Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 845
  • 743
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Той сезонът заради бъзиците с Тръмп ли е бил сниман /напоследък телевизиите там много държат да се докажат на някои хора/ или е имало и друга причина?

Аз пък като чуя, че се заиграват с политиката и се замислям дали искам да гледам нещо. Има си достатъчно "правилни" говорилни и искам сериалите да ме разсейват от "коректното" мислене вместо да допълват новините, публицистиката и изявите на политиците. Може и да е прекрасен тоя нов сезон, но щом са почнали Тръмп, сигурно имат и други залитания към съвременна политика, така че поне аз ще си го спестя.

# 526
  • Бургас
Не знам дали е заради Тръмп сниман, но през последните години излязоха няколко продължения на стари сериали - Досиетата Х, Уил и Грейс, Стар Трек с Патрик Стюарт. Може би и тука са искали да направят нещо такова. Няма как сериала да няма заигравка с политиката, защото това всъщност е в основата му - главната героиня е журналист, отразяващ политически събития. В старите сезони имаше шеги с Кадафи, Горбачов и други лидери от онова време, а този сезон е излязал малко след като избраха Тръмп за президент, освен това се споменават Меркел, Me Too, фалшивите новини в социалните мрежи и други подобни от този период. Една от главните точки в сюжета е именно противопоставянето на сериозната журналистика в лицето на Мърфи срещу жълтите и безмислени неща на Корки. А някакси ще е тъпо в сериал за политическа журналистика да не се шегуват на политическа тема.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 09:28 от Irene Adler

# 527
  • Вестерос
Нов сериал с Хилари Суонг

Alaska Daily

# 528
Изгледах The empress много ми хареса.Така ми се беше пригледало нещо хубаво европейско без силиконови бюстове и патешки джуки,с натуралистични сцени.много красиво е заснет,уникални рокли,музика,балета на сватбата беше върха.
За уикенда High water,харесвам полското кино и сериали,първи епизод ми привлече вниманието.

# 529
  • Бургас
Белия лотус ще има втори сезон, излиза на 30.10 и действието ще се развива в Сицилия.
... а да, и Тео Джеймс.

# 530
Започвам да го гледам отново значи, щом Тео се появява. 🤣

# 531
  • Бургас
Оф, той да не се помайва и да отива в Сандитън да я взима вече мацката и да се приключва агонията.

# 532
  • Вестерос

# 533
Много добре изглежда втория сезон, а Тео Джеймс май го убиват накрая, ако съм видяла правилно.

# 534
  • Вестерос
Е сега спойлери ли 😁

# 535

Трейлъра гледах

# 536
  • Бургас
Каква е тая постпродукция на Добли поличби. Те го снимаха още преди месеци. Цяла година ли го сглобяват.

# 537
  • Вестерос
Трябва си време, все пак и ефекти и т.н.

# 538
Започнах Мозайка от убийства/Убийствата на свраката. Утре мисля да изгледам няколко епизода, защото съм малко болна и не ми се излиза...
Миналата година гледах епизод на нещо с подобен сюжет. Криминална писателка беше убита, едната от обвинените беше нейна съперничка (също криминална писателка), за която се оказа, че всъщност била влюбена в нея. Извършителят май беше младият приятел на писателката, който се правеше на toy boy и глупак, а всъщност се оказа суперфен - психопат. Странно, но не мога да се сетя от кой сериал беше този сюжет.

# 539
  • Бургас
И аз го гледам по Fox crime. Лошото е, че дават само по един епизод на седмица.

Общи условия

Активация на акаунт