Отговори
# 90

Поздрави от слънчев и красив Тасос Hug Heart Eyes

Подробна инфо кампания сте спретнали за сватбата на Ебру. Браво на всички!
Погледнах малко социалните мрежи и новините от събитието.
Ебру е прекрасна, лъчезарна, много усмихната и явно се вижда, че е щастлива от живота.
Пожелавам щастие на новото семейство!

Дж. ще вземе да излезе наше момче от мюсюлмански произход.
Македонец си е равно на българин.
Още малко и роднини ще излезем Grinning

# 91

Скрит текст:

Поздрави от слънчев и красив Тасос Hug Heart Eyes

Подробна инфо кампания сте спретнали за сватбата на Ебру. Браво на всички!
Погледнах малко социалните мрежи и новините от събитието.
Ебру е прекрасна, лъчезарна, много усмихната и явно се вижда, че е щастлива от живота.
Пожелавам щастие на новото семейство!

Дж. ще вземе да излезе наше момче от мюсюлмански произход.
Македонец си е равно на българин.
Още малко и роднини ще излезем Grinning

Дени, чудесни снимки. Усмихни се на Тасос и от мен.

Усмивки ти пращат и новобрачните

... и Акън, разбира се...

Усмивки и от Рейян и Миран

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 18:31 от cvetansk

# 92
Цитат
Селим Байрактар/ Алпагу хан
Ето защо умееше да върти така елегантно мечовете...
Аз съм чела, че той е играл в цирк "Балкански".

# 93
Привет ви понеделнишки! На отпускарите приятна почивка CocktailFlowers Palm Tree, а на работещите спорна седмица. Nature Sunny
Ето тези отпускари не се оплакват. Revolving Hearts
В очакване съм на нощта на къната й да видим Ебруш как ще ни изненада....
И отново този път от фотографското студио, защото ми харесват....
Обаче забелязвам, че на повечето снимки Ебру си води половинката, тя е водеща на пред, тя дава начало на сватбеният тост на празничната маса.... или Дж е голям кавалер и я оставя да го води или по принцип тя е по инициативна от двамата, в което няма нищо лошо.

# 94
  • Плевен / София
Скрит текст:
Привет ви понеделнишки! На отпускарите приятна почивка CocktailFlowers Palm Tree, а на работещите спорна седмица. Nature Sunny
Ето тези отпускари не се оплакват. Revolving Hearts
В очакване съм на нощта на къната й да видим Ебруш как ще ни изненада....
Скрит текст:
И отново този път от фотографското студио, защото ми харесват....
Обаче забелязвам, че на повечето снимки Ебру си води половинката, тя е водеща на пред, тя дава начало на сватбеният тост на празничната маса.... или Дж е голям кавалер и я оставя да го води или по принцип тя е по инициативна от двамата, в което няма нищо лошо.
Скрит текст:

Тя не е ли преди сключване на брака?
Здравейте....

# 95
Предполагам, че след като ще правят сватба и в Турция, може да си организира и вечер на къната, ще видим.

# 96
Ебру е великолепна, сияеща, уникална е! Нестандартна булка, отива й тази закачлива, ретро рокля!

Да им пожелая и щастие остана.

Не помня информация за родителите на Ебру, но само майка й е на сватбата или?

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 17:22 от Pink Dress

# 97
Майка й и баба й са на сватбата

За вечер на къната не съм много сигурна, че ще има. Ебру прави всичко както го усеща и спрямо нейния темперамент. И понеже в Турция няма да е с родата, а с приятелите, ни мисля, че ще има. Къната нали май се прави с роднините преди брака.

# 98
На къната на Оя бяха половината дами дружките от сериала. После се присъединиха и мъжете. Та не са само роднини.

# 99
Бащата на Ебру, ако можем така да го наречем, ги е изоставил, когато Ебру е била съвсем малка. Това го е споделил един неин приятел, Сидо ако си го спомняте, защото Ебру никога не говори публично на тази тема. Поне до сега... Отглеждали са я майка и и баба и. Ебру завършва висшето си образование,  благодарение на стипендия, която я дава една благотворителна организация. За този организация събираха дарения на 8 ми март, чрез благотворителния проект на Айдан Таш "Силните жени на бъдещето". Благотворителната организация предоставя стипендии на студентки с висок успех. Ебру е завършила висшето си образование с медал за висок успех. Освен че участва в ревюто на 8 март, през есента  Ебру дари стипендии за обучението на няколко момичета в Техническия университет на Истанбул, изнаднали в затруднение след повишаването на цените и на наемите. Затова твърдя, че Ебру не е забравила откъде е тръгнала.

# 100
Момичета, Айдън Таш е пуснала вече видео дневника от македонското сватбено пътуване. Цялата дружина вече е в Истанбул.

Това е текста, който съпровожда видеото...

4 дни като сън, в които събрах незабравими спомени и бях свидетел на сватбата в онези приказки 🌸 Моят 4-дневен охридски дневник, в който се влюбих във всеки сантиметър от него, чието гостоприемство, усмихнати лица, природа, айвари, шопска салата, Никога няма да мога да се измъкна, свърших тук. Знам, че това е началото на един нов дневник🕊Много съм щастлива, много щастлива, за всяка секунда, която прекарах с всички вас и да бъда свидетел на тази любов ❤️ Благодаря ви още веднъж за всичко

... Слагам линк към него в ИГ. Заслужава си да се види цялото. Радостта и щастието на Ебру, Дж и всички останали... пълно с позитивизъм и енергия...

https://www.instagram.com/p/CfkSudbAScI/

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 18:17 от cvetansk

# 101
Нашите хора са наредили масата и приканват за закуска.
Цвети Flowers Hibiscus, благодаря за видео дневника на Айдан, изпълнен с енергия, живот, настроение и Heart

Доган Баирактар / Аслан, бил на някакво мероприятие

САкън за баланс

# 102
Доган Баирактар / Аслан, бил на някакво мероприятие

Добре де! Снимащия хич не го бива! Недопустимо е да забиваш по този начин хората! Приличат ми на гномчета.
И Акън често го снимат по този начин.

# 103
Оя, Тансу, Айдън са вече в Алачатъ, още от вчера...

Улу Едже

Салтук

Едип Тепел

Кая Тегин

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 16:29 от cvetansk

# 104
Цитат
Оя, Тансу, Айдън са вече в Алачатъ, още от вчера...
Въпросът е ние кога ще тръгваме, Акън още не се обаждал да се организираме заедно за на там,
както правят другите аверчета, иначе той е готов с костюмчето от Позитано ще се впише за официалната част.

Ако все пак изискват летен дрескод по неглиже, нали ще е плажна сватба може да ползва нещо от лятната колекция на рекламодателя.

Ебру всякак е прекрасна..........

Общи условия

Активация на акаунт