Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 53 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
# 511
ама какво стана с него, не знам..
Не го подновиха за втори сезон, поради нисък ректинг. И мен не ме грабна, образа на Алисън съвсем го съсипаха-
Скрит текст:
от едно манипулативно, гадно и борбено момиче, я превърнаха в мрънкаща грижовна учителка

Оооо вярно, да Simple Smile много нелеп образ наистина.

# 512
След като Тифани пусна мухата за The Mentalist, реших да го започна, не знам защо през годините не съм го гледала. Много добре ми върви засега.

# 513
  • Вестерос
Странна класация 🙄 Гледала съм 10 от списъка, но има доста вечерни шоута тип Славито и Улица Сезам 🤣🤣

Айрис, приятно гледане Simple Smile))

# 514
Да, нали в САЩ на всичко викат шоу... И защо са включили Игра на калмар, който е корейски? Да разбираме, че си класират само американски и английски сериали, като най-добри в света, а всичко друго е боклук...
Аз в топ 10 нямам любими.

# 515
  • София
Тиф, Сопрано е вечна класика. Искрено ти завиждам, че тепърва гледаш този шедьовър. Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 00:09 от Diavolo

# 516
Благодаря, Тиф!

И аз съм от почти негледалите The Sopranos, бях малка, когато започна да се излъчва в България, а когато започнах да ставам TV series addict, вниманието ми привличаха по-нови сериали.

Относно класацията на Rolling Stone - много се радвам, че два от най-любимите ми сериали (които не се радват на огромен хайп), The Americans и 30 Rock, са със сравнително висока позиция. Като гледам, Succession е много напред, а е много по-нов от останалите около него. Ще се гледа, но по-нататък.

# 517
Благодаря, че ми напомнихте за Mad Men! Преди години го бяхме почнали с мъжа ми, но на него не му хареса и го зарязахме. На мен обаче си ми хареса и трябва да взема да го довърша.

# 518
  • Вестерос
Нов
East New York

Подновени

Interview With the Vampire
Money Heist: Korea

# 519
Този корейският щях да го гледам. Ще взема да го сваля днес...

# 520
  • Вестерос
Нов сериал за инспектор Гамаш на Луиз Пени

# 521
  • Бургас
Помните ли Мърфи Браун? С изненада установих, че през 2018 са направили един сезон. Сега започнаха да го дават по BTV Comedy. Определено ще го гледам. Това е от малкото американски ситкоми, които харесвам. За съжаление са снимали само един сезон и не са го продължили заради нисък рейтинг. Вече нищо не ме учудва у тея американци.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 13:52 от Irene Adler

# 522
Спомням си, че в темата се коментира, че новият не е много интересен.
Иначе много го гледах като малка.

# 523
  • Бургас
Аз гледах само първите два епизода. За сега ми харесава, особено как се бъзикат с Тръмп. Simple Smile

# 524
Да, много харесвах Мърфи Браун навремето. Не знаех, че е имало и нов сезон. Като цяло едно време комедийните сериали си бяха много по-добри Grinning

Общи условия

Активация на акаунт