Отговори
# 75

Между другото, самото бракосъчетание се проведе с преводач. Така се чу от клипчетата...

Масата е много красива. С оранжеви цветя (любимия цвят на Ебру)

# 76
Цвети благодаря за подробните включвания. Flowers Hibiscus
Постарали са се като домакини, да си го направят според вкуса и предпочитанията си. Загледах обувките на Ебру,  с тези платформи се е опитала да намали малко разликата в ръста им, не че се забелязва ефекта, то трябва да са доста по височки, та да го догони. Иначе не съм я забелязала да предпочита подобен модел обувки.

# 77
Красива снимка, изпълнена с щастие

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 01:33 от cvetansk

# 78
Добро утро, отивам на зъболекар, но преди това да ви разбудя.

https://www.youtube.com/watch?v=ofAnoU9GwRo

# 79
Здравейте!
Кой бил на сватба бил, кой спал, спал, време е да ставаме...

# 80
# 81
Момичета, това е най- новото от Акън. Но е качено от профил, който много често слага, повтаря и потретя  стари снимки на двойката САкън, затова не знам колко е ново фотото, но е качено преди 4 часа.

Днес Ебру и приятели са в музея на Ататюрк

# 82
Е, Ебру е голяма красавица!❤️
Щяха да са с...спирам, късно е вече, затова им пожелавам да са много щастливи със съпруга и!

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 22:20 от Benichka56

# 83
nedlen сложи от приказните снимки, а аз само ще допълня колекцията.

Benichka56, имаше време, когато и аз мислех така... но и така не е зле, щом са щастливи и аз се радвам за тях, и с голямо вълнение изчаках сватбата и снимките... Сега ще си изчакам пак така с вълнение и партито на 7-ми в Чешме

# 84
Цитат
cvetansk,  сб, 02 юли 2022, 21:29
Момичета, това е най- новото от Акън. Но е качено от профил, който много често слага, повтаря и потретя  стари снимки на двойката САкън, затова не знам колко е ново фотото, но е качено преди 4 часа.

ЦветиFlowers Hibiscus, в темата за Ебру и Акън трябва да има баланс. Дори да не се харесва на част от феновете му, тази жена е неговата дългогодишна партньорка. Даже снимката да не е нова, факт е, че той е с нея и към момента и няма лошо да се споделят и общи снимки на САкън - за баланс. Същото важи и за Ебру. Аз поне така смятам. Green Heart

Македонското сватбено приключение на ДжЕбру е към края си, другата седмица ни очакват сватбенияте им вълнения от Турция.
Ебру е благодарила на всички които са ги поздравили:
"Благодаря ви много за добрите пожелания и поздравления ☺ Беше прекрасен ден, който отпразнувахме със семейството и приятелите от 25-30 души, но споделен с цял Охрид, точно искреността, която искахме според душата си, много ви благодаря много!"
И ние ти благодарим Ебру, за споделените щастливи емоции:heart:

Изпращам македонската седмица с любима песен.  

# 85
Здравейте!

Даниела, съгласна съм с теб. Затова и слагам това, което е качено и за тази двойка, ако се правим, че двойката САкън не съществува, то ще залъгваме единствено себе си. Колкото и да не се харесва С (аз също не я харесвам), тя съществува и те не са длъжни да живеят според чуждите/ фенските критерии за щастие.
Благодаря за музикалния поздрав...

Днес Добро Утро ще ви кажа с Едип Тепели и дъщеря му

Бурак Тозкопаран/ Темур Тегин, продължава почивката си в Барселона

Ново и от Бусе Мерал/ Сърма

И накрая... в очакване на партито в Чешме

# 86
Здравейте в неделя! Blush

Много хубави снимки и клипчета от македонската сватба, нека са много щастливи младоженците! Heart  Сега чакаме снимки от големия купон в Турция.  Blush

Цвети, писали сме едновременно, и аз публикувах снимки на актьорите от Легендата- същите,. Grinning
Трия всичко. Grinning
Оставям само още снимки на Бурак от Барселона. Grinning

В един от най-красивите градове на света е. И аз  не бих бързала да си тръгна. Blush

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 10:49 от oncee

# 87
Снимката на Акън и Сандра е от лятото на 2019 на плажа на остров Санторини. А клипчето с целувките в самолета е от първите дни на 2020 година. Тогава псевдоморалистите в Турция надигнаха голям вой, заради поведението на Акън и Сандра на публично място. Колко критики отнесоха тогава те, че даже и майка му на Акън, затова че не е възпитала сина си както трябва. А много от вярващите в Акру разбрахме, че действителността е различна от сериала. Тогава Акън и Сандра бяха ходили да посрещат новата 2020 година в Париж с неговите приятели и техните дами. Едната двойка е тази която се ожени есента в Позитано, а другата е двойката от САЩ, която скоро му беше на гости. Изобщо ми прави впечатление, че когато Акън не е ангажиран със снимки в сериал, общува само с хора от своя социален кръг. Такива, които са учили в частни училища и в чужбина. Определено се разграничава от актьорската гилдия. И ми става ясно, че изобщо не си подхождат с Ебру и по този показател. Той високомерен сноб, а тя много социална, която вече години наред има в профила си в Инстаграм снимки с бедна старица и бедни дечица. Много харесвам това в нея и Джеди, че не забравят откъде са тръгнали. Тя че произхожда от обикновено семейство с хронични финансови трудности, а той от малко градче в македонската провинция. Охрид е със специална атмосфера и това, че подписаха там брак придава нещо уникално на този акт. Освен това направиха реклама на Охрид, който е туристическа дестинация.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 11:52 от nedlen

# 88
nedlen, много си права, че направиха много добра реклама на Охрид, а особено в тези времена е от голяма полза.
Вчера излезе ето това клипче, което мислех да не качвам, но сега ще го направя в подкрепа на думите на nedlen

А това е една от снимките, отпреди 5 мин. И двете майки са красиви и щастливи...

# 89
Мили момичета, благодаря ви, че поддържате прекрасната Тема, тя заслужава живот!
Отдавна се разделих с илюзиите, че Между Ебру и Акън ще се получи!
Аз им бях най - големият фен, ( е, и вие заедно с мен)😀, но с финала на Вятърничав се разбра, че няма да ги бъде, както и стана, затова от тук нататък за мен са Ебру и Джейди, Акън и Сандра!

Общи условия

Активация на акаунт