката на нас ни изпрати няколко варианта .. Като най-приемлив спрямо цена,местоположение и условия е хотел “Семсан” .. Стаите са чисти и уютни (Но не е лукс 5*) Персонала е изключително любезен и отзивчив.. Имате и закуска към цената, която ще ви е в голям плюс ! Разстоянието от хотела до клиниката е няколко минути ..Ако имате други въпроси с радост ще Ви отговоря.. Simple Smile

# 744
Кординаторката на нас ни изпрати няколко варианта .. Като най-приемлив спрямо цена,местоположение и условия е хотел “Семсан” .. Стаите са чисти и уютни (Но не е лукс 5*) Персонала е изключително любезен и отзивчив.. Имате и закуска към цената, която ще ви е в голям плюс ! Разстоянието от хотела до клиниката е няколко минути ..Ако имате други въпроси с радост ще Ви отговоря.. Simple Smile
A как си запазвате стая

# 745
A как си запазвате стая
През Букинг

# 746
Ние бяхме в Best Fulya Suite, това са малки апартаменти със спалня, хол и кухня на едно, баня и тоалетна. Нас ни устройваше идеално, защото останахме 6 дена и си готвехме. Кухнята разполага с мивка, котлони, съдове и прибори,кана за гореща вода, микровълнова. Също има хладилник, пералня, телевизия с интернет,климатик, сешоар,хавлии,чехли. Цената беше 75евро на нощувка, съобразена с броя дни, иначе е 80евро. За паркинг се доплаща. На рецепцията на английски.

# 747
Здравейте момичета, как вървят при вас нещата.
За съжаление ние бяхме в болницата преди няколко месеца- правихме свеж трансфер на 3дневни ембриони, и бремеността ми завърши с мисед аборт.
Исках да питам тези от вас, които са правили вече трансфер, как ви се стори отношението на място - обърнаха ли ви внимание. Защото ние останахме с чувството, че всичко се вършеше доста припряно и бяхме очудени, че никой не можеше или не искаше да разговаря на английски с нас.

# 748
При нас се получи от 1вия път замразен трансфер. Но наистина не мога да кажа, че сме получили специално отношение. Др.Карлъкая обясни всичко на срещата ни и след пункцията дойде да обясни защо при мен не е опция свежия трансфер. Но не е коментирал изледвания или нещо по-специално. Но и аз не съм лекарско лице, за да съм наясно, правих всичко което ми казваха. В 5та седмица прокървих и писах до др Карлъкая мейл на английски и веднага ми отговори, още същата вечер. Цял живот ще съм им благодарна за моето щастие, но както казах и на моя приятелка тръгнала по същия път не очаквайте уау отношение....

# 749
Здравейте.
Имам въпрос към момичетата, които имат замразени ембриони в Бахчеджи и са плащали за съхранение. Та, питането ни е, някой плащал ли е в офиса им в София?

Общи условия

Активация на акаунт